Samo da kažem
Re: Samo da kažem
.............................................................................................
Pozdrav svima znanim i neznanim
Šta ima kako ste? Petak lijepi
Peace koliko sam skontala, odmor u BIH je protekao baš dinamično. Bosna je to, šta drugo očekivati
Gripen
Bella ljepotice
Ostale ću cmakati drugi put
Gdje je gazda, ne vidim da je pisao
Vjetreeeeeeeee đes' ba
Jedva čekam da se završi današnji radni dan da idem uživati u vikendu
Šta ima kako ste? Petak lijepi
Peace koliko sam skontala, odmor u BIH je protekao baš dinamično. Bosna je to, šta drugo očekivati
Gripen
Bella ljepotice
Ostale ću cmakati drugi put
Gdje je gazda, ne vidim da je pisao
Jedva čekam da se završi današnji radni dan da idem uživati u vikendu
Bez obzira koliko se trudite, nikada se ne možete sjetiti kako je vaš san počeo.
Jutros iz kreveta dokucim telefon, pogledam vrijeme, pogledam forum, procitam dva-tri posta od Grofice i nesto mi bas ti njeni postovi dadose krila za danas.
Kako je lijepo biti pozitivan, to je zarazno, hvala ti
Dodji cesce.
Nemam nista posebno u planu za danas.
Pozdrav svima
Lijep vam petak zelim.
Kako je lijepo biti pozitivan, to je zarazno, hvala ti
Dodji cesce.
Nemam nista posebno u planu za danas.
Pozdrav svima
Dodje tako dan pa ni ja nemam sta da kazem.
Ali uvijek imam da vas pozdravim
Lijepa vam subota 
Ali uvijek imam da vas pozdravim
Pozdrav
Jedan poseban za Banshee koja je sinoc svracala kod nas
Jedan poseban za Banshee koja je sinoc svracala kod nas
Kcerkica danas ima slobodan dan, doci ce i u planu smo otici malo u shoping i negdje na rucak.
Lijep pozdrav svima
Kamilica nije pisala ovaj vikend. Falis da znas. Nadam se da si dobro.
Lijep pozdrav svima
Kamilica nije pisala ovaj vikend. Falis da znas. Nadam se da si dobro.
Dobar vam novembraski dan
Iako su najavili da će nam biti hladno i oblačno, ipak je sunce odlučilo još koji dan izmamiti osmijeh na lice.
Iako su najavili da će nam biti hladno i oblačno, ipak je sunce odlučilo još koji dan izmamiti osmijeh na lice.
Bez obzira koliko se trudite, nikada se ne možete sjetiti kako je vaš san počeo.
Dobar dan
Kako prodje vikend?
Kako prodje vikend?
Ludo i nezaboravno.
U subotu mi sestri rođendan i svi se okupili eto ono kao da proslavimo (mada mi stari više to ne proslavljamo u pravom smislu riječi, više je to kao razlog da sjedimo) kad malac hop zaspa. Odmah sam znala da je temperatura. Helem, vikend oko temperature i paracetamola
Danas je puno bolje.
Kako ti i tvoja raja? Jesi li se odmorila od turneje?
U subotu mi sestri rođendan i svi se okupili eto ono kao da proslavimo (mada mi stari više to ne proslavljamo u pravom smislu riječi, više je to kao razlog da sjedimo) kad malac hop zaspa. Odmah sam znala da je temperatura. Helem, vikend oko temperature i paracetamola
Danas je puno bolje.
Kako ti i tvoja raja? Jesi li se odmorila od turneje?
Jesam. Tek se pomalo vracam svom starom ritmu. I planiram da idem opet na ljeto. I jedva cekam da i sin zavrsi fakultet, pa da mogu biti vise u Bosni vec ovdje
Posalje mi neko slike, kako se lijepo obojila Bosna
Slikaj nam nekad tu prirodu kad odes u vikendicu sad dok je jeseni.
Posalje mi neko slike, kako se lijepo obojila Bosna
Slikaj nam nekad tu prirodu kad odes u vikendicu sad dok je jeseni.
Sad malo rijeđe idemo, jer nema puno posla, glavnina se odradila, ali naravno, svoju uživanciju rado ću podijeliti s vama 
Vikendica nam je malo bliža, ali je ona na samku. Do sela ima još da se putuje. Tu idemo samo da roštiljamo i uživamo u vremenu.
A u drugom mjestu imamo kuću, koja je malo dalja ali smo češće tamo. Tamo i sijemo vrt i ima puno više posla.
A u drugom mjestu imamo kuću, koja je malo dalja ali smo češće tamo. Tamo i sijemo vrt i ima puno više posla.
Sjecam se tvojih vrtova.
Ugodan ti dan zelim
Navracaj nam.
Navracaj nam.
-
bakterijasmarsa
- Stručnjak

- Reactions:
Ja ne mogu da održavam salaš, kuću na selu i kuću u gradu kako bih voleo, pored posla ne stignem.
Legal Alien
bakterijasmarsa wrote: ↑Mon Nov 01, 2021 9:52 pmJa ne mogu da održavam salaš, kuću na selu i kuću u gradu kako bih voleo, pored posla ne stignem.
Sta je salas?
Sto mi Belle nema
Pozdrav Lani, vidim svracala nam
Kako smo lijepih stvarcica danas u shopingu nasle
Pozdrav Lani, vidim svracala nam
Kako smo lijepih stvarcica danas u shopingu nasle
Da vam poželim dobro jutro
Želim vam lijep i ugodan dan
Želim vam lijep i ugodan dan
Da malo predahnem od frke i trke 
Pozdrav i od mene 
-
bakterijasmarsa
- Stručnjak

- Reactions:
Salaš je kućica na njivi u Vojvodini su nekada ljudi živeli preko cele godine ili samo leti blizu zemlje koju obrađuju
Danas su vrlo retko nastanjeni, osim u blizini velikih naselja i pretvoreni su vikendice.

Danas su vrlo retko nastanjeni, osim u blizini velikih naselja i pretvoreni su vikendice.

Legal Alien
.lijepo.. 
.............................................................................................
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 53 Replies
- 6624 Views
-
Last post by Vanilla
-
- 8 Replies