motocikli i skuteri
Re: motocikli i skuteri
Meni najveća muka sa skuterima/motorima su oni momčići i njihovo drndanje na semaforu dok stoje i čekaju na crvenim.
Što to radirlte.. ?

Što to radirlte.. ?
..Ne znam sta da napishem ..bolje nista.... nemam lijepo mishljenje....
... proshle godine , jedan me udario.. pogresnom trakom jurcao... no, ipak mi je drago, da nije smrtno stradao- mada je lestio 10 metara... od udaraca..
... proshle godine , jedan me udario.. pogresnom trakom jurcao... no, ipak mi je drago, da nije smrtno stradao- mada je lestio 10 metara... od udaraca..
.............................................................................................
Nece nam ni upaliti vise, od stajanja.
Fino govorila da ga prodamo na vrijeme.
Fino govorila da ga prodamo na vrijeme.

Ja sam se nekad ložio na ove Yamahe, kako novije, tako i starije, ustvari, generalno ta enduro klasa, planirao svašta... Ali, nakon par padova s bicikla i skršenosti pri brzini od 20km/h, nekako sam se ohladio od mogućnosti da se kršim pri 60km/h ili više...
Ali da patim za tim, patim
...nesto me ne pale Skuteri...sinu kupio u šestom razredu kontra svi moji principa kolko je želio samo to i to..srećom nije ima padova muci me jedino sto i sad obožava ...nekad davno sam ima onaj mali tomos e to je ok veliki točkici mali motor to podržavam...
..ovako nesto , mi je cute... po gradu...
........
........

.............................................................................................
Vespa.. 
slazem se apsolutno,skuteri su zlo... ali mora od neceg da se živilaganini wrote: ↑Thu Jan 07, 2021 11:15 am...nesto me ne pale Skuteri...sinu kupio u šestom razredu kontra svi moji principa kolko je želio samo to i to..srećom nije ima padova muci me jedino sto i sad obožava ...nekad davno sam ima onaj mali tomos e to je ok veliki točkici mali motor to podržavam...
Da'l sam Šaman,i'l sam Šaban?!
ova,ovogodisnja je ...pravaVjetar wrote: ↑Wed Jan 06, 2021 10:41 pm
Ja sam se nekad ložio na ove Yamahe, kako novije, tako i starije, ustvari, generalno ta enduro klasa, planirao svašta... Ali, nakon par padova s bicikla i skršenosti pri brzini od 20km/h, nekako sam se ohladio od mogućnosti da se kršim pri 60km/h ili više...
Ali da patim za tim, patim![]()
uhhhh,to je jako tesko objasniti
ali nemoj nas mrzeti,mi smo samo malo bolesni!!!!
..kod nas u Dalmaciji ima kultno misto..
za sarajeva su spas. nemas problema sa guzvama i parkingom. ja cu ga uzet ako budem imo viska kesa.
znaci necu ga uzet
znaci necu ga uzet
za mene senf je istina
po virslama je ispisan
po virslama je ispisan
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 29 Replies