Iz moje skitnje
Re: Iz moje skitnje
kakvi su utisci ??
.............................................................................................
treba dozivjeti da pijes kafu u dvoristu tvrdjave a znas da je nekad davno tu bilo veoma zivo da gledas zidine a na njima vidis da su zidane u vise epoha vidis kako ih je rusio neki osvajac da bi ponovo izrasle i prkosile kao sto je u Tesnju
svaka utvrda stoji kako kazemo kao nijemi svjedoci vremena ali nije tako svaki kamen tog zida ima svoju pricu
Na Vranduku mjestani su popravili put do tvrdjave. Nisu napravili bilo kaklav put nego su koristili kamen slican kamenu ugradjenom u zidine same tvrdjave jer savremeni put se ne uklapa u postojece zdanje
i tako svako mjesto ima svoju novu i staru pricu koje se preplicu
svaka utvrda stoji kako kazemo kao nijemi svjedoci vremena ali nije tako svaki kamen tog zida ima svoju pricu
Na Vranduku mjestani su popravili put do tvrdjave. Nisu napravili bilo kaklav put nego su koristili kamen slican kamenu ugradjenom u zidine same tvrdjave jer savremeni put se ne uklapa u postojece zdanje
i tako svako mjesto ima svoju novu i staru pricu koje se preplicu
Ako moramo da biramo između smrti od gladi i metka, Gejl i ja smo se složili da je metak mnogo brži.
vjerujem, da se to sve moze obichi s nekom turistichkom agencijom. ili sam se snalazi..
.............................................................................................
nisam se raspitivala o turistickim obilascima. ja idem sama. U razgovorimo sa uzposlenim na tim lokacijama mogu se cuti razne price iz tog doba.
Ako moramo da biramo između smrti od gladi i metka, Gejl i ja smo se složili da je metak mnogo brži.
Meni su dragé ove stare kuce, i ovako stare imaju posebnost, steta sto sve slično završe … zamjene se novim a ove stare sruše i bude kao da ih nikad nije ni bilo.

@Skitnice, za tebe jedna (ti znaš gdje je)
Per aspera ad astra 
Opravdavas nadimak "Skitnica" 
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 138 Replies
- 8192 Views