Samo da kažem
Re: Samo da kažem
Rodjak ima coronu. Nije bio vakcinisan. Ima poteskoca s disanjem i otisao danas u bolnicu a dosao na red nakon nekih 7-8 sati. Jos ne znamo sta ce biti ni da li ce ga ostaviti ili ne.
A tako je zdrav i jak, i ne pati ni od cega. Mislila sam da bas njemu ne moze nista, da ce ga drzati 2-3 dana.
A tako je zdrav i jak, i ne pati ni od cega. Mislila sam da bas njemu ne moze nista, da ce ga drzati 2-3 dana.
Znala si, ali si zaboravila..kao i stosta toga..
Veneto
Nigdje u poslednje dvije god..
Ali uzivamo vikendom kad stignemo..
Veneto
Nigdje u poslednje dvije god..
Ali uzivamo vikendom kad stignemo..
Stavili sinoc rodjaka na kisik, ima upalu pluca.
I zena mu malo kaslje i izgubila miris, ona je vakcinisana.
I zena mu malo kaslje i izgubila miris, ona je vakcinisana.
Znam da si pratila ovu vijest…postavila sam nesto na temi vijesti vezane za kl. promjene. Procitaj,
ipak smo mi ljudi uzrocnici.
Vidim da si citirala ali na čudan način..ili je do mene.. Ma i nebitno. Ljudi koračaju zajedno ili ne..
A ponekad se samo pozabave sobom.
Žao mi je za rođaka.. Nadam se da će biti bolje..
Žao mi je dosta ljudi..
Nadam se da će do septembra (u it smo do nepunih 60% vakcinisane populacije) porasti značajno brojke... i radi onih koji nisu mogli imati adekvatno liječenje zbog opterećenih bolnica covid zaraženih..
Svi znamo da vakcine i nisu baš bombone.. A i da je ovaj virus užas.. Samo nas masovna vakcinacija može spasiti..
Nisam jutros ni vidjela ovaj post, eto ti moje pameti Ina
A jos uvijek ne mogu da skontam sta sam cudno citirala.
To ti objasnjava sve… i sto sam zaboravila
Pretreazila neki dan kucu da nadjem naocale, s njima na nosu
U US kriza za pilote. Neke kompanije otkazuju letove tek 2-3 sata prije termina za polijetanje jer nemaju pilota
Bella sta je tebe zauzelo?
Bella sta je tebe zauzelo?
Preko interneta koji imam na trlefonu ulazim lahko na forum.
Preko kucnog mi koci skroz.
Ali samo forum, sve drugo ide dobro. Sto li
Preko kucnog mi koci skroz.
Ali samo forum, sve drugo ide dobro. Sto li
Rodjak kojeg sam gore pominjala jos u bolnici, jos je na kisiku iako mu se srecom malo popravio.
Ali secer, koji mu je uvijk bio normalan, sad vise nije, moraju mu davati inzuline.
Zbilja se plasim primiti vakcinu zbog moje alergije, ali plasim se koliko je svijeta bolesno..
Ali secer, koji mu je uvijk bio normalan, sad vise nije, moraju mu davati inzuline.
Zbilja se plasim primiti vakcinu zbog moje alergije, ali plasim se koliko je svijeta bolesno..
hm .. nadam se da ce se brzo oporaviti..Peace wrote: ↑Sat Aug 14, 2021 6:09 pmRodjak kojeg sam gore pominjala jos u bolnici, jos je na kisiku iako mu se srecom malo popravio.
...ti se ne krecesh medju velikim masama. no, zarazu ti moze donijeti i neko tvoj...... tesko zbilja..sta da radish.... primiti vakcinu. bude reakcija... ali, ne da se ne moze tolerisati...
.............................................................................................
Poznajem nekoliko osoba koje imaju problema sa alergijom, a vakcinisali su se, i nikakvih problema nisu imali nakon obje vakcine.
Bol u ramenu je normalna a i podnošljiva, a bolje i tu bol podneti nego razmišljati o posljedicama koje covid može ostaviti..
Bol u ramenu je normalna a i podnošljiva, a bolje i tu bol podneti nego razmišljati o posljedicama koje covid može ostaviti..
Nista se nisam naspavala 
Jos onaj rodjak u bolnici. Znaci mi on, odrasli smo zajedno, i ovdje smo blizu, pa citav nas zivot veze.
Zena mu ima malaksalost i izgubila miris. Curica kaslje.
A majka mu, najstarija u kuci, sreca nije dobila. Bar sad za sad.
Njemu je 46 godina, puco od zdravlja.
Zena mu ima malaksalost i izgubila miris. Curica kaslje.
A majka mu, najstarija u kuci, sreca nije dobila. Bar sad za sad.
Njemu je 46 godina, puco od zdravlja.
. zalosno zbilja... 
.............................................................................................
Onaj rodjak je kuci, dali su mu i masinu s kisikom da ponese sa sobom.
Bolje je.
Drugi rodjaci mi kaze da imaju razloga vjerovati da je imao secer od ranije, cak mozda i colesterol.
Nije zelio prihvatiti ni siriti. Ne znam sto je tacno. Ni zasto bi skrivao ako patis od necega.
U srijedu imam zskazano za prvu vakcinu.
Bolje je.
Drugi rodjaci mi kaze da imaju razloga vjerovati da je imao secer od ranije, cak mozda i colesterol.
Nije zelio prihvatiti ni siriti. Ne znam sto je tacno. Ni zasto bi skrivao ako patis od necega.
U srijedu imam zskazano za prvu vakcinu.
Drago mi je, nadam se da ce brzo ozdraviti...
...
...
Pozz 
Pozdrav Kamilice
Sto sam nekog posla danas imala, premorila sam se.
Skole su pocele prosle sedmice, sutra neki fakulteti. Sutra i sin moj krece. Nije mu bas ni blizu, oko 60 km u jednom pravcu.
Sjetila sam se jedne mame, njen sin je krenuo iste godine kad i moja kcerka, samo njemu je bilo 19 god, mojoj curi 17 g.
Ona se tako sikirala, ja se nista nisam sikirala. Kontala sam da ja nisam losija mama mozda…
Sad znam sta je - muskarac.
I ja se sad sikiram. Hiljadu briga, i hiljadu pitanja.
Sto sam nekog posla danas imala, premorila sam se.
Skole su pocele prosle sedmice, sutra neki fakulteti. Sutra i sin moj krece. Nije mu bas ni blizu, oko 60 km u jednom pravcu.
Sjetila sam se jedne mame, njen sin je krenuo iste godine kad i moja kcerka, samo njemu je bilo 19 god, mojoj curi 17 g.
Ona se tako sikirala, ja se nista nisam sikirala. Kontala sam da ja nisam losija mama mozda…
Sad znam sta je - muskarac.
I ja se sad sikiram. Hiljadu briga, i hiljadu pitanja.
Moram i ovo reci.
Kcerka je dobila neku novu direktoricu… ne znam za sto tacno, s zena je iz Arkansasa. Jucer je dosla u Atlantu i kcerka je isla do offica da je upozna.
Navecer su njih dvije i neki direktor otisli na veceru, nazvala me poslije i ispricals utiske..
Pocela je ovako - draga mama, kolko su bogati bogati, mi pojma nemamo… ni kako oni zive ni kako trose..
Dosla je prva u restoran i sacekala je u lobiju. Pristizali su autu od $200-$300 hiljada.
Vecera za njih troje s picem bila je nekoliko stotina, a kuce koje je prosla do restorana su nesto sto se rijetko i na tv vidja.
Za stolom do njihovog sjedio je. CEO home depota. To je najveci trgovinski lanac koji ima u ponudi sve sto ti treba za kucu, od dasaka do tepiha. Sinoc sam googlala da vidim kolka mu je plata - preko 13 miliona godisnje.
Eto, negdje u dnu takvih firmi neko radi za $15 po satu, nekom dadnu $20, da bi motrio ove za $15, i uzimo im dusu svaki dan.
Ovako moj rodjak kaze - za neke se pare treba na posao pojaviti na vrijeme, muvat se malo okolo, i otic kuci na vrijeme.
Kcerka je dobila neku novu direktoricu… ne znam za sto tacno, s zena je iz Arkansasa. Jucer je dosla u Atlantu i kcerka je isla do offica da je upozna.
Navecer su njih dvije i neki direktor otisli na veceru, nazvala me poslije i ispricals utiske..
Pocela je ovako - draga mama, kolko su bogati bogati, mi pojma nemamo… ni kako oni zive ni kako trose..
Dosla je prva u restoran i sacekala je u lobiju. Pristizali su autu od $200-$300 hiljada.
Vecera za njih troje s picem bila je nekoliko stotina, a kuce koje je prosla do restorana su nesto sto se rijetko i na tv vidja.
Za stolom do njihovog sjedio je. CEO home depota. To je najveci trgovinski lanac koji ima u ponudi sve sto ti treba za kucu, od dasaka do tepiha. Sinoc sam googlala da vidim kolka mu je plata - preko 13 miliona godisnje.
Eto, negdje u dnu takvih firmi neko radi za $15 po satu, nekom dadnu $20, da bi motrio ove za $15, i uzimo im dusu svaki dan.
Ovako moj rodjak kaze - za neke se pare treba na posao pojaviti na vrijeme, muvat se malo okolo, i otic kuci na vrijeme.
Sinoc zaspala mokre kose, u cetiri ujutro me probudila uzasna glavobolja.
Ugodan vam dan
Sam ja ovde kazujem nesto
Ugodan vam dan
Sam ja ovde kazujem nesto
Pozz 
Jutros se mislim da li da idem opet voziti biciklo ili da peglam ves.. odlučim se za vožnju bicikla, veš mogu srediti i večeras.. 
Svi smo kuci, pa sam malo vise zauzeta
Kcerkica je bila proslog vikenda u Njujorku i po obicaju se razbilila cim se kuci vratila.
Tu je sad da je mama pazi.
Mnogo se djece razbolilo za kratko vrijeme skole.
Jucer sam prvo spavala od 6-9, a onda sinoc od 12 do 9 ujutro
Kcerkica je bila proslog vikenda u Njujorku i po obicaju se razbilila cim se kuci vratila.
Tu je sad da je mama pazi.
Mnogo se djece razbolilo za kratko vrijeme skole.
Jucer sam prvo spavala od 6-9, a onda sinoc od 12 do 9 ujutro
Uzela sam novi servis za internet, sutra ce doci da sve urede.
Ista cijena kao i sada, samo sve duplo brze.
Moram sutra napraviti neke izmjene i kod osiguranja za aute.
Kcerka je radila jucer test na coronu. Cekamo rezultate.
Eto
Ista cijena kao i sada, samo sve duplo brze.
Moram sutra napraviti neke izmjene i kod osiguranja za aute.
Kcerka je radila jucer test na coronu. Cekamo rezultate.
Eto
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 53 Replies
- 6624 Views
-
Last post by Vanilla
-