Stvari koje vas nerviraju
Re: Stvari koje vas nerviraju
kupi vodu/flashu, gdje nema taj patent..
.............................................................................................
Ne znam da li ima neka bez toga. Da mi je znati koji je to strucnjak izmislio
..
kad u restoranu. kafe coffee shopu. rukama diraju vrh. chashe -cup.. ili na stolu chashe postavljenje. preokrenute ..

kuchi su .uspravne
https://www.jabuka.tv/vjecita-kuhinjska ... eokrenuto/
Treba li šalice držati uspravno ili preokrenuto?

kuchi su .uspravne
https://www.jabuka.tv/vjecita-kuhinjska ... eokrenuto/
.............................................................................................
Ne da me nervira nego mi smeta.
Kad mi se kiše a ne mogu da kihnem.. i tako nekoliko puta za redom. Iako inače traje kratko.. baš neugodan osjećaj i stanje.. pogotovo tokom vožnje.
Izgleda ću morati raditi test alergija.
Kad mi se kiše a ne mogu da kihnem.. i tako nekoliko puta za redom. Iako inače traje kratko.. baš neugodan osjećaj i stanje.. pogotovo tokom vožnje.
Izgleda ću morati raditi test alergija.
Precesto to koliko smo gurnuti sami sve obavljati elektronski tj putem computera.
A u tome stalno idu updejti,, taman ti necim ovladas, oni neke izmjene naprave. Pa covjece.
Unazad par noci moradoh nesto zavrsiti, pa sahat se mucila da udjem samo tu.
Kod nekih stvari nije vise samo ni password , vec posebni apps i codovi da registruju da si to ti.
Tona passworda, tone user imena, meni pamet hoce da frci nekud.
Dobra stvar je da ti sad tell pamti passworde, a u isto vrijeme i nije. Ostanes bez tell, osto si bez svega.
Onda pricanje s computerom. Nazoves za nesto, i ti ces s masinom pricati 10 -20 min, dok te ona ne spoji na odgovarajuci dept.
A onda ces opet cekati toliko da ti se persona javi. Pa kako da ljudi ostanu normalni
A u tome stalno idu updejti,, taman ti necim ovladas, oni neke izmjene naprave. Pa covjece.
Unazad par noci moradoh nesto zavrsiti, pa sahat se mucila da udjem samo tu.
Kod nekih stvari nije vise samo ni password , vec posebni apps i codovi da registruju da si to ti.
Tona passworda, tone user imena, meni pamet hoce da frci nekud.
Dobra stvar je da ti sad tell pamti passworde, a u isto vrijeme i nije. Ostanes bez tell, osto si bez svega.
Onda pricanje s computerom. Nazoves za nesto, i ti ces s masinom pricati 10 -20 min, dok te ona ne spoji na odgovarajuci dept.
A onda ces opet cekati toliko da ti se persona javi. Pa kako da ljudi ostanu normalni
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 16 Replies
- 2653 Views
-
Last post by Peace
-
- 101 Replies