Samo da kažem
Re: Samo da kažem
Hvala
Bila mi kcerkica, isle u shoping, prodavnice pune ko da ce Bozic uskoro.
Kupile joj fin set za balkon.
A vazdan sam nesto
. Garnitura za sjedenje...
Jucer sam bila u Mall-u..bila guzva.. lijepo vidjeti- dosta se poklona kupilo..
.............................................................................................
Jeste za sjedenje.
Prosli vikend smo bile u World Marketu, i tamo jedna stolica $100, samo stolica. Nismo kupile, al smo skontale doci s vecin autom i kupiti.
Ali danas u Marshalsu nadjemo iste stolice - set za $200.
Dodju dvije stolice, podmetaci, i stolic.
Jesi li primila drugu vakcinu?
Prosli vikend smo bile u World Marketu, i tamo jedna stolica $100, samo stolica. Nismo kupile, al smo skontale doci s vecin autom i kupiti.
Ali danas u Marshalsu nadjemo iste stolice - set za $200.
Dodju dvije stolice, podmetaci, i stolic.
Jesi li primila drugu vakcinu?
Dobro smo svi, hvala Bogu. I mama je, jos se malo zamara, ali i tu se vidi pomak na bolje.
Jucer sam kupila prvu lubenicu ove godine. Dobra je bila.
Mislim se hocu li praviti veliku ili manju baklavu.
Mislim se hocu li praviti veliku ili manju baklavu.
Pozz 
jel bez kospica..
. Koja je razlika. osim velicine ?
.Peace. negdje si me pitala - jesam li primila drugu vakcinu- jesam danas... i , malo me rame boli. vjerujem da ce bol biti jaci narednih dana ..
.............................................................................................
Bez kospica. Americka djeca su tako razmazena, nece lubenice s kospicama
Ma razlika je samo u velicini, moji ne jedu tako kolace, pogotovo ne te sto se kupaju a agdi. Ostane mi uvijek.
Mozda ces imati malo tem. i malaksalosti sutra. Nemoj da te iznenadi.
Ma razlika je samo u velicini, moji ne jedu tako kolace, pogotovo ne te sto se kupaju a agdi. Ostane mi uvijek.
Mozda ces imati malo tem. i malaksalosti sutra. Nemoj da te iznenadi.
Danas uplatila ono kaznu sto muz parkira ispred kuce. Procesing $10
Vise mi je bilo krivo zbog tih $10 vec zbog onih $133 za parkiranje.
Jer procesing je sav sa computerom, i fee za to $10
Moram vidjeti i da li igdje ima da se zalim
Policija na highwayu ceka speedere, ispred kuce ljudima pise kazne za ilegalno parkiranje, i jos platis da to sve (u)platis. Pa gdje to jos ima
Kad jednog dana uvedu fee sto te sunce grije, il fee sto je mjesecina. Cudom se cudim kako jos nema fee sto na zrak koji disemo
Jer procesing je sav sa computerom, i fee za to $10
Policija na highwayu ceka speedere, ispred kuce ljudima pise kazne za ilegalno parkiranje, i jos platis da to sve (u)platis. Pa gdje to jos ima
Kad jednog dana uvedu fee sto te sunce grije, il fee sto je mjesecina. Cudom se cudim kako jos nema fee sto na zrak koji disemo
Nije mi drago,za beceni novac...ali..ako pishe da se ne parkirate.. zasto to cinite.
Ja sam za rigorozne kazne.
Gdje ja zivim,/ komuna/ nije dozovoljeno parkirati van garaze, ni tokom dana. no uvijek se nadje neko ko to krshi. Lijepo pishe u instrukcijama prije kupovine kuce, koja su pravila.. pitam se, zasto kupuju kad to znaju....
Ta se pravila vecinom vezu za novija naselja, kod nas nije vazilo.
I ulica nam je siroka, tako da se i pored naseg auta parkiranog uz nase dvoriste moglo rahat mimoic 3-4 auta.
A ostavljao je muz tu, jer svi smo odrasli, i svako ima svoje auto, pa je tesko, uvijek se neko nekome morao sklanjati s naseg ulaza.
I ulica nam je siroka, tako da se i pored naseg auta parkiranog uz nase dvoriste moglo rahat mimoic 3-4 auta.
A ostavljao je muz tu, jer svi smo odrasli, i svako ima svoje auto, pa je tesko, uvijek se neko nekome morao sklanjati s naseg ulaza.
Zasto ste dobili kaznu..ako nema znaka za zabranu parkiranja?
Mozda si mogla ici kod sudije slikom ulice i dokazati da nema te zabrane?
Mozda si mogla ici kod sudije slikom ulice i dokazati da nema te zabrane?
Nema zabrane, i mogao je na sud, ali muzu se ne isplati. Vise ga kosta ako tako ispusti dan.
hm, jako cudno. . moguce da je nekom smetao auto..
inace ako je privatna komuna. policija ne moze kazniti prekrsioca.. jedino vucna sluzba moze skloniti auto..
inace ako je privatna komuna. policija ne moze kazniti prekrsioca.. jedino vucna sluzba moze skloniti auto..
I ja kupujem lubenicu bez kospica...
Jao, nemam temperaturu, mislim, ali me ruka jace boli... cudan bol.... pijem tablete...
Kcerka je moja odlezala jedan dan nakon druge doze. Cula sam da predlazu ljudima da uzmu neku tabletu za bolove prije vakcine.
Kod mene kisa danas, sve je lijepo okupala vani.
Morala bih u shoping po neke sitnice.
Bajram sutra
Kod mene kisa danas, sve je lijepo okupala vani.
Morala bih u shoping po neke sitnice.
Bajram sutra
Ne treba piti tablete, prije vakcinacije- to sam citala na stranicama covida..
I ja cu izgleda.. hladnoca me trese..
a, sveukupni osjecaj je podnosljiv... 
I ja cu izgleda.. hladnoca me trese..
Pozz 
Baklava se pece 
oh . jel mirishe ulica.. 
imam temperaturu..
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 53 Replies
- 6627 Views
-
Last post by Vanilla
-
- 8 Replies