Jesu li influenceri moderna iluzija ili je “stvarni “ posao?
Jesu li influenceri moderna iluzija ili je “stvarni “ posao?
Da li su influenceri stvarno posao ili samo moderna iluzija?
Da li biste to nazvali pravim zanimanjem?
Ili je to samo dobro upakovana iluzija za lahku zaradu?
Gdje granica između zabave, marketinga i stvarnog rada?
Da ki je to budućnost rada ili samo prolazna faza?
Sta mislite o tome?
Može li se nazvati poslom to sto oni rade ?
Da li biste to nazvali pravim zanimanjem?
Ili je to samo dobro upakovana iluzija za lahku zaradu?
Gdje granica između zabave, marketinga i stvarnog rada?
Da ki je to budućnost rada ili samo prolazna faza?
Sta mislite o tome?
Može li se nazvati poslom to sto oni rade ?
Re: Influenceri moderna iluzija ili je “stvarni “ posao?
Granica vise ne postoji pa samim tim bivamo bombardovani dokonim pacijentima koji bi laku zaradu. Uvek koristim ovo "Cast izuzecima" pa cu tako to upotrebiti i u ovom slucaju jer mozda postoji neko ko nesto pametno i kaze ali ovo rest je budalizam na najvisem nivou. Svako bi da pametuje,bude poznat,lako zaradi itd. Nekada si zaista morao biti nekakav talenat za nesto kako bi dospeo u javnost, uzgred i kulturan. Ovo danas sto si gluplji,prostiji itd.to su ti vece sanse da dospes u javnost.
Re: Jesu li influenceri moderna iluzija ili je “stvarni “ posao?
Realno, nije do njih, već do onih koji ih vole.
Ima i laganijih poslova od toga, ja znam firmi i institucija gdje se doslovno ne pojavljuju na poslu uopće i uredno primaju platu
Nije ni jednostavno postati influenser, pogotovo od nule, a nije baš ni prst u uho zanimanje (ako želiš da budeš onaj koji stvarno dobro i zaradjuje od toga).
Doslovno treba dosta rada da se dodje do nivoa koji će ti donositi zaradu.
A sad, to što ima onih koji bukvalno snimaju najobičnije stvari iz svoje svakodnevice i postaju to i za to ih neko slavi…
ljudi to vole očito. Ti koji to naplaćuju od takvih, po meni i nisu za osudu. Ovi koji ih ustoliče u te statuse, jesu 
Ima i laganijih poslova od toga, ja znam firmi i institucija gdje se doslovno ne pojavljuju na poslu uopće i uredno primaju platu
Nije ni jednostavno postati influenser, pogotovo od nule, a nije baš ni prst u uho zanimanje (ako želiš da budeš onaj koji stvarno dobro i zaradjuje od toga).
Doslovno treba dosta rada da se dodje do nivoa koji će ti donositi zaradu.
A sad, to što ima onih koji bukvalno snimaju najobičnije stvari iz svoje svakodnevice i postaju to i za to ih neko slavi…
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 2 Replies
- 39 Views
-
Last post by Peace
-
- 11 Replies