Jubileji
Re: Jubileji
Pustopoljina forum je napunila šest godina postojanja. Možda zvuči kao puno, ali meni se čini da smo tek sad uhvatili pravi zalet.
U proteklih mjesec dva je urađeno (naspavaću se kad umrem
) puno posla na modernizaciji i optimizaciji foruma. Danas Pustopoljina tehnički, estetski i funkcionalno, objektivno stoji ispred većine foruma u regiji. Drugi možda imaju kvantitet, mi imamo kvalitet. Izbačeno je sve što nas je usporavalo, sređen je mobilni interfejs i optimizovan sistem tako da sve leti. Korištenje vam je sada olakšano i siguran sam - mnogo ugodnije. Rezultati se već vide – Google nas prepoznaje bolje nego ikad, a saobraćaj raste iz dana u dan.
Ono što me najviše raduje je činjenica da smo, uprkos svemu, uspjeli zadržati ovu našu intimnu atmosferu. Danas je forum jako živ; imamo jezgro starih, vjernih članova, ali i dosta novih ljudi koji su prepoznali kvalitet ovog prostora i unijeli novu energiju.
Ovo je tek početak onoga što planiram sa Pustopoljinom, tako da - stay tunned, nećete zažaliti. Hvala svima vama koji ste tu, jer bez vašeg pisanja i doprinosa, sva ova tehnika bi bila samo prazna ljuštura.

U proteklih mjesec dva je urađeno (naspavaću se kad umrem
Ono što me najviše raduje je činjenica da smo, uprkos svemu, uspjeli zadržati ovu našu intimnu atmosferu. Danas je forum jako živ; imamo jezgro starih, vjernih članova, ali i dosta novih ljudi koji su prepoznali kvalitet ovog prostora i unijeli novu energiju.
Ovo je tek početak onoga što planiram sa Pustopoljinom, tako da - stay tunned, nećete zažaliti. Hvala svima vama koji ste tu, jer bez vašeg pisanja i doprinosa, sva ova tehnika bi bila samo prazna ljuštura.
Sretan rodjendan mongo uspjeha ti ( vam ) zelim, nastavite biti takvi…Vjetar i tebi posebno čestitke na radu / strpljenju .. svaki trud se isplati pa i ovaj oko rada na forumu..Svaka cast!
Bravo i ostalima…
Sretno dalje!!
Bravo i ostalima…
Sretno dalje!!
Neka je srecan rodjendan forumu
Zelim ti da ti forum bude sve uspesniji i lepsi, tacnije da nastavi uzlaznom putanjom kojom je krenuo.
Ostajem mu veran
Zivi mi i zdravi bili
Zelim ti da ti forum bude sve uspesniji i lepsi, tacnije da nastavi uzlaznom putanjom kojom je krenuo.
Ostajem mu veran
Zivi mi i zdravi bili
335 započetih tema…
Idem do 500 pa sta bude…
Idem do 500 pa sta bude…