Radi što voliš, voli što radiš
Radi što voliš, voli što radiš
Koliko su ljudi uopšte u mogućnosti da izaberu raditi nešto što vole
Možemo dijeliti tuđe priče a i svoja lična iskustva. Radimo li ono što volimo ili bi nešto mijenjali ako bi se ukazala prilika. A možda nam je baš kako smo željeli.
Slučajno vidjeh ovu pričicu pa otud i tema
Slučajno vidjeh ovu pričicu pa otud i tema
Re: Radi što voliš, voli što radiš
OVO JE ono bas za metalce .....
Radim posao koji volim,i volim taj posao
Like za momka iz videa
Lagala bih da kazem da radim sto volim. Isto ko i momak iz videa ne volim da ne iko gnjavi pravilima. Ubi me to, psihicki.
Ali zato sav svoj zivot, mimo posla, volim. I tu se ne zalim ni na sto, nista mi nije tesko, i nista mi nije mrsko.
Lagala bih da kazem da radim sto volim. Isto ko i momak iz videa ne volim da ne iko gnjavi pravilima. Ubi me to, psihicki.
Ali zato sav svoj zivot, mimo posla, volim. I tu se ne zalim ni na sto, nista mi nije tesko, i nista mi nije mrsko.
Volim komunikaciju s ljudima i zato volim posao koji radim
Psihički umara,crpi energiju ali,ne bih bio posao da ne umara
Volim biti u pokretu, imati slobodu za kreativnost,volim improvizirati u masi situacija...
I zato mi to odgovara.
Mislim,da je zadovoljan čovjek,između ostalog i ako voli ono što radi. Samo što,jako puno ljudi,ne zna,
što bih voljelo raditi,koje su njihove kvalitete i samo pusti da ih život nosi. To donosi nezadovoljstvo!
Psihički umara,crpi energiju ali,ne bih bio posao da ne umara
Volim biti u pokretu, imati slobodu za kreativnost,volim improvizirati u masi situacija...
I zato mi to odgovara.
Mislim,da je zadovoljan čovjek,između ostalog i ako voli ono što radi. Samo što,jako puno ljudi,ne zna,
što bih voljelo raditi,koje su njihove kvalitete i samo pusti da ih život nosi. To donosi nezadovoljstvo!
Radite li ono što volite? Jeste li zadovoljni odabirom svoje profesije? Jeste li se za nju školovali ili radite nešto skroz deseto? Ispunili ste sve svoje karijerne ciljeve ili ima još prostora za napredak?
Per aspera ad astra 
Radim ono što volim. Samo bih volio da sam si direktor, uposlenik i kolega. Tad bi bilo idealno.
Volim jako svoj posao i radujem se možda svakom danu da vidim te klince kako napreduju. Ako bih ikad ikoga nabila nogom to su kolege koje ne vole taj posao i vuku te na dno svojom negativom. Uh!
Pa najveci izazov na svakom poslu nije sam posao vec funkcionisanje u radnoj sredini, e to ko savlada na konju je 
Najveći izazov je biti ‘kreativan’ u svijetu gdje se očekuje da dve bude smiješno, zanimljivo da se desi sad i odmah. Sa kolegama samo ono što se mora i ćao.
P,S šta ovo stalno izbacuje i mora se stranica refreshirati ili kako se to već kaže
onda super 
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 55 Replies
- 4545 Views
-
Last post by Lana