Samo da kažem
Re: Samo da kažem
Jutrooo nikome. 
Nešto kontam, ovaj forum u pravom smislu pustopoljina kao i ja ... mah, zapravo ja sam i gora ...
Nešto kontam, ovaj forum u pravom smislu pustopoljina kao i ja ... mah, zapravo ja sam i gora ...
Ako neko igra da vas izgubi... Pusti nek' pobjedi....
Dobro jutro krajini.
Dobro jutro i svim ostalim evropejcima
Dobro jutro i svim ostalim evropejcima
KRAJINA ....

. sta ti je..
.............................................................................................
Amerika danas slavi dan zahvalnosti, pored bozica modju nacijom najomiljeniji praznik
I mi useljinici ga obliljezavamo.
Pripremila sam se, al danas mi opet nesto zatrebalo. Nema parking mjesta nigdje, ioako trgovine ovdje imaju po nekoliko stotina parkin mjesta. Nema kolica, a redovi na kasama
Ali svima je izgleda ko i meni, nesto sitno zatrebalo, pa sam dosla na red za pola sata.
I mi useljinici ga obliljezavamo.
Pripremila sam se, al danas mi opet nesto zatrebalo. Nema parking mjesta nigdje, ioako trgovine ovdje imaju po nekoliko stotina parkin mjesta. Nema kolica, a redovi na kasama
Ali svima je izgleda ko i meni, nesto sitno zatrebalo, pa sam dosla na red za pola sata.
8:27, 27.11. 
Znaš da su mu one najdraže
..bila je ona fina gdja iz krajine na bosanskom ..Chanel il tako nekako zaboravio sam..
..kazu . naspavaj se... :cc. vraga-- onda dobijesh glavobolju..
.............................................................................................
..zato ga popunjavamo mozes i ti Dat doprinos nekim transferom i svak pa ćemo se širit brže od korone..Ptica bijela wrote: ↑Tue Nov 24, 2020 8:28 amJutrooo nikome.
Nešto kontam, ovaj forum u pravom smislu pustopoljina kao i ja ... mah, zapravo ja sam i gora ...![]()
hm. s necim nas zaprashuju..
..radish danas?
...nisam..sutra ljencarim sam sam ..
..taknuo jutros po bojler i to je to..
. lijepo.... posveti se sebi.. 
..je tipkam pa cu pokusat opet malo odspavat i fotelji..
radije setaj... slikaj nesto iz okoline..
..necu..dosta fizički radim pa mi je jedanaesti bas za ljenčarenja ..a opet cekam početak dvanaestog i krećem necu ni previše ležarinu..jos koji dan..
..e da ..zaboravio sam te nickove..
..ostace par dana..nakuhala ono al petak samnostavio za jaja..nije ih dugo bilo ..koke imaju taj sezonski rad.. 
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 53 Replies
- 6625 Views
-
Last post by Vanilla
-
- 8 Replies