Stiže Božić ..
Re: Stiže Božić ..
..mozemo u temu ubacit i božićne pisme..
...posto si ostala bez teksta educirat cu te..ove jelke se ne sijecu po šumama partizanskim neg se uzgajaju isključivu u ovu svrhu..uz to ako je netko bas izrazito senzibilan prema biljnim svijetu ista se moze stavit u saksiju(ako sam pogodio izraz)i moze opstat inzasadit se ako negdi imas slobodan prostor..zato ne lupetaj.. 
..laganini wrote: ↑Sun Dec 13, 2020 2:26 pm...posto si ostala bez teksta educirat cu te..ove jelke se ne sijecu po šumama partizanskim neg se uzgajaju isključivu u ovu svrhu..uz to ako je netko bas izrazito senzibilan prema biljnim svijetu ista se moze stavit u saksiju(ako sam pogodio izraz)i moze opstat inzasadit se ako negdi imas slobodan prostor..zato ne lupetaj..![]()
A pošto nisam bila online evo sad ću da ti odgovorim ..posto si ostala bez teksta educirat cu te..ove jelke se ne sijecu po šumama partizanskim neg se uzgajaju isključivu u ovu svrhu..
Ne trebaš ti mene educirati vezano za ove jelke..poznato mi je porijeklo odakle dolaze već sam pisala o tome na par stranica prije..ako ti je mrsko listati temu u nazad i tražiti postove potražiti ću ih ja.nigdje nisam rekla da se sijeku u šumama. NIGDJE.
Prepričavaš mi prethodne postove u ovom svom jednom i na kraju da mi kažeš da ja lupetam.. jao jao Lagani...
..malo sam bio slikovit no sikiriki..a sad sto je pjesnik htio rec onda s onim postom.. 
Hoću reći da prave jelke sve više prostora zauzimaju u domaćinstvu bez obzira što njihov vijek i nije tako dug. Ne ostanu ne iskorištene.. lokalna ekonomija ima koristi. 
Ni ja ne kontam ovaj neki ton u tvojim postovima oko ovoga SkitniceSkitnica wrote: ↑Sun Dec 13, 2020 4:24 pm..laganini wrote: ↑Sun Dec 13, 2020 2:26 pm...posto si ostala bez teksta educirat cu te..ove jelke se ne sijecu po šumama partizanskim neg se uzgajaju isključivu u ovu svrhu..uz to ako je netko bas izrazito senzibilan prema biljnim svijetu ista se moze stavit u saksiju(ako sam pogodio izraz)i moze opstat inzasadit se ako negdi imas slobodan prostor..zato ne lupetaj..
A pošto nisam bila online evo sad ću da ti odgovorim ..posto si ostala bez teksta educirat cu te..ove jelke se ne sijecu po šumama partizanskim neg se uzgajaju isključivu u ovu svrhu..
Ne trebaš ti mene educirati vezano za ove jelke..poznato mi je porijeklo odakle dolaze već sam pisala o tome na par stranica prije..ako ti je mrsko listati temu u nazad i tražiti postove potražiti ću ih ja.nigdje nisam rekla da se sijeku u šumama. NIGDJE.
Prepričavaš mi prethodne postove u ovom svom jednom i na kraju da mi kažeš da ja lupetam.. jao jao Lagani...![]()
A ti Laganini... Baš si osjetljiv
..nisam ja osjetljivi bilo je tu zajedljivosti ja sam samo vratio..pogledaj smisao posta..visiš vezu s temom..a imamo temu
Iz mog grada
~~
~~

.............................................................................................
..stara pijandura al genijalac..jedna od dražih..
Kod mene, ovako
Najviše od svih praznika volim Badnje veče, mada me uvek neka tuga pomalo uzme tada jer nismo svi na okupu kao nekada.
..dar od sina i snahe..mi nismo mogli sačekati podijelili darove..
Moja dekoracija

.............................................................................................
-
Vanilla
- Aktivan član

- Reactions:
Drage forumašice i forumaši, katoličke vjeroispovjesti, želim vam sretno Badnje veče i Božić 
Kad mi dođe da idem, mnogo moram da idem.
Nije važno kuda ću. Nije važno dokle ću.
Došlo mi je da idem i ja idem kao lud
- unutra u mene.

Nije važno kuda ću. Nije važno dokle ću.
Došlo mi je da idem i ja idem kao lud
- unutra u mene.
Sretna Badnja večer i sretan Božić 
-
bakterijasmarsa
- Stručnjak

- Reactions:
Svim prijateljima katoličke veroispovesti i njihovim najbližima
Čestitke za Badnje veče i predstojeći Božić.
Dočekajte ga u sreći i veselju
Čestitke za Badnje veče i predstojeći Božić.
Dočekajte ga u sreći i veselju
Legal Alien
Sretan Božić!

Čestit Božić