Sarajevo posjeta
Re: Sarajevo posjeta
Coolio wrote: ↑Sat Apr 25, 2026 12:50 amJel to ovo?
https://www.kurir.rs/region/bosna-i-her ... ene-gadzun
..ja sam imala iskustvo, nisam sigurna. ali mislim da instrumenti kod zubara nisu bili pripremljeni samo za mene. kako to izgleda u usa.. vjerujem i svugdje u svijetu..
.kod njega je na tacni ispred pacijenta. bila sva mogucha gvozdjarija..
. imala sam problem sa stomakom ali nishta ozbiljno..
.............................................................................................
Zalosno je sta se radi dole...Da se to desava kod obicnih rutinskih operacija, vadjenja zuba i slicno...Bella wrote: ↑Sat Apr 25, 2026 1:08 amCoolio wrote: ↑Sat Apr 25, 2026 12:50 amJel to ovo?
https://www.kurir.rs/region/bosna-i-her ... ene-gadzunda, uzas za sve
..ja sam imala iskustvo, nisam sigurna. ali mislim da instrumenti kod zubara nisu bili pripremljeni samo za mene. kako to izgleda u usa.. vjerujem i svugdje u svijetu..
.kod njega je na tacni ispred pacijenta. bila sva mogucha gvozdjarija..![]()
![]()
. imala sam problem sa stomakom ali nishta ozbiljno..
Opet u Sarajevu prozivase srbe na utakmici Sarajevo - Borac Banjaluka.
pa neche crnogorce.. kad borac igra
.............................................................................................
..a te ostale,etikete... ma budale. ne treba davati paznju takvima..
Pa naravno da ne treba, tu se slazem sa tobom. Nije sada cela Bosna takva kao ta sacica zatucanih ljudi. Takvih odrona ima svuda
Coolio wrote: ↑Mon May 04, 2026 2:45 pmPa naravno da ne treba, tu se slazem sa tobom. Nije sada cela Bosna takva kao ta sacica zatucanih ljudi. Takvih odrona ima svuda
Jesu li vredjali nekoga ili sta? Ili je problem u zastavi? Jel ta zastava regularna ili nije?Bella wrote: ↑Mon May 04, 2026 5:57 pmjel ovo ok https://www.klix.ba/vijesti/bih/video-i ... /260504172
prochitaj shta pishu. znam da su srbi dobro doshli u istru,,Coolio wrote: ↑Mon May 04, 2026 6:40 pmJesu li vredjali nekoga ili sta? Ili je problem u zastavi? Jel ta zastava regularna ili nije?Bella wrote: ↑Mon May 04, 2026 5:57 pmjel ovo ok https://www.klix.ba/vijesti/bih/video-i ... /260504172
Bella wrote: ↑Mon May 04, 2026 7:07 pmprochitaj shta pishu. znam da su srbi dobro doshli u istru,,Coolio wrote: ↑Mon May 04, 2026 6:40 pmJesu li vredjali nekoga ili sta? Ili je problem u zastavi? Jel ta zastava regularna ili nije?Bella wrote: ↑Mon May 04, 2026 5:57 pm
jel ovo ok https://www.klix.ba/vijesti/bih/video-i ... /260504172
narod ih obozava. kao turisti su
![]()
Kako je saopćeno iz policije, postupajući po zaprimljenoj dojavi, službenici su 1. maja u jutarnjim satima utvrdili da je 23-godišnjak zastavu Republike Srpske isticao na vidljivom mjestu, čime je izazvao uznemirenost građana.
Zastava je privremeno oduzeta, a protiv mladića je poduzeta prekršajna mjera zbog narušavanja javnog reda i mira.
Također, izrečena mu je mjera protjerivanja iz Republike Hrvatske, uz zabranu ulaska i boravka na području Evropskog gospodarskog prostora u trajanju od šest mjeseci.
Izazvao nemir jer je mahao zastavom?
a ovo si izostavio:Coolio wrote: ↑Mon May 04, 2026 7:15 pmKako je saopćeno iz policije, postupajući po zaprimljenoj dojavi, službenici su 1. maja u jutarnjim satima utvrdili da je 23-godišnjak zastavu Republike Srpske isticao na vidljivom mjestu, čime je izazvao uznemirenost građana.
Zastava je privremeno oduzeta, a protiv mladića je poduzeta prekršajna mjera zbog narušavanja javnog reda i mira.
Također, izrečena mu je mjera protjerivanja iz Republike Hrvatske, uz zabranu ulaska i boravka na području Evropskog gospodarskog prostora u trajanju od šest mjeseci.
dakle ima video. pjevaju /deru se do pasa neki goli, od pasa nje vidljivo. i pjevaju pjesme nekog kindze.. ..koji ochito nije slushan u croatijiNa snimku se nalazi osam mladića, dok jedan od njih maše zastavom bh. entiteta Republika Srpska. U pozadini se sa zvučnika čuje pjesma "A oj moja kućo na Grmeču" kontroverznog pjevača Baje Malog Knindže.
Pa to mi reci. Problematicna pesma i zastava koja nije regularna? Jel to? Ako je to naravno da je ruzno.Bella wrote: ↑Mon May 04, 2026 7:22 pma ovo si izostavio:Coolio wrote: ↑Mon May 04, 2026 7:15 pmKako je saopćeno iz policije, postupajući po zaprimljenoj dojavi, službenici su 1. maja u jutarnjim satima utvrdili da je 23-godišnjak zastavu Republike Srpske isticao na vidljivom mjestu, čime je izazvao uznemirenost građana.
dakle ima video. pjevaju /deru se do pasa neki goli, od pasa nje vidljivo. i pjevaju pjesme nekog kindze.. ..koji ochito nije slushan u croatijiNa snimku se nalazi osam mladića, dok jedan od njih maše zastavom bh. entiteta Republika Srpska. U pozadini se sa zvučnika čuje pjesma "A oj moja kućo na Grmeču" kontroverznog pjevača Baje Malog Knindže.![]()
Kao sto rekoh, svuda ima odrona od ljudi ali velika vecina je normalnih
zashto ne chitash, shto ti se ne svidja tj dokaz izostavljash. i optuzujesh druge, da chine diskriminaciju..
. dakle. nishta ti se ne moze vjerovati, shto napishesh... pristrasan si. bez imalo kriterija
..
Pa procitao sam ja to ali nista nisam razumeo. Iskopirao samo onaj deo gde stoji zbog cega su isterani. Ja te ozbiljno pitam, jel problem ta zastava ili ta pesma od tog Knindze? Ili oba?
Ovaj deo teksta nisam izbacio.
Na snimku se nalazi osam mladića, dok jedan od njih maše zastavom bh. entiteta Republika Srpska. U pozadini se sa zvučnika čuje pjesma "A oj moja kućo na Grmeču" kontroverznog pjevača Baje Malog Knindže.
Za ovog pevaca sam cuo kada su pisali peticiju u Srbiji da mu zabrane da drzi koncerte.
A ovo mahanje zastavom, ako je to zvanicna zastava RS ne vidim u cemu je problem. A ako je neka ratna onda su ih sa pravom izbacili i ne treba im vise dozvoljavati ulazak u drzavu.
Na snimku se nalazi osam mladića, dok jedan od njih maše zastavom bh. entiteta Republika Srpska. U pozadini se sa zvučnika čuje pjesma "A oj moja kućo na Grmeču" kontroverznog pjevača Baje Malog Knindže.
Za ovog pevaca sam cuo kada su pisali peticiju u Srbiji da mu zabrane da drzi koncerte.
A ovo mahanje zastavom, ako je to zvanicna zastava RS ne vidim u cemu je problem. A ako je neka ratna onda su ih sa pravom izbacili i ne treba im vise dozvoljavati ulazak u drzavu.
A sta se ti samo smejes @biljka 
Ali ja zaista nisam razumeo u cemu je poenta. Jedino ako je napravljena zastava RS-a a da to u Bosni nisu dozvolili ili ta pesma tog nekog pevaca za koga sam cuo kada su mu branili da dodje u Srbiju da peva.
O pjevaču ne treba mnogo komentara jer pripada muzičkom pravcu kao i Thompson. Ova koju su koristili bi i mogla tekstom proći, ali zamisli da se sa terase hotela u Nišu pusti bilo koja Thompsonova pjesma? Kako bi to u Srbiji doživjeli?
O zastavi sam objašnjavao na drugom mjestu da bosanska državna zastava koja je korištena od 1992. do 1998. u UN-u i ispred UN-a na svim međunarodnim skupovima pa čak je bila i u Daytonu na stolu kada se potpisivao taj mirovni sporazum gdje je bio prisutan sav svijet, iako nema nikakve zakonske zabrane njenog korištenja se ne smije isticati po entitetu RS jer u protivnom se oduzima ili ako je neko ne da policajcu, plaća novčanu kaznu. Obrazloženje ....zato što je tu zastavu nosila regularna Armija države Bosne i Hercegovine i tokom odbrane od agresije. Neracionalno kao i Amidžić i Košarac sa ova dva zakona zbog kojih rizikujemo crnu listu Moneyval , ali de im objasni da nama i bez te organizacije treba zakon o oduzimanju i upravljanju imovinom stečenom krivičnim djelom. Nešto se kofrče i ne daju ga u proceduru.
zar je nedopustivo ako se na nekom balkonu u sarajevu viori zastava hrvatske?
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 4 Replies
- 843 Views
-
Last post by Revizor
-
- 9 Replies