Teorije zavjere
Re: Misija Artemis II
za neka, ti i ne treba shkola
.............................................................................................
Za ovo skakanje po studiu ne treba ni kurs od tri meseca

Sada mi je palo na pamet da su rekli da su leteli 40000 km na sat... Pa mi nije bilo tesko da podelim 40000 sa 60 minuta i dobijem da su isli gle cuda bas 666 kilometara po minuti... Teorija zavere 100% 
Ako misliš da je nemoguće biti doktor, specijalac i astronaut, (što je čovjek kojeg predstavljaš kao glumca) šta bi tek rekao za Leonarda da Vincija? Čovjek je bio slikar, kipar, arhitekta, muzičar, naučnik, matematičar, inženjer, izumitelj, anatom, geolog, kartograf i botaničar. Da li je i on bio 'glumac za specijalne operacije' renesanse?
Ili je bio "anomalija" svog vremena, baš kao što su (i ima ih) ljudi poput Kima "anomalije" našeg vremena.
Brzina letjelica u svemiru najčešće se izražava u metrima u sekundi (m/s) ili kilometrima u sekundi (km/s)
Pokušaj ponovo izračunati.
Nisam ja napisao,nego sam takvu sliku skinuo sa fb-a, neko drugi je postavio. A evo brzine navodne letiliceIna wrote: ↑Sat Apr 25, 2026 11:27 amAko misliš da je nemoguće biti doktor, specijalac i astronaut, (što je čovjek kojeg predstavljaš kao glumca) šta bi tek rekao za Leonarda da Vincija? Čovjek je bio slikar, kipar, arhitekta, muzičar, naučnik, matematičar, inženjer, izumitelj, anatom, geolog, kartograf i botaničar. Da li je i on bio 'glumac za specijalne operacije' renesanse?
Ili je bio "anomalija" svog vremena, baš kao što su (i ima ih) ljudi poput Kima "anomalije" našeg vremena.
![]()
Brzina letjelica u svemiru najčešće se izražava u metrima u sekundi (m/s) ili kilometrima u sekundi (km/s)
Pokušaj ponovo izračunati.

40000km podelis sa 60 minuta, lete 666 km u minuti.
Da od teoretičara zavjera
Rekoh ti pokušaj izračunati sam.
40.000 km/h znači da objekt prijeđe 40.000 kilometara u jednom satu (3600 sekundi).
Je li i ova 6tica sumnjiva?
Rekoh ti pokušaj izračunati sam.
40.000 km/h znači da objekt prijeđe 40.000 kilometara u jednom satu (3600 sekundi).
Je li i ova 6tica sumnjiva?
Neka bude da je teorija zavere kao i uvek.
Inace moze covek da ima vise zanimanja ali da bude elitni specijalac, doktor sa Harvarda i austronaut bas i ne ide. Ide ali na filmu
Inace moze covek da ima vise zanimanja ali da bude elitni specijalac, doktor sa Harvarda i austronaut bas i ne ide. Ide ali na filmu
Tebi je nemoguće zamisliti da neko može postići sve to? I on i Leonardo ili primjer i Tesla itd su samo glumci i filmovi..Vojska (2002–2009): Sedam godina u SEAL timovima.
Harvard (2012–2016): Četiri godine studiranja medicine.
NASA (2017–danas): Godine fizičke i tehničke obuke.
Izmislili su mu i namontirali ličnost i karijeru..
Majko mila
Ma 100% je tako. I obicno kada idu, ide jedan belac,jedan crnac,jedan kinez i jedan suprotan pol,tacnije zena. A za 40 000 km na sat je posebna prica. Ljudi za sekundu prelazili 11 kilometara 
.............................................................................................
biljeznicaPages from STS-107 astronaut Ilan Ramon's diary that were found amongst the debris from the space shuttle Columbia

Zaokružuješ i štimaš brojeve kako ti je ćejf
Tih tvojih 40.000 km/h je zapravo oko 11,11 km/s. Gde ti je tu toliko ljubljena šestica? Čim prestaneš da 'štimaš' cifre, tvoja teorija nestaje. Tih 11,11 km/s nije nikakav 'magični broj' niti zavera, već brzina oslobađanja (escape velocity).
To nije broj koji je neko izmislio da bi ispao moćno (ili da bi 'razotkrio glumce' pokušajima patetičnih šestica), nego fizika koju je postavio još Isak Njutn pre 300 godina.
Ako to uporedimo sa stvarima koje poznajemo, možda će rezultirati jasnije:
Putnički avion: Leti brzinom od oko 0,25 km/s (skoro 45 puta sporije).
Metak: Kreće se brzinom od oko 0,7 do 1 km/s.
Međunarodna svemirska stanica (ISS): Kruži oko Zemlje brzinom od oko 7,6 km/s.
Tih tvojih 40.000 km/h je zapravo oko 11,11 km/s. Gde ti je tu toliko ljubljena šestica? Čim prestaneš da 'štimaš' cifre, tvoja teorija nestaje. Tih 11,11 km/s nije nikakav 'magični broj' niti zavera, već brzina oslobađanja (escape velocity).
To nije broj koji je neko izmislio da bi ispao moćno (ili da bi 'razotkrio glumce' pokušajima patetičnih šestica), nego fizika koju je postavio još Isak Njutn pre 300 godina.
Ako to uporedimo sa stvarima koje poznajemo, možda će rezultirati jasnije:
Putnički avion: Leti brzinom od oko 0,25 km/s (skoro 45 puta sporije).
Metak: Kreće se brzinom od oko 0,7 do 1 km/s.
Međunarodna svemirska stanica (ISS): Kruži oko Zemlje brzinom od oko 7,6 km/s.
Tebi je realno da nesto leti 11 kilometara u sekundi ? Za sekundu predje iz jednog grada u drugi? Moj posao je udaljen 11 kilometara. I nesto leti toliko brzo da se za sekundu teleportuje tamo.
Drugo, svuda gde ostavljaju tragove tacnije 666 ti mozes naci i reci nesto drugo...
Na mnogim primerima, ne samo na ovom ima toga i sve je kao slucajno...
Narocito kada su u pitanju poznate licnosti,koji zaradjuju sve te silne milione,lagodan zivot i slicno...Bilo da su sportisti,glumci,pevaci...
Drugo, svuda gde ostavljaju tragove tacnije 666 ti mozes naci i reci nesto drugo...
Na mnogim primerima, ne samo na ovom ima toga i sve je kao slucajno...
Narocito kada su u pitanju poznate licnosti,koji zaradjuju sve te silne milione,lagodan zivot i slicno...Bilo da su sportisti,glumci,pevaci...
Re: Teorije zavjere
Čudiš se brzini od 11 km/s kao da je to magija..
Mi se i sada.. na zemlji krećemo prosječnom brzinom od 30 km/s dok kružimo oko Sunca.. To je skoro tri puta brže od te rakete.
To ne osjećaš jer je brzina konstantna, isto kao što ne osjećaš brzinu u avionu dok ne pogledaš kroz prozor. To je fizika, a ne magija ili zavjera. Tvoj posao je možda udaljen 11 km, ali dok ti trepneš, cijela planeta te je već 'teleportovala' 30 kilometara dalje kroz svemir.
Razmisli malo o tim brojevima prije nego što počneš da redaš naštimane patetične šestice.
I ismijavaš sposobne ljude poput Kima. Ili svrstavaš u "propast" fudbala kao Marie L. Eta.
Mi se i sada.. na zemlji krećemo prosječnom brzinom od 30 km/s dok kružimo oko Sunca.. To je skoro tri puta brže od te rakete.
To ne osjećaš jer je brzina konstantna, isto kao što ne osjećaš brzinu u avionu dok ne pogledaš kroz prozor. To je fizika, a ne magija ili zavjera. Tvoj posao je možda udaljen 11 km, ali dok ti trepneš, cijela planeta te je već 'teleportovala' 30 kilometara dalje kroz svemir.
Razmisli malo o tim brojevima prije nego što počneš da redaš naštimane patetične šestice.
I ismijavaš sposobne ljude poput Kima. Ili svrstavaš u "propast" fudbala kao Marie L. Eta.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 3 Replies
- 710 Views
-
Last post by Peace