Komšije

Porodica, odnosi u porodici, odgoj djece, briga o roditeljima i slične teme
Bella
Senior
Senior
Reactions:

Komšije

Unread post by Bella »

.procitah

>
Harijeva komšinica nije bila preterano oduševljena kada smo je pitali za Varešanovića.
..
- Znam ga, kako da ga ne znam. Tu nam je u mahali odrastao. Stalno je pevao, imao je talenta. Roditelji su mu bili jako fini ljudi, nije se "uzvezdio" kao neki odavde. Ovde po kraju se godinama priča da ima velikih problema s kockom. Čula sam i da je dizao kredite zbog toga i da je to mnogo sekiralo njegovu familiju. On to nikad ne bi priznao, ali to se ovde zna. Mnogo je nekretnina izgubio zbog toga. Nije to dobro. Viđam ga s vremena na vreme, uvek se lepo javi. Mogao bi malo tu kuću svojima srediti kad već ima toliko para.
:hahah :fpalm

..ili
mahala nije samo minizajednica, čiji članovi nepristojno zabadaju nos gdje ne bi trebalo - ona je sinonim za zajedništvo u sreći i nesreći. Normalno je u tom zajedništvu više znati o ponudi na komšijinoj trpezi, nego o sadržaju vlastitog novčanika. Još ako je u tom novčaniku manje novca nego uspomena, dobro se naslađivati spoznajom da i susjedi nemaju bogzna kakvu gozbu za stolom. https://www.nezavisne.com/novosti/kolum ... e-to/83964
.. itd
.. doselio mi se novi komshija/par. stariji. prvo shto je rekla je. 'mi smo mirni'
.. :hahah svako jutro je chujem . lupa vratima od ormaricha ..
. muz svaki dan u polashet vodi cuku da hm mh. kad se meni priprema vechera na rostilju ispred garaze.. :DD rado bi prichao. ali nema s kim. bjezimo u kuchu.. :maad
.............................................................................................Image

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Re: Komsije

Unread post by Coolio »

Bella wrote:
Sat Apr 18, 2026 12:20 am
.procitah

>
Harijeva komšinica nije bila preterano oduševljena kada smo je pitali za Varešanovića.
..
- Znam ga, kako da ga ne znam. Tu nam je u mahali odrastao. Stalno je pevao, imao je talenta. Roditelji su mu bili jako fini ljudi, nije se "uzvezdio" kao neki odavde. Ovde po kraju se godinama priča da ima velikih problema s kockom. Čula sam i da je dizao kredite zbog toga i da je to mnogo sekiralo njegovu familiju. On to nikad ne bi priznao, ali to se ovde zna. Mnogo je nekretnina izgubio zbog toga. Nije to dobro. Viđam ga s vremena na vreme, uvek se lepo javi. Mogao bi malo tu kuću svojima srediti kad već ima toliko para.
:hahah :fpalm

..ili
mahala nije samo minizajednica, čiji članovi nepristojno zabadaju nos gdje ne bi trebalo - ona je sinonim za zajedništvo u sreći i nesreći. Normalno je u tom zajedništvu više znati o ponudi na komšijinoj trpezi, nego o sadržaju vlastitog novčanika. Još ako je u tom novčaniku manje novca nego uspomena, dobro se naslađivati spoznajom da i susjedi nemaju bogzna kakvu gozbu za stolom. https://www.nezavisne.com/novosti/kolum ... e-to/83964
.. itd
.. doselio mi se novi komshija/par. stariji. prvo shto je rekla je. 'mi smo mirni'
.. :hahah svako jutro je chujem . lupa vratima od ormaricha ..
. muz svaki dan u polashet vodi cuku da hm mh. kad se meni priprema vechera na rostilju ispred garaze.. :DD rado bi prichao. ali nema s kim. bjezimo u kuchu.. :maad
Meni je prvi komsija na 200-300 metara :hahah

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Re: Komšije

Unread post by Bella »

:-? nije loshe . ali. i nije dobro. ne moze te nadgedati.kad ti shta treba :hahah
.............................................................................................Image

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Bella wrote:
Sat Apr 18, 2026 12:29 am
:-? nije loshe . ali. i nije dobro. ne moze te nadgedati.kad ti shta treba :hahah
Moj mir nema cenu :D

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Coolio wrote:
Sat Apr 18, 2026 12:32 am
Bella wrote:
:-? ih. dodje meni buka /muzike ne znam ni odakle... :maad

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Bella wrote:
Sat Apr 18, 2026 12:37 am
Coolio wrote:
Bella wrote:
Ovde ja pravim buku ali je niko ne cuje :hahah :hahah :hahah

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Coolio wrote:
Sat Apr 18, 2026 12:38 am
Bella wrote:
Coolio wrote:

. znam. zato su te i izbacili.. :pomeo2
..

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Bella wrote:
Sat Apr 18, 2026 1:46 am
Coolio wrote:
Sat Apr 18, 2026 12:38 am
Bella wrote:

. znam. zato su te i izbacili.. :pomeo2
..
48 prijava cini mi se bilo protiv moje galame :hahah

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Coolio wrote:
Sat Apr 18, 2026 10:07 am
48 prijava cini mi se bilo protiv moje galame
da si u usa.ICE bi te deportovao u nedodjiju
pa shta si radio :-?

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Bella wrote:
Sat Apr 18, 2026 2:05 pm
Coolio wrote:
Gledao utakmice :hahah

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Coolio wrote:
Sat Apr 18, 2026 2:14 pm
Bella wrote:
Coolio wrote:
:-? kako bi drugachije zasto su se zalili ako si samo gledao :hm

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Bella wrote:
Sat Apr 18, 2026 2:23 pm
Coolio wrote:
Bella wrote:

Pa galamio za svaku propustenu sansu... :hahah

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Coolio wrote:
Sat Apr 18, 2026 2:28 pm
Bella wrote:
Coolio wrote:

:hm
. koji uzas.. da se ne mozesh kontrolisati i ponashati,da druge ne uznemiravash..

.. nevjerovatno 48 prijava.. jel to dodje i policija

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Bella wrote:
Sat Apr 18, 2026 2:36 pm
Coolio wrote:
Sat Apr 18, 2026 2:28 pm
Bella wrote:

:hm
. koji uzas.. da se ne mozesh kontrolisati i ponashati,da druge ne uznemiravash..

.. nevjerovatno 48 prijava.. jel to dodje i policija
Ta komsinica prijavljivala, na kraju sam dobio pismo da se javim. Kada sam otisao tamo, lik se smejao 😂

Ali nisam vise galamio, kasnije se i odselio

biljka
Forumaš godine
Forumaš godine
Reactions:

Unread post by biljka »

U kolikom periodu 48 prijava? :haa.

Šta znam, imala sam komšije koje su svaki vikend partijale i pravili roštilj. Imam i sad da povremeno partijaju. I meni to ne smeta, druženja, muzika, utakmice i ne smeta mi. Mislim da su ljudi postali iz nekog razloga previše osjetljivi na bilo šta što rade drugi ljudi. Ja jesam komšinice prijavila zbog dreke, psovanja i prijetnji koje sam slušala i još ponekad slušam

Nedavno sam bila na dženazi i u stanu umrlog je bilo puno ljudi. Kako je ko dolazio, ostavljali su obuću prvo unutra, pa ispred vrata jer nije bilo više mjesta unutra. Komšije koje su vrata do su napravile scenu kako ne žele da vide obuću ispred svojih vrata, znajući koji je razlog za tolike cipele. Degutantno. A ta netrepeljivost ljudi jednih prema drugima je sve češća
Per aspera ad astra :fiju

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

biljka wrote:
Sat Apr 18, 2026 3:33 pm
U kolikom periodu 48 prijava? :haa.

Šta znam, imala sam komšije koje su svaki vikend partijale i pravili roštilj. Imam i sad da povremeno partijaju. I meni to ne smeta, druženja, muzika, utakmice i ne smeta mi. Mislim da su ljudi postali iz nekog razloga previše osjetljivi na bilo šta što rade drugi ljudi. Ja jesam komšinice prijavila zbog dreke, psovanja i prijetnji koje sam slušala i još ponekad slušam

Nedavno sam bila na dženazi i u stanu umrlog je bilo puno ljudi. Kako je ko dolazio, ostavljali su obuću prvo unutra, pa ispred vrata jer nije bilo više mjesta unutra. Komšije koje su vrata do su napravile scenu kako ne žele da vide obuću ispred svojih vrata, znajući koji je razlog za tolike cipele. Degutantno. A ta netrepeljivost ljudi jednih prema drugima je sve češća
To te razumem. Imas takvih ljudi koji ce uvek da nadju nesto da se zale. Takvih je sve vise nazalost.

Mene je ova u periodu od godinu dana prijavljivala. Ja jesam bio glasan a zidovi su zaista bili tanki. Mene je nerviralo samo sto je to baba koja nikada nije radila. Doselila se iz cini mi se Kazahstana, prijavila da je bolesna i jedno 30 godina zivi na racun drzave. Roditelji mi zive u prizemlju te zgrade, ja sam ziveo na prvom spratu a prekoputa mene ta baba. Mogao sam da je prijavim da je isteraju iz stana ali nisam hteo. Zato sto je prijavila decu na svoju adresu a deca joj ne zive tu. Na kontu dece drzava joj placa trosoban umesto jednosobnog stana.

To ti je ona vrsta babe koja je uvek na prozoru da nesto cuje i zna sve. I kada ko odlazi,kada ko dolazi,ko,sta,sa kim...

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Coolio wrote:
Sat Apr 18, 2026 3:46 pm
Mene je ova u periodu od godinu dana prijavljivala. Ja jesam bio glasan a zidovi su zaista bili tanki.

Mene je nerviralo samo sto je to baba koja nikada nije radila. Doselila se iz cini mi se Kazahstana, prijavila da je bolesna i jedno 30 godina zivi na racun drzave. Roditelji mi zive u prizemlju te zgrade, ja sam ziveo na prvom spratu a prekoputa mene ta baba. Mogao sam da je prijavim da je isteraju iz stana ali nisam hteo. Zato sto je prijavila decu na svoju adresu a deca joj ne zive tu. Na kontu dece drzava joj placa trosoban umesto jednosobnog stana.

To ti je ona vrsta babe koja je uvek na prozoru da nesto cuje i zna sve. I kada ko odlazi,kada ko dolazi,ko,sta,sa kim...
. i ti se je kaznjavao, dernjavom
.. :hahah baba na prozoru a ti sve znash, o njoj i familiji.. .. kako :fp

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Bella wrote:
Sat Apr 18, 2026 5:11 pm
Coolio wrote:
Sat Apr 18, 2026 3:46 pm
Mene je ova u periodu od godinu dana prijavljivala. Ja jesam bio glasan a zidovi su zaista bili tanki.

Mene je nerviralo samo sto je to baba koja nikada nije radila. Doselila se iz cini mi se Kazahstana, prijavila da je bolesna i jedno 30 godina zivi na racun drzave. Roditelji mi zive u prizemlju te zgrade, ja sam ziveo na prvom spratu a prekoputa mene ta baba. Mogao sam da je prijavim da je isteraju iz stana ali nisam hteo. Zato sto je prijavila decu na svoju adresu a deca joj ne zive tu. Na kontu dece drzava joj placa trosoban umesto jednosobnog stana.

. i ti se je kaznjavao, dernjavom
.. :hahah baba na prozoru a ti sve znash, o njoj i familiji.. .. kako :fp
Cale me vec sve obavestio. Zive u istoj zgradi 30 + godina. Dokona baba sa svima u zavadi :hahah

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

:hahah
ah.. dokona. kod tebe urnebes.. josh kad je na stranom jeziku.. koji ne razumoje. vjerujem da je mislila da se tuchete.. a bilo je i toga znam.. :hahah
dakle. ti nisi kriv za buku, vech baba koja 'igra sistem' i nazalost mora da zivi sa takvima kao ti .. :hahah :fp

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

.nochas , chujem lavez cuke. i njie prvi put. nije toliko da se ne moze spavati .ali me podjesti na Bosnu. . i lajanje dan /noch/ . za komshilik .. vrlo teshka situacija.... kako se nositi sa takvim komshijama.. :-?

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Bella wrote:
Sat Apr 18, 2026 5:29 pm
ah.. dokona. kod tebe urnebes.. josh kad je na stranom jeziku.. koji ne razumoje. vjerujem da je mislila da se tuchete.. a bilo je i toga znam.. :hahah
dakle. ti nisi kriv za buku, vech baba koja 'igra sistem' i nazalost mora da zivi sa takvima kao ti .. :hahah :fp
Bakuta, nema razumevanja za fudbal :hahah

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Coolio wrote:
Sat Apr 18, 2026 5:36 pm
Bella wrote:
ali zato zna 'zakon' :pomeo2 :qq :hahah

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Bella wrote:
Sat Apr 18, 2026 5:43 pm
Coolio wrote:
Bella wrote:
Nema posao pa je imala vremena da ga prouci :hahah

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Coolio wrote:
Sat Apr 18, 2026 5:44 pm
Bella wrote:
Coolio wrote:

. odradila svoje.. sad uziva. a ti na selo.. :hahah sa vukovima u duetu

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Bella wrote:
Sat Apr 18, 2026 5:47 pm
Coolio wrote:
Sat Apr 18, 2026 5:44 pm
Bella wrote:

. odradila svoje.. sad uziva. a ti na selo.. :hahah sa vukovima u duetu
E kada bi znala koliko je ovaj kraj miran i lep...