Naši gradovi
Naši gradovi
Ne moraju biti samo slike
Re: Naši gradovi
..moj grad..u kojem sam zivimo posto sad zivim na selu a i odakle mi zena pa moj je onda je mali granici od desetak tisuca stanivnika mix dalmosa i era..bio nekad rasadnik rukometaša i nogometaša...uz jednu rijeku koja veze Dalmaciju i Hercegovinu..
[img
Na brzinu
ta voda izvire u Hercegovini.to tebe i vuce na ovu stranu
..pa logično da mi je iza hr najbliža bih..na samoj granici sam de facto..zato mi je najveću ljutnju izazivala etiketa mrzitelja muslimana na nekim forumima zbog moji politički opservencija..to me zbilja ljutilo..
.............................................................................................
..pokušaj..daj admin bi moga to sredit..
ne zezaj, znas sliku poslat. radio si to.. 
.............................................................................................
S razlogom je postavljeno ograničenje veličine slika
Imaš uputstvo kako postaviti slike, stvarno nije teško toliko, ali izgleda kao da nećeš da probaš 
..neke su otišle al većina ne ...ne kuzim zasto
..isto sam pokušava danas..
velegrad. lijepo mjesto..
..nekad je al arhitektura komercijalizirana nabili se zgrada di triba i di ne..
.hm. sta je ta zuta - siroka linija.. rijeka ili cesta..
..pa rijeka noćni je snimak valjda vidiš.. 
..pošto se nalazim izmedju pet gradića i ovaj gradić smatram svojim iako nemam nikakvi poveznica obiteljski il rodbinski..

..al jako mi je drag specifićan gradić specifični ljudi i iako nije najbliži moru najviše ima dalmatinskog štiha.. 
Danas, na brzinu slikano 
..b l ..??
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 17 Replies
- 2230 Views