Bez komentara
Re: Bez komentara
.............................................................................................
Autobuska stanica u Vogosci. 
aha... pa... ne znam - meni je simpa.... u bojama i mekane..... .. 
.............................................................................................
Meni je ovo zalosno, da gradani postavljaju taburee.. na mjesto klupa, koje su predvidene za putnike koji cekaju na a.s.. 
Klupe su vjerujem sklonjene,ako su postojale..zbog distance i medju narodom ,a ovi tabure- pa mogli bi i bez njih- nije neophodno da se i sjedi cekajuci prevoz- komocija je-
Ne bih ja na to sela nikako
Drugo su drvene klupe a već ovakav materijal koji se lako prlja i na kome se sve zadržava
, neka hvala 
Drugo su drvene klupe a već ovakav materijal koji se lako prlja i na kome se sve zadržava
Ma neko se zezao 
Kod mene ljeti, mladje osobe/ djevojke /momci- cekajuci grad.preovoz, sjednu na zemlju, gdje nema nadkrivenog mjesta s klupom
.. u Bosni bi vjerovatno zvali hitnu- misleci da su bolesni ili ih neko prebio.. 
Ma jeste, ali vise tuzno.
Ovo me podsjetilo na jedan granicni prelaz, gdje su granicari sjedili na sjedistima od auta ispred granicne kucice..Kad sam to vidjela bas me bila neka tuga obuzela..i misao da na samom ulasku u Bosnu moramo pokazati koja smo mi bijeda.
Neka mi imamo granice..i neka se zna sta je cije i dokle, a ono bitnije je banje bitno.
I na najprestižnijim stadionima sjede na auto-sjedištima 

Terasa / panorama nebodera MahaNakhon 77. sprata u Bangkoku.
..moje kumče u Keniji..kelvin šesti razred..
A možda je i samo neka metaforična poruka "zlatnim stolicama" tipo: Mi ćemo se opet nekako snaći
Sretan ti ovaj dan..
A ha.
Bas lijepo.
Bas lijepo.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-