Bivse ljubavi
-
Vanilla
- Aktivan član

- Reactions:
Re: Bivse ljubavi
Fali tih 5,6 godina 
Kad mi dođe da idem, mnogo moram da idem.
Nije važno kuda ću. Nije važno dokle ću.
Došlo mi je da idem i ja idem kao lud
- unutra u mene.

Nije važno kuda ću. Nije važno dokle ću.
Došlo mi je da idem i ja idem kao lud
- unutra u mene.
Nemam iskustvo- no mislim, da ne bi pokusala.
.............................................................................................
Ako su bili pod istim krovom, nisu bili kućni prijatelji.Vrijeme provedeno u odvozenju i dovezenju djece su zamijenili na kvalitetniji način,i ja ne vidim tu egoizam.
Egoizam bi bio, kada bi sebe stavljali ispred djece, što u ovom primjeru nije slučaj(bar meni).
nisam se nikada vratila nekoj bivšoj ljubavi, pa ne mogu iz ličnog iskustva bilo šta reći...
no, ostavljam mogućnost da , nakon nekakvog vremenskog odmaka, određenih promjena i sl., ljudi opet uspostave tu vrstu konekcije.....
no, ostavljam mogućnost da , nakon nekakvog vremenskog odmaka, određenih promjena i sl., ljudi opet uspostave tu vrstu konekcije.....
Nemam nikakvih susreta sa bivšim. Sve su to bile neke simpatije u mladosti i ne znam šta je sa njima. Jednu, da kažem ozbiljnu, vezu sam imala ali sudionik iste nije više među živima. Tako da i nemam šta zanimljivo napisati.
....preko Facebooka sam stupio u kontakt s curom iz studenski dana bože moj...zanimljiva j epriča razmjenili par fotki i tražim ja od nje fotku iz oni dana...ima sam par žena pokidala sve nemam pojma zašto..i držim je u gmailu..nismo se nastavili družit čak ni priko moba nema smisla..al sliku pogledam ponekad.. 
Vjerovatno jer se iskeziš od uha do uha kad pričaš o njoj

I'm waking up to ash and dust I wipe my brow and I sweat my rust
Dobro ti i oko nije poplavilo 
I'm waking up to ash and dust I wipe my brow and I sweat my rust
. nemam zelju ni traziti ih... pogotovo vidjeti-kako sad izgledaju..
ijao... 
.............................................................................................
Neke bivše ljubavi su se pronasle u staračkim domovima.Nikad se ne zna, gdje i kako se mogu sresti. A neke i na sahrani. 
oh. a ona -slucajno posalje - trenutnu..
. ima slucajeva, zbilja- da se na takvim mjestima sretnu- i zavrshe zivot zajedno... ako mogu- to je lijepo... 
u tim godina . ne bi trebali biti.. radije cavrljati .. uz kaficu..
. jah. nadam se da mi se to nece desiti- ma znam sigurno, da nece.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 9 Replies
- 3112 Views
-
Last post by Peace