Moja lupetanja
Re: Moja lupetanja (pročitaj prvi post!)
dobra,svidja mi se
Re: Moja lupetanja
Super je
Jedino, možda malo previše dominiraš. Više se čuješ ti nego ostalo u pjesmi. A valjda tako nije u pjesmama
Jedino, možda malo previše dominiraš. Više se čuješ ti nego ostalo u pjesmi. A valjda tako nije u pjesmama
I'm waking up to ash and dust I wipe my brow and I sweat my rust
U pravu si Mino, jesam preglasan. Teško je ucicati da moja jačina bude taman. Problem je što svaki put kad se snimam moram iznova da pravim balans jačine sebe i muzike u pozadini.
Dobro je i ovako, ne kažem da je loše 
Ev' updateVjetar wrote: ↑Tue May 19, 2020 8:41 pm
Evo kako to zvuči bez mene:
A evo kako zvuči sa mnom:
https://voca.ro/3w3zKJkAWlF
(počinje nakon 15-ak sekundi tišineZaboravio sam to izbrisati)
Sjajan je osjećaj svirati sa Steve Ray Vaughanom
I da, slušalice su poželjne da slušate ovo.
SRV, Texas Flood
Prvi moj video na YT
Hajmo, subscribe, like, notifications on
Sad će pare da se gomilaju
Super je ovo
Super je ovo
Što sebe dok lupetaš ne snimiš 
I još jedna, krajnje ukomplicirana, sav sam se pogubio i pola pjesme se vadim i spašavam
Prethodna je potpuno bez bubnjeva, samo klavir, čelo i vokal. U ovoj drugoj postoji samo ono što se čuje na početku pjesme prije nego se ja uključim. Tako da sam za obje izmišljao u hodu šta i kako
Jan Lauwers & Needcompany - Song for Budhanton
Prethodna je potpuno bez bubnjeva, samo klavir, čelo i vokal. U ovoj drugoj postoji samo ono što se čuje na početku pjesme prije nego se ja uključim. Tako da sam za obje izmišljao u hodu šta i kako
Ovo zvuči baš cool.Vjetar wrote: ↑Sun Mar 28, 2021 4:18 pmJedna krajnje prosta, sa minimalno akcentiranja. Doslovno ne može prostije![]()
Gary Jules - Mad World
Ovu prvi put čujem, niti sam čuo za ove izvođačeVjetar wrote: ↑Sun Mar 28, 2021 4:24 pmI još jedna, krajnje ukomplicirana, sav sam se pogubio i pola pjesme se vadim i spašavam![]()
![]()
I ovo ti je dobro jer se jesi zapleo ali otpleo si se momački
To je soundtrack iz pozorišne predstave i u predstavi glumci pjevajuTon wrote: ↑Sun Mar 28, 2021 6:12 pmOvu prvi put čujem, niti sam čuo za ove izvođačeVjetar wrote: ↑Sun Mar 28, 2021 4:24 pmI još jedna, krajnje ukomplicirana, sav sam se pogubio i pola pjesme se vadim i spašavam![]()
![]()
Jan Lauwers & Needcompany - Song for Budhanton![]()
I ovo ti je dobro jer se jesi zapleo ali otpleo si se momački![]()
![]()
Mozes sad lupetat, pare su ti vratili
Salu na stranu, odlicno zvuci
Salu na stranu, odlicno zvuci
Vjerovatno najbolje do sad
Napreduješ vidno
-
- Similar Topics
- Replies
- Views