Šta ste zadnje gledali?
Re: Šta ste zadnje gledali?
Lud je
Pogledale smo sinoc

Dakle, dokumentarac o dolasku Bruce Dickinsona u ratno Sarajevo 1994. godine.
Zanimljiva je priča kako su se odlučili doći i kako su to u jeku ratnih dešavanja i uspjeli i organizirali koncert u gradu koji se svakodnevno granatirao.
Ono što se meni nije svidjelo u filmu je da su oni koji su radili film to uradili tako da se (meni) čini kao da su svojatali Dickinsona za sebe
Onda, sve su nekakvi šaneri
Falilo je još neko da kaže svoje viđenje tog dolaska, ne samo jarani ovih koji su to snimali.
A i naziv... Scream for me (pa grad u kojem je) Dickinson je na koncertima koristio za zagrijevanje atmosfere.
Ovdje je poenta vriska za Sarajevo, a ne da Sarajevo screams za Dickinsona. Ali eto.
I svidio mi se i nije
Uglavnom pogledam Slagalicu, za ostalo nemam vremena a nešto ni volje 
Ne pamtim da sam skoro neki film odgledala a i retko me koji impresionira.
Ne pamtim da sam skoro neki film odgledala a i retko me koji impresionira.
Vjetar wrote: ↑Tue Apr 27, 2021 3:19 pm
Dakle, dokumentarac o dolasku Bruce Dickinsona u ratno Sarajevo 1994. godine.
Zanimljiva je priča kako su se odlučili doći i kako su to u jeku ratnih dešavanja i uspjeli i organizirali koncert u gradu koji se svakodnevno granatirao.
Ono što se meni nije svidjelo u filmu je da su oni koji su radili film to uradili tako da se (meni) čini kao da su svojatali Dickinsona za sebeU smislu da djeluje kao da je zbog njih konkretno došao. A nije. Došao je zbog ratnih strahota u Sarajevu i BiH.
Onda, sve su nekakvi šaneriSve što imaju reći je - meni je ono praaavo bilo joooj - doš'o Dickinson!
Falilo je još neko da kaže svoje viđenje tog dolaska, ne samo jarani ovih koji su to snimali.
A i naziv... Scream for me (pa grad u kojem je) Dickinson je na koncertima koristio za zagrijevanje atmosfere.
Ovdje je poenta vriska za Sarajevo, a ne da Sarajevo screams za Dickinsona. Ali eto.
I svidio mi se i nije![]()
Lijep film, o djecaku sa autizmom i njegovoj majci... 
Danas pocela .. pola filma. sutra nastavljam
````````````
. tak.. moze se..
````````````

. tak.. moze se..
.............................................................................................
Ali baš tako - može se 
Kcerka mi sinoc bila na konaku, nismo se mogle odluciti sta pogledati, i uzmemo ovaj. Gledale smo ga i par godina unazad
Komedija je i nije uopste los.
A šta ćete drugo gledati... 
.. ovaj. . malo tezak.. puno price.. pa radnji -istovremeno...

.............................................................................................
BiH film - Na putu.
Danas pola ovog..

Je li ti to sad postalo prsksa... pola filma jedan dan, pola drugi?
I ja ssm sinoc pregledala pola films, ne znam kad cu drugo pola
I ja ssm sinoc pregledala pola films, ne znam kad cu drugo pola
..
. jeste. ... ne mogu da sjedim toliko.. a, i nemam puno izbora.. i da otegnem malo..
sutra zavrsim.. a serije ne copkam.. ide po epizodama, krace traju..
sutra zavrsim.. a serije ne copkam.. ide po epizodama, krace traju..
dobar pocetak
.................
.................

.onako
`````````````````````
`````````````````````

'nako.............................................................................................
tak-tak.............................................................................................

tezak
Nije los
Ovih dana gledamo Diznijeve filmove: Cruella, Maleficient...
Bez obzira koliko se trudite, nikada se ne možete sjetiti kako je vaš san počeo.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 13 Replies
- 497 Views
-
Last post by Ina
-
- 15 Replies