Stiže Božić ..
Re: Stiže Božić ..
ha...ziv si ....

Jedva 
Sretan i blagoslovljen Božić

Zahvaljujem se svima na božićnim čestitkama
Zelim vam sretan bozic svima koji slavite.
Je li badnje vece bilo sinoc? Sta se radi za badnje vece? Sta znaci badnje vece?
Je li badnje vece bilo sinoc? Sta se radi za badnje vece? Sta znaci badnje vece?
..o cemu se radi izbrisana moja božićna čestitka..vjerojatno lapsus ne mislim da je zlonamjerno..
Forumašima koji obilježavaju ovaj praznik neka je sretno 
Sretan Božić, svima koji ga slave.. 
Sretan Božić, čuvajte se i svoje bližnje, ugodne praznike vam želim 
Sretan Božić svima koji obilježavaju.. 
Sretan Božić
Hvala Peace
Da, sinoć,danas je Bozić .
To je dan prije Bozića kada se slavi rođenje Isusa Krista. Tog dana se kiti bor i ukrašava kuća,ja osobno to radim puno ranije
Na Badnjak se priprema nemrsna hrana i cijela obitelj se okupi i uživa na poseban način .Nakon toga se ide na ponoćku( na misnom obredu u crkvi) na kojoj se uz molitvu dočeka Bozić. Kod nas je običaj da se obilazi rodbina i na taj način proslavi ovaj veliki blagdan.
Sve sto te zanima slobodno pitaj
Sretan Bozic svima koji slave.
Izgleda da vecinz ljudi okiti bor prije.Mihica wrote: ↑Fri Dec 25, 2020 11:27 pmHvala Peace
To je dan prije Bozića kada se slavi rođenje Isusa Krista. Tog dana se kiti bor i ukrašava kuća,ja osobno to radim puno ranije
Na Badnjak se priprema nemrsna hrana i cijela obitelj se okupi i uživa na poseban način .Nakon toga se ide na ponoćku( na misnom obredu u crkvi) na kojoj se uz molitvu dočeka Bozić. Kod nas je običaj da se obilazi rodbina i na taj način proslavi ovaj veliki blagdan.
Sve sto te zanima slobodno pitaj![]()
Danas mi curica kaze - znas mama kad js budem sama ja cu kititi bor, nesto mi je sinpaticno u tome.
Neki muslimani ga isto imaju, povodom nove godine.
Peace wrote: ↑Sat Dec 26, 2020 12:36 amIzgleda da vecinz ljudi okiti bor prije.Mihica wrote: ↑Fri Dec 25, 2020 11:27 pmHvala Peace
Sve sto te zanima slobodno pitaj![]()
Danas mi curica kaze - znas mama kad js budem sama ja cu kititi bor, nesto mi je sinpaticno u tome.
Neki muslimani ga isto imaju, povodom nove godine.
Pa da, nekako produžimo tu svjetlucavu ljepotu, ništa loše ne vidim u tome
Eto to nisam znala za muslimane..
..svima hvala na čestitkama..
danas je Sveti Stjepan a sutra Sveti Ivan pa ako neko ima takvo ime čestitam im imendan..kod nas je da nas i državni praznik..
iutro zemljak ...
jel sve po ceifu ....

jel sve po ceifu ....
..da..radim danas al općenito jedan od ljepši božićni ugodjaja je ovogodišnji..minus je ono kilo dva na vagi.. 
Nadam se da si ga lijepo proveo,s obitelji
Ja,na žalost, ne odoh do svojih...zbog ove kompletne situacije (granice,testovi.eu propusnice među županijama),mada mi je na osobnoj prebivalište Pag i vjerovatno,ne bih bilo problema.
..a za mi je..mozda oni dodju tebi za pravoslavni..mislim da mjere prestaju 08.01...
Ono,kad pogriješiš slovo,pa moraš to čitati poslije
e-propusnice