Pitam te
Re: Pitam te
Hmm, zanimljivi sastojci za pizzu.
Nemam omiljeno vino. Dva puta sam samo kusala vino, znaci dva gutljaja u zivotu, na nagovor muza, i nije mi se dopalo.
S cime ti najvise sjedne vino? Neka hrana?
Nemam omiljeno vino. Dva puta sam samo kusala vino, znaci dva gutljaja u zivotu, na nagovor muza, i nije mi se dopalo.
S cime ti najvise sjedne vino? Neka hrana?
-
bakterijasmarsa
- Stručnjak

- Reactions:
Juneći gulaš uz društvo. I tada se popije jedna ili se načine i druga boca crnog suvog vina, najčešće merlo. Tako da najokoreliji alkos iz društva popije sele dve čaše vina. Koka kola već ide bolje.
Šta se sprema od hrane za Novu godinu.
Šta se sprema od hrane za Novu godinu.
Legal Alien
Ja jos nemam nikakav plan za ng.
Znas li neki dobar film koji moze gledati cijela porodica? Mislim bez psovke i vulagrnosti?
Znas li neki dobar film koji moze gledati cijela porodica? Mislim bez psovke i vulagrnosti?
A mi ti gledamo uglavnom još uvijek crtiće.
Pošto su tvoji već "odrasli" sjetih se
Edward Scissorhands
Ti i kćerka ćete vjerovatno i zasuti a momci možda kolačati očima..
Hoćeš li uraditi nešto lijepo za druge a i za sebe ovih dana, a što inače nije baš često?
Pošto su tvoji već "odrasli" sjetih se
Edward Scissorhands
Ti i kćerka ćete vjerovatno i zasuti a momci možda kolačati očima..
Hoćeš li uraditi nešto lijepo za druge a i za sebe ovih dana, a što inače nije baš često?
Za sebe sam uradila - 5 dana posta. Za druge, uhhh… imam nesto u planu a u stvari je to iz sebicnih razloga
Hoces li kupiti nesto i sto ti ne treba sad ukoliko je na dobrom snizenju?
Hoces li kupiti nesto i sto ti ne treba sad ukoliko je na dobrom snizenju?
-
bakterijasmarsa
- Stručnjak

- Reactions:
Mislim da neću.
Kupujem isključivo po spisku koji napravimo pre odlaska u šoping.
Obavili ste veliku nabavku?
Kupujem isključivo po spisku koji napravimo pre odlaska u šoping.
Obavili ste veliku nabavku?
Legal Alien
Jucer smo dokupili nesto.
Ja uvijek imam svega u kuci ko da je nova godina. Pocinjem to vidjeti ko nesto neispravno.
Da li se bolje opustos uz malo alkohola?
Ja uvijek imam svega u kuci ko da je nova godina. Pocinjem to vidjeti ko nesto neispravno.
Da li se bolje opustos uz malo alkohola?
-
bakterijasmarsa
- Stručnjak

- Reactions:
Naše druženje, (3-4 para) ne zavisi od alkohola, niko ne pije toliko da pod uticajem alkohola nešto uradi ili izjavi nešto što ne bi trebalo, Popije se čaša vina posle dobrog obroka iz čisto hedonističkih razloga. A čašica rakije da bi se ugrejali kad stignemo na druženje ili da se grejemo dok stojimo oko roštilja i ništa drugo.
Godinama dok smo bili mlađi na našim okupljanjima se nije ni pilo alkohola a bilo je dobro zezanja. (citat "Mi nismo anđeli")
Tako Da je alkohol u službi hedonizma ili zdravlja u tim količinama.
Koliko je bilo veselo kod Vas na dočeku?
Godinama dok smo bili mlađi na našim okupljanjima se nije ni pilo alkohola a bilo je dobro zezanja. (citat "Mi nismo anđeli")
Tako Da je alkohol u službi hedonizma ili zdravlja u tim količinama.
Koliko je bilo veselo kod Vas na dočeku?
Legal Alien
Malo veselije vec inace.
Ima li kod tebe neka novogodisnja noc koja se izdvojila od ostalih?
Ima li kod tebe neka novogodisnja noc koja se izdvojila od ostalih?
Nema. A može bit i da se ne sjećam
Šta kod tebe obavezno mora biti na jelovniku za novogodišnju noć?
Šta kod tebe obavezno mora biti na jelovniku za novogodišnju noć?
Pozeljno je da bude hljeba i sira.
Jeste li probali ove altenative mlijeku? Bademovo, sojino, zobeno?
Jeste li probali ove altenative mlijeku? Bademovo, sojino, zobeno?
-
bakterijasmarsa
- Stručnjak

- Reactions:
samo sojino mleko, i kontam, dok ne moram neću ga koristiti
kupili ste nekom poklon za Novu godinu?
kupili ste nekom poklon za Novu godinu?
Legal Alien
Nisam.
Da li ste ikad zeljeli da zivote negdje drugo?
Da li ste ikad zeljeli da zivote negdje drugo?
-
bakterijasmarsa
- Stručnjak

- Reactions:
Naravno
Maštam o lokaciji na kojoj nije zima i nije pretoplo
Kontam Madagaskar ili Mauricijus
Sejšeli možda
hm, maštam, ali bilo bi ineresantno probati
KOji događaj pamtiš iz detinjstva
Maštam o lokaciji na kojoj nije zima i nije pretoplo
Kontam Madagaskar ili Mauricijus
Sejšeli možda
hm, maštam, ali bilo bi ineresantno probati
KOji događaj pamtiš iz detinjstva
Legal Alien
Hmm, pamtim mnoge, ne znam sad da li da ispricam veseo ili tuzan
Evo recimo sjecam se kad bi isli maminim, uvijk smo isli vozom. I imali smo neku crvenu, veliku, putnu tasnu. Mama ima veliku familiju, i mngo je djece bilo. Tu tasno bismo uvijek do vrha napunili slatkisima. Eto ta putovanja su mi ostala u lijepom sjecanju..
Amidza me naucio citati i pisati prije skole, pamtim lijepo i to vrijeme ucenja s njim.
Dedi sam stalno citala, volio je mnogo lirske pjesme, i to dobro pamtim.
Rodjak me jednom osisao
Uh to je bila drama, on je bio samo nekoliko godina stariji od mene. Mama me kasnije odvela u salon da to poprave
Od dede smo “krali” slatkise.
Nas sestero dedinih unucadi smo znali prevrnuti njegovu kucu dok ga nema, igrali smo corabaku. Kod kuce nismo smjeli od roditelja.
Hej, hvala ti sto si potrefio pitanje
Sta ti najbolje pamtis?
Evo recimo sjecam se kad bi isli maminim, uvijk smo isli vozom. I imali smo neku crvenu, veliku, putnu tasnu. Mama ima veliku familiju, i mngo je djece bilo. Tu tasno bismo uvijek do vrha napunili slatkisima. Eto ta putovanja su mi ostala u lijepom sjecanju..
Amidza me naucio citati i pisati prije skole, pamtim lijepo i to vrijeme ucenja s njim.
Dedi sam stalno citala, volio je mnogo lirske pjesme, i to dobro pamtim.
Rodjak me jednom osisao
Od dede smo “krali” slatkise.
Nas sestero dedinih unucadi smo znali prevrnuti njegovu kucu dok ga nema, igrali smo corabaku. Kod kuce nismo smjeli od roditelja.
Hej, hvala ti sto si potrefio pitanje
Sta ti najbolje pamtis?
-
bakterijasmarsa
- Stručnjak

- Reactions:
Prvo sećanje, verovali ili ne, bilo je kad sam stao na noge, postavili su me da me slikaju a ja sam se uhvatio za svoj džemper da ne padnem, sećam se tog osećaja nestabilnosti.
Od doživljaja iz detinjstva, pamtim dedu, maminog tatu, nije dugo živeo, do moje sedme godine, pamtim mu velike paorske ruke, pocrnile od rada. Od nas sedmoro unučadi, nas troje najmlađih smo bili generacija, večito smo se jurili po ambarima, tavanima i baštama. Ujak je gajio lubenice (bostan) i stariji brat je otišao na njivu da nabere koju da se zasladimo. Doneo je puna prikolica nezrelih lubenica, svaku smo otvorili da proverimi da li je zrele.
puno dvorište je bilo prepolovljenih neupotrebljivih lubenica.
Koji grad Vam je ostao u sećanju sa putovanja?
Od doživljaja iz detinjstva, pamtim dedu, maminog tatu, nije dugo živeo, do moje sedme godine, pamtim mu velike paorske ruke, pocrnile od rada. Od nas sedmoro unučadi, nas troje najmlađih smo bili generacija, večito smo se jurili po ambarima, tavanima i baštama. Ujak je gajio lubenice (bostan) i stariji brat je otišao na njivu da nabere koju da se zasladimo. Doneo je puna prikolica nezrelih lubenica, svaku smo otvorili da proverimi da li je zrele.
puno dvorište je bilo prepolovljenih neupotrebljivih lubenica.
Koji grad Vam je ostao u sećanju sa putovanja?
Legal Alien
St. Augustine, historijski grad u Floridi.
Getlinburg u Tenesiju - gradic u srcu planine (Great Smoky Mountains). Svaki objekt u tom gradicu je atrakcija, i nema stambene prostore, samo hoteli i objekti za zabavu. Znaci samo za turizam.
Athens u Georgiji. To je u drzavi gdje zivim. Tu je smjesten prestizni univerzitetski centar - UGA. Oboje djece su mi tu studirali.
Do tamo se vozi kroz nenaseljene predjele, i imas osjecej da nikud neces izbiti, a onda odjednom boom - prelijepe univerzitetske gradjevine, uredjeni parkovi, najpoznatiji stadioni, butici i restorani, razlicitost (tu studiraju djeca iz 130 zemalja diljem svijeta) mladost i ljepota.
Koji si predmet najvise volio u skoli?
Getlinburg u Tenesiju - gradic u srcu planine (Great Smoky Mountains). Svaki objekt u tom gradicu je atrakcija, i nema stambene prostore, samo hoteli i objekti za zabavu. Znaci samo za turizam.
Athens u Georgiji. To je u drzavi gdje zivim. Tu je smjesten prestizni univerzitetski centar - UGA. Oboje djece su mi tu studirali.
Do tamo se vozi kroz nenaseljene predjele, i imas osjecej da nikud neces izbiti, a onda odjednom boom - prelijepe univerzitetske gradjevine, uredjeni parkovi, najpoznatiji stadioni, butici i restorani, razlicitost (tu studiraju djeca iz 130 zemalja diljem svijeta) mladost i ljepota.
Koji si predmet najvise volio u skoli?
-
bakterijasmarsa
- Stručnjak

- Reactions:
matematiku, fiziku i fizičko, najviše zbog dobrih profesora koji su mi predavali.
a koji predmet nije bio omiljen?
a koji predmet nije bio omiljen?
Legal Alien
Fizika.
Cekas li da ti telefon stane pa da kupis novi, ili kupujes novi jer je eto noviji i mozes mozda nesto novo sa njim?
Cekas li da ti telefon stane pa da kupis novi, ili kupujes novi jer je eto noviji i mozes mozda nesto novo sa njim?
Kako kad,ali vise gledam da imam novi.
Jedes li kasno?
Jedes li kasno?
-
bakterijasmarsa
- Stručnjak

- Reactions:
ne,
ručam kad se vratim s posla, i do doručka samo jabuku, narandžu ili mandarinu.
koje varivo ne jedete?
ručam kad se vratim s posla, i do doručka samo jabuku, narandžu ili mandarinu.
koje varivo ne jedete?
Legal Alien
Mislim da nema variva koje ne jedem.
Koji ti je najbolji domaci film?
Koji ti je najbolji domaci film?
Ako misliš na ex-yu, Maratonci.
Da li bi učestvovala u nekom društvenom eksperimentu?
Da li bi učestvovala u nekom društvenom eksperimentu?
Da, ukoliko se ne dovodim ni u kakvu opasnost.
Sta najcesce radite u slobodno vrijeme?
Sta najcesce radite u slobodno vrijeme?
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 326 Replies
- 18932 Views
-
Last post by Bella