Naši gradovi
Re: Naši gradovi
.. noc je, ne vidim...
.............................................................................................

..evo jedan od pet gradića kojima sam okružen...ovaj iz brdsko planisnkog djela...desetak kilometara do mene..

..nekad u Yugi su mu tepali ko najmlađem gradu ..nastao 45-te...i ima veliku poveznicu s bih..desetak kilometara od mene..
..i jedan u susjednoj bih također moj gradić i misto šopingiranja..desetak kilometara od mene..

.. svidja mi se..
.............................................................................................
..ovako na fotki inače jako ružan grad ono kad dođeš u njega asocira me na socijalizam...doduše ovaj kadar s katedralom ok novogradnja i ljepši dio..
Ploče?
Bila sam u Pločama
Meni,jako lijep grad. S Bosnom ga posebno veže željeznica?
Pretpostavljam,jer smo 80-ih,išli za Sa,vlakom iz Ploča
Meni,jako lijep grad. S Bosnom ga posebno veže željeznica?
Pretpostavljam,jer smo 80-ih,išli za Sa,vlakom iz Ploča
..luka pogotovo..kako uvoz tako i izvoz bih..nesto su političari bih svojatali ploče al samo pokušali..grad nastao 45-te bez nekog identiteta ..
.. i omiljeni most za nocnu setnju..
```````````
```````````

..forum je svaki post vridan pažnje..gripen wrote: ↑Thu Oct 29, 2020 6:34 pmcuj,ovaj,dapace,mozda bi se imalo sta dodat,ali vidim dominiras temom
nebih kvario ugodjaj
![]()
Pa baš izgleda tipično američki 
Da vidiš Sarajeva i betona, rekao bi da je Detroit 
..valjda jednom dodjem u sa mozda na diplomski neviste.. 
..zadnji put u sa mislim 85-86 u skenderiji koncert saxon-a...
..Sarajevo je lijepo, ipak

..i cila Bosna i Hercegovina..kod mene je bila prošlo lito ženina rodica iz rijeke nakon dvadeset godina i prošeta sam je kroz hercegovinu ovaj zapadni dio od neretve i ona i muž koji je riječanin nisu mogli virovat tolikim lipotama..
a, kakva je situacija na istoku...
..
..na istoku zadovoljstva..Bella wrote: ↑Fri Oct 30, 2020 3:17 pm![]()
a, kakva je situacija na istoku...
..
morash malo objasniti..
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 17 Replies
- 2230 Views
-
Last post by kreja
-
- 8 Replies