Reinkarnacija
-
Vanilla
- Aktivan član

- Reactions:
Reinkarnacija
Reinkarnacija (od latinskog re in caro, ponovo u tijelo, to jest ponovno utjelovljenje) je učenje o ponovnom ili neprestanom vraćanju duha ili duše u tijelo nakon smrti.
Je li reinkarnacija stvarna? Jesam li ikada bio ovdje, a da to i ne znam? Jesam li proživio prošli život, ili je cijela ta ideja smiješna?
Da li verujete u reinkarnaciju (sa kojeg god aspekta, uključujući i vjerski)?
Je li reinkarnacija stvarna? Jesam li ikada bio ovdje, a da to i ne znam? Jesam li proživio prošli život, ili je cijela ta ideja smiješna?
Da li verujete u reinkarnaciju (sa kojeg god aspekta, uključujući i vjerski)?
Kad mi dođe da idem, mnogo moram da idem.
Nije važno kuda ću. Nije važno dokle ću.
Došlo mi je da idem i ja idem kao lud
- unutra u mene.

Nije važno kuda ću. Nije važno dokle ću.
Došlo mi je da idem i ja idem kao lud
- unutra u mene.
Re: Reinkarnacija
Čitala sam neke priče o nekim navodnim reinkarnacijama i bile su ubjedljive. Ali, nisam sigurna da vjerujem. Ali ne odbacujem potpuno ni to 
I'm waking up to ash and dust I wipe my brow and I sweat my rust
Pa nisam nesto ubijedjena u to. Ali opet ne bih druge ubjedjivala da nije moguce.
Jer ko ce znati...
Jer ko ce znati...
Ništa ne umire, sve se transformira..
Gledala sam neke dokumentarce sa djecom koja se navodno sjećaju ranijeg života. Vrlo dosljedno objašnjavaju detalje a neki se čak sjećaju imena.
Zbunjujuće je jer su djeca prilično mala a znaju neke nevjerovatne stvari. Ne znam stvarno šta da mislim o svemu tome, čudno je
Zbunjujuće je jer su djeca prilično mala a znaju neke nevjerovatne stvari. Ne znam stvarno šta da mislim o svemu tome, čudno je
ja sam u proslom zivotu bio mazga
dobro se sjecam
dobro se sjecam
za mene senf je istina
po virslama je ispisan
po virslama je ispisan