SAVET/I
Re: SAVET/I
koju oblast si sazvakao za savetnika ?
.............................................................................................
Jos pitas? Pa sve naravno 
Šaljivo ili ironično: Često se koristi za ljude koji se mešaju u sve i misle da znaju najbolje o svakoj temi (tzv. „univerzalne sveznalice“), čak i kada ih niko nije pitao za mišljenje.
.............................................................................................
I kada nesto ne znas govori da znas. Klimaj glavom, kazi ok, da, u redu ...

. s kojim se, tipom shefa ti borish.. prsa u prsa..Deset tipova užasnih šefova (i kako se nositi s njima)
https://www.index.hr/magazin/clanak/ist ... 85639.aspxNajčešći tipovi loših šefova
Među ispitanicima, Nezahvalnik, Mikromenadžer i Izbjegavatelj pokazali su se kao najčešći tipovi loših šefova, s kojima se susrelo oko 80 posto anketiranih. "Nezahvalnik iscrpljuje osjećaj svrhe. Mikromenadžer guši autonomiju. Izbjegavatelj svojom šutnjom stvara nesigurnost",

Mene kao i kolege koji su iznad mene sefovi znaju po imenu ali mi se ne svidja sto za mnoge radnike ne znaju imena, ne znaju ko je kakav radnik. Nedavno otpustise 10 radnika kao visak od toga osmoro bili odlicni radnici a ostavili neradnike.
tvoj shef je //vatrogasac//

Vatrogasac
Ovaj tip vođe situacije rješava panično i reaktivno, bez prethodnog upozorenja ili jasne strategije.