Zene, zene...

Virtuelni kafić.
Sve dok ozbiljno ne pripada ni jednoj drugoj kategoriji i podforumu - znači da pripada ovdje.
Bella
Senior
Senior
Reactions:

Re: Zene, zene...

Post by Bella »

:jbg
ma .. lud ba.. to je komentar vjerujem..
.............................................................................................Image

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Post by Coolio »

To danas skuplja lajkove,preglede, kako ono kazu giftaj me :hahah

Peace
Senior
Senior
Reactions:

Post by Peace »

deksametazon wrote:
Fri Apr 03, 2026 3:58 pm
Coolio wrote:
Fri Apr 03, 2026 3:14 pm

Muz je srecan jer mu zena nosi stikle i oblaci usko? :)
Imao sam jenog profesora koji je uvijek za moto predavanja imao nekakvu sliku iz svakodnevice i jednog dana počeo predavanje kako njegova žena u kući pred njim po cijeli dan hoda sa viklerima na glavi kao vanzemaljac, bez šminke, u šlafroku, papučama, a kada izlazi vani za druge sredi kosu, sredi šminku, utegne se u dobru suknju, navuče štikle i tako sređena mu se makne iz vidokruga brzinom rakete..... u smislu, pusa, žurim, ručak ti je u frižideru. Kaže mu neko pa dobio je pažnju...ručak u frižideru, a on na to kako je to lonac sarme već preko tri dana pa je otišao na svježu i toplu krompirušu. :DE
Nekako jesmo dosli u vrijeme da se zena dotjeruje kad napusta kucu, a svejedno joj kakva je u kuci.
Mislim da je do toga vodilo i to da svaki dan moramo (uglavnom) napustati kucu.
Pa ti je kuca mjesto gdje se do kraja raskomotis. Moras imati takvo mjesto.
Nisu sve zene ni van kuce dotjerane.
Amerikanci su npr bas comfort nacija. Osim u posebnom prilikama.

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Post by Coolio »

Peace wrote:
Fri Apr 03, 2026 6:12 pm
deksametazon wrote:
Fri Apr 03, 2026 3:58 pm
Coolio wrote:
Fri Apr 03, 2026 3:14 pm

Muz je srecan jer mu zena nosi stikle i oblaci usko? :)
Imao sam jenog profesora koji je uvijek za moto predavanja imao nekakvu sliku iz svakodnevice i jednog dana počeo predavanje kako njegova žena u kući pred njim po cijeli dan hoda sa viklerima na glavi kao vanzemaljac, bez šminke, u šlafroku, papučama, a kada izlazi vani za druge sredi kosu, sredi šminku, utegne se u dobru suknju, navuče štikle i tako sređena mu se makne iz vidokruga brzinom rakete..... u smislu, pusa, žurim, ručak ti je u frižideru. Kaže mu neko pa dobio je pažnju...ručak u frižideru, a on na to kako je to lonac sarme već preko tri dana pa je otišao na svježu i toplu krompirušu. :DE
Nekako jesmo dosli u vrijeme da se zena dotjeruje kad napusta kucu, a svejedno joj kakva je u kuci.
Mislim da je do toga vodilo i to da svaki dan moramo (uglavnom) napustati kucu.
Pa ti je kuca mjesto gdje se do kraja raskomotis. Moras imati takvo mjesto.
Nisu sve zene ni van kuce dotjerane.
Amerikanci su npr bas comfort nacija. Osim u posebnom prilikama.
Pa ako se tako gleda, isto je i kod muskarca...I Muskarac se doteruje kada negde ide a kuci seta u papucama,boksericama,pidzami ili cemu vec... :)

Zena treba da se doteruje i oblaci ono u cemu se lepo oseca...E sada ako ona to oblaci da bi izazivala paznju drugih muskaraca a ne zbog sebe onda je to nesto drugo...Inace ovako, ne vidim problem...Sredice se i kada je muz izvede, ide sa njim...

Rekao sam vam da sam imao devojku kod koje sam se sokirao kada smo isli sa drustvom na splav...Imala dugacku jaknu na sebi, kada se skinula pola zadnjice joj viri a gore nesto sto jedva prikriva grudi. Ceo splav gledao u nju prevrtajuci oci...Bilo me je blam,sutradan raskinuh sa njom...

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Post by Coolio »

Jel u Banjaluci i dalje odnos osam zena na jednog muskarca? Da planiram neki stan kupiti tamo :hahah

deksametazon
Aktivan član
Aktivan član
Reactions:

Post by deksametazon »

"Sutra ću napuniti 61 godinu. Jasno mi je da ovo nekome ludo zvuči, ali prije 40 godina, kada sam imala 21 i kada sam bila na vrhuncu svoje karijere kao supermodel, tada sam se osjećala najnesigurnije", navela je Paulina Porizkova.

deksametazon
Aktivan član
Aktivan član
Reactions:

Post by deksametazon »

Ženska ćud je čudna rabota (sa Vukajlije)

Mesto: nudistička plaža. Likovi: Mara (lepa), Jana (ružna). Vreme: nebitno.

Mara: Znaš, dobar je Slavko, čuvar je ovde na plaži, uplatio mi je kredit da se dopisujemo, vodio me je na večeru, nežno me poljubio, zgodan je...
Jana: Maro, pa šta više hoćeš?
Mara: Nekako je previše fin, i dooobar, zato je i dooosadan...

Image

deksametazon
Aktivan član
Aktivan član
Reactions:

Post by deksametazon »

Džaba je, 2+2=aksiom.
MATEMATIKA U LJUBAVI

Pametan čovek + pametna žena = romansa

Pametan čovek + glupa žena = afera

Glup čovek + pametna žena = brak

Glup čovek + glupa žena = trudnoća

POSLOVNA ARITMETIKA

Pametan šef + pametan radnik = profit

Pametan šef + glup radnik = proizvodnja

Glup šef + pametan radnik = unapređenje

Glup šef + glup radnik = prekovremeni rad

MATEMATIKA PRI KUPOVINI

Muškarac će platiti 2 € umesto 1 € za stvar koja mu je potrebna.

Žena ce platiti 1 € umesto 2 € za stvar koja joj nije potrebna.

OPŠTE JEDNAČINE

Žena brine o budućnosti dok ne pronađe muža.

Muškarac nikada ne brine o budućnosti dok se ne oženi.

Uspešan muškarac je onaj koji zaradi više para nego što njegova žena može da potroši.

Uspešna žena je ona koja uspe da pronađe takvog muškarca.

SREĆA

Da bi bili srećni sa muškarcem, morate ga mnogo razumeti i malo voleti.

Da bi bili srećni sa ženom, morate je mnogo voleti i uopšte se ne truditi da je razumete.

DUGOVEČNOST

Oženjen muškarac živi duže od neoženjenog, ali oženjen muškarac više želi da umre.

ŠANSE ZA IZMENOM

Žena se uda za muškarca očekujući da će se promeniti, ali se to nikad ne desi.

Muškarac oženi ženu očekujući da se neće promeniti, a ona se promeni.

ŠEMA RAZGOVORA

Žena ima poslednju reč u bilo kojoj svađi.

Sve što muškarac kaže nakon toga, predstavlja početak nove svađe.

KAKO SPREČITI PITANJA: KADA CEŠ DA SE ŽENIŠ?

Starije tetke su dolazile do mene na venčanjima, gledale ispod oka i kokodakale, govoreći mi "Ti si sledeći". Prestale su kada sam počeo da im radim istu stvar na sahranama.

Ina
Aktivan član
Aktivan član
Reactions:

Post by Ina »

Peace wrote:
Tue Sep 07, 2021 8:45 pm
Ja sam se tek u nekoliko stavki prepoznala.

Da, vozit cu se daljim putem ali poznatim.

Ne plasim se uopste pauka, mi misa, cak ni zmije.

Tacno je da se sredjujemo jer se usporedjujemo s drugim zenama. Muskarce ne mozes u to uvjeriti, oni ce uvijek vjerovati da se zelimo samo njima dopasti.
Ne provodim sate sredjujuci se. Ja se za najvecu svecanost uredim za 45 minita, tu spada i tusiranje i susenje kose.

Ne glumim orgazam, ako mi nije stalo kazem da mi nije stalo a ako mi je stalo do njegovog misljenja, objasnicu i zasto mi nije stalo.
Muskarci se vrijedjaju ako njoj nije stalo u datom momentu, pogresno shvate da to ima veze s njima, valjda se zena odlucuje zbog toga da glumi.
Da ga ne povrijedi, da ga ne izgubi.
A trebao bi je zbog toga vise voljeti, iskrena je.
Ako se ona bude pretvarala radi njega… tc..to ne vodi dobru.
Zanimalo me o čemu govori konkretno ova tema..
Ne sjećam se.. pa sam pročitala nekoliko postova..

I da te onako usput pitam..
Je li ovo gore i danas isto misliš.. ili si uz dešavanja, vrijeme i upoznavanja sebe.. obuhvatila uvjerenje da se žene mogu sređivati bez upoređenja s drugim ženama, a i bez prvobitne težnje sviđanja muškarcima?

Peace
Senior
Senior
Reactions:

Post by Peace »

Pa sad tacno ne znam sta bih rekla na to pitanje.
Sad mi se uopce ne da ni razmisljati o tome.
U razlicitim godinama razliciti su i pogledi, i interesi.

Htjela sam ovo danas ovdje upisati.

Dok radim, obracam paznju na zenu s kojim ukrstim puteve.
I uglavnom na svakoj nadjem nesto lijepo.
Neka se lijepo odjenula. Neka ima prelijepu kosu. Neka lijepu frizuru. Neka osmijeh. Neka personaliti.
Neka tijelo.
Bas na svakoj, izuzev na ljutoj i nervoznoj.

Mnogo je ovdje lijepih zena. Ma svugje je, sigurno.
Ali mislim da nigdje na svijetu nema ovoliko razlicitosti na jednom mjestu kao u USA.
U jednom danu vi mozete sresti zene koje dolaze iz svih kultura svijeta.

Danas mi je jedna uzela ipak najvise paznje.
Sijeda kosa, i zrelost, ali tijelo…Nisam to do sada vidjela. Vecina zena u 30 nema takvo tijelo, mnoge ni u 20im.
Sigurno su godine ostavljene u fitnesu.
Fin joj je i partner.

Ina
Aktivan član
Aktivan član
Reactions:

Post by Ina »

Može biti da je ostavila i da ostavlja dosta vremena za sport.. a uz to i da ima i jako povoljnu genetiku.

A je li ti "ljute" žene nisu lijepe samo tako percepirane u susretu ili općenito?
Meni i neke ljutnje imaju ono nešto svoje.
Ne mislim direktno na odvratnost, nekulturu ili "agresiju"

Peace
Senior
Senior
Reactions:

Post by Peace »

Nekako ta nervoza prva ispliva, i posluzi kao “zastor”.
Poslije tih susreta samo mogu da se pitam - sta joj je.

deksametazon
Aktivan član
Aktivan član
Reactions:

Post by deksametazon »

Peace wrote:
Sat Apr 11, 2026 1:19 pm

Nisam jednom sebi postavio to isto pitanje...šta joj je? :DE

Peace
Senior
Senior
Reactions:

Post by Peace »

deksametazon wrote:
Sat Apr 11, 2026 2:08 pm
Peace wrote:
Sat Apr 11, 2026 1:19 pm

Nisam jednom sebi postavio to isto pitanje...šta joj je? :DE
Pa zbilja, sve ima svoj uzrok.

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Post by Coolio »

Ma dzaba sve, bez zena se ne moze kako god da okrenes :D

Peace
Senior
Senior
Reactions:

Post by Peace »

deksametazon wrote:
Fri Apr 10, 2026 8:43 am
"Sutra ću napuniti 61 godinu. Jasno mi je da ovo nekome ludo zvuči, ali prije 40 godina, kada sam imala 21 i kada sam bila na vrhuncu svoje karijere kao supermodel, tada sam se osjećala najnesigurnije", navela je Paulina Porizkova.

Sve se zene uglavnom izjasnjavaju da su bile najnesigurnije kad su bile mlade i prelijepe.
Googlah Paulinu da vidim kako je mlada izgledala.
I wow, koja ljepota. Posebno oci.

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Post by Coolio »

Peace wrote:
Sat Apr 11, 2026 11:10 pm
deksametazon wrote:
Fri Apr 10, 2026 8:43 am

Sve se zene uglavnom izjasnjavaju da su bile najnesigurnije kad su bile mlade i prelijepe.
Googlah Paulinu da vidim kako je mlada izgledala.
I wow, koja ljepota. Posebno oci.
Zena zaista izgleda super... Vidjao sam starije zene a da u licu izgledaju po 20-ak godina mladje ,bez ijedne bore ali se na rukama itd.ipak primecivalo da su starije...A ova zena ima zategnutu kozu itd. Mislim svaka cast :)

Ina
Aktivan član
Aktivan član
Reactions:

Post by Ina »

Mogu shvatiti ako je neko koga poznajemo stalno takav.. pa mu/joj naklinčenost dođe kao neka vrsta načina života.
Ta vrsta nervoze jeste odbojna i iscrpna.. ispoljena od strane žene ili muškarca.. meni svejedno.
Razlozi mogu biti razni.. i njihovog stanja..
a i našeg.. (ne)razumijevanja pogotovo.

Normalno je bit i veseli, tužni, ljuti, razočarani itd a da to opet nije ili ne bude nužna prepreka isijavanja ljepote posmatraču.

Od žena se većinom po "pravilu" (što je pogrešno) očekuje ljubaznost i blagost.. što često dovodi do pretjerane i "naučene" ljubaznosti.. ili i skroz lažne.. pa bi i to mogao biti, na neki način, zastor.
I "obuhvatiti" isto pitanje..

Peace
Senior
Senior
Reactions:

Post by Peace »

Isto mi je i za muskarca, ljutnje i nervoza zastiru sve ostalo.

Na poslu ne mogu znati da li je to necija priroda, upoznam te samo taj jedan put.
Ali moze se osjetiti ako je samo taj dan krenuo po zlu, osoba se uglavnom isprica, znaci svjesna je trenutnog ponasanja.

Ina
Aktivan član
Aktivan član
Reactions:

Post by Ina »

Slažem se da nije u redu vlastiti loš dan natovariti nekome drugom na leđa.. primjer..
Nije mi ok ni prihvatati svaku ljutnju/namrguđenost kao ispravnu i prirodnu.. a vjerujem, ni smatrati je automatski pogrešnom.

U svemu tome.. mislim i da ljepota nije samo u ugodnosti.. nego u cjelovitosti ljudskih dubina koje podrazumijevaju i "nevesele" (ne)ispoljene emocije ili osjećaje.

Peace
Senior
Senior
Reactions:

Post by Peace »

Pa lijepo si to rekla.
Ali ipak ako sretnes danas, i nikad vise, nekoga i prema njemu ispoljis nekontrolisanu kolicinu nervoze i ljutnje, vrlo je vjerovatno da ce te ta osoba zapamtiti samo po tome.

Ina
Aktivan član
Aktivan član
Reactions:

Post by Ina »

To sto spominješ je ekstrem.
I naravno da takva ponašanja ostavljaju jako negativan utisak, pogotovo u susretu sa strancima.

I jedno je nekontrolirani bijes ili agresija a drugo obična ljutnja ili neraspoloženost ili oštrina...

Možda griješim.. ali imam dojam bar po pročitanom.. da ti je ljutnja "krnjkava" i ružna u svakom slučaju.. kao da je ljepota samo ono mirno i statično..

Ljudi često tumače ljutnju kao neuspjeh..
No to nije tačno.

Peace
Senior
Senior
Reactions:

Post by Peace »

Pa nekome koga poznajem dobro i dugo, oprostit cu periodicnu ljutnju i nervozu. Tacnije necu zamjeriti uopste. Znam da smo svi od svega satkani.
Ako je nekome ipak to stanje u kojem najcesce prebiva, distancirat cu se.

Ina
Aktivan član
Aktivan član
Reactions:

Post by Ina »

I to bi mogla biti zanimljiva, i zasebna tema..
Da li smo u stanju, i koliko.. staviti na distancu primjer roditelje.. Ili bilo koga u krugu bliskih osoba..

Ipak, ovdje ključno govorim o neodbacivanju ljutnje kao mogućeg dijela humane, pa i ženske, ljepote..

Da pokušam ovako, kad već spominješ i bliske osobe..
Ako je neko koga volimo ljut.. je li nam ta osoba (opet nebitno za spol) i dalje lijepa i u tom momentu?

Ili malo "dalji" a sličan primjer..
Ako neka žena na poslu zastupa svoja prava, jak stav, ne prihvata nepravde ili srčano brani nekoga slabijeg u nekom trenutku..
Na tonu lica, u glasu, ili pokretima.. joj se manifestiraju, a i primijete, ljutnja/oštrina.. Ne možeš biti lijepa i tad?
Ili čak i neka prolaznica.. u kratkom susretu.. ozbiljna.. nenasmijana, nezainteresovana plaho za to da se ikome dopadne, pa nema ni običaj nikoga 'obasjavati' ni lažnim osmijesima. Zar nije, i ne može biti i to.. kao i već gornje spomenuto.. vrsta ljepote..

Kao i tuga na svoj način... Ili radost(i)
Samo malo opširnije pokušavam "dočarati" na šta tačno mislim..

deksametazon
Aktivan član
Aktivan član
Reactions:

Post by deksametazon »

Ina wrote:
Na tonu lica, u glasu, ili pokretima.. joj se manifestiraju, a i primijete, ljutnja/oštrina.. Ne možeš biti lijepa i tad?
Ili čak i neka prolaznica.. u kratkom susretu.. ozbiljna.. nenasmijana, nezainteresovana plaho za to da se ikome dopadne, pa nema ni običaj nikoga 'obasjavati' ni lažnim osmijesima. Zar nije, i ne može biti i to.. kao i već gornje spomenuto.. vrsta ljepote..
Razuman će svakako prije prihvatiti prirodnu ljutnju nego kurtoaznu ljubaznost. Ali ima šarma i u saburu pa npr. kada Mirko Šarović odgovara na provokativna pitanja u intervjuima prvo se zagonetno nasmiješi pa ravnolinijskim tonom smiri i samog novinara koji hoće, provokacijom insinuirajući mu kontradikciju, da iz njega izvuče detalj više. Stoički prihvata stvarnosti kakva jest, razdvajajući utjecaj vanjskih događaja od vlastitog unutarnjeg mira i karaktera.

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Ostalo je mjesec dana do početka III Međunarodnog Festivala savremene žene u Tuzli
    by Skitnica » » in Vijesti
    10 Replies
    1831 Views
    Last post by Bella
  • U Škotskoj besplatni ulošci i tamponi za sve žene
    by Skitnica » » in Vijesti
    4 Replies
    620 Views
    Last post by Skitnica
  • Istaknute žene
    by Mina » » in Svijet
    10 Replies