Šta ne volite ili volite kombinovati
Re: Šta ne volite ili volite kombinovati
Ja sam jednom kombinovao viski i red bul citavo vece...Kada je pocelo srce da mi lupa mislio sam da ce da iskoci iz grudi....Nikada vise
Tvrdi sir i grožđe ili bestilj. Odlična kombinacija
Nekoliko zalogaja, dok nije postalo cudnoSkitnica wrote: ↑Thu Apr 16, 2026 12:08 amJesi sve pojela ?Kikirikiniki wrote: ↑Wed Apr 15, 2026 11:14 pmProbala tradicionalnu andaluzijsku hladnu supu Ajo blanco od bijelog luka (osjeti se jako), sa bademima, grozdjem i jos nekim vocem (dinja pretpostavljam). Medjutim, to nije sve pa je u supi dosla i kugla sladoleda od vanilije. Bilo je zanimljivo![]()
![]()
Ti me asociras na jednu Vanilu..![]()
Zbog ovog sladoleda od vanilije?
Kokice i cokolada
volim
À mogla si jos jednu porciju uzeti / pojesti i vise ne bi bilo vison/ prvi put je najtezi..Kikirikiniki wrote: ↑Thu Apr 16, 2026 7:33 pmNekoliko zalogaja, dok nije postalo cudnoSkitnica wrote: ↑Thu Apr 16, 2026 12:08 amJesi sve pojela ?Kikirikiniki wrote: ↑Wed Apr 15, 2026 11:14 pmProbala tradicionalnu andaluzijsku hladnu supu Ajo blanco od bijelog luka (osjeti se jako), sa bademima, grozdjem i jos nekim vocem (dinja pretpostavljam). Medjutim, to nije sve pa je u supi dosla i kugla sladoleda od vanilije. Bilo je zanimljivo![]()
![]()
Ti me asociras na jednu Vanilu..![]()
![]()
Zbog ovog sladoleda od vanilije?![]()
Ma ne zbog sladoleda…nego zbog drugih stvari..
Ne volim da se kombinujem sa muskarcem a volim da se kombinujem sa zenom 
Nikada nisam imao problema s drogom, alkoholom i kockom. Jedino se nisam spasao žena
.............................................................................................
Kako nije imao problema sa drogom kada su zene droga
.............................................................................................
Sto se mene tice moze slobodno ostati i jedini putSkitnica wrote: ↑Fri Apr 17, 2026 9:57 amÀ mogla si jos jednu porciju uzeti / pojesti i vise ne bi bilo vison/ prvi put je najtezi..Kikirikiniki wrote: ↑Thu Apr 16, 2026 7:33 pmNekoliko zalogaja, dok nije postalo cudno![]()
Zbog ovog sladoleda od vanilije?![]()
![]()
Ma ne zbog sladoleda…nego zbog drugih stvari..![]()
Kojih?
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 18 Replies
- 151 Views
-
Last post by Coolio
-