Populizam
Populizam
Ne postoji žanr populistička muzika, ali bi trebao da postoji. Toliko je kandidata...
Prepoznajete li populizam i šta mislite o njemu? Je li neophodan, je li sveprisutan i je li nemoguće djelovati društveno bez njega? Ne samo u politici, gdje je nakako najlakše da bude primjećen jer se tu najviše i očekuje, već i u drugim sferama društva.
Re: Populizam
..da itekako svi rokeri moraju propagirat liberalne vrijednosti jer ako ide obratno onda ga mediji uništavaju..zamisli koja se graja digne kad nekibpjevac podrži trumpa dok se za bidena uzima za normalno..sad ne znam kako je u bih jer slabije poznam scenu..
..
ne pojmljivo mi je uporedjivati njih dvojicu--... no, to su cari amerike- i demokracije --- sve je moguce...
.............................................................................................
Baš
Koliko god,mi ovaj Radojčić,ne sviđa se jer je Dodikov
Toliko,ne mogu,ovog malog,iritantnog,zamisliti kao gradonačelnika.
Radojičić je gospodin za onog
I'm waking up to ash and dust I wipe my brow and I sweat my rust
..uglavnom kod nas svi žugaju na hdz(bajviše na vlasti) al kad dođu izbori zna se.. 
Populizam dovodi ljude na pozicije i to je realnost današnjeg svijeta, bez obzira da li je riječ o politici ili nečem drugom.
Postali smo površni.
Postali smo površni.