SP 2026
Re: SP 2026
deksametazon wrote: ↑Wed Apr 01, 2026 2:30 pmTi ako ubaciš Nikoli u mrežu loptu sa 11 m dobiješ od mene 10.000€. To se studira.
ostavi te pare u neki penzioni fond..
.. fudbal je da se u igri pogodi mreza. odakle god.. a penali... srecha.. ako su oni odraz kvaliteta tima..
.............................................................................................
Sta hoces da kazes time? Da Bosna nema kvalitet?
Kakve veze ima to sto su penali sreca? Treba doci do penala. Bosna em sto ima kvalitet, zasluzeno je prosla.
Mozda je protiv Velsa prosla na srecu jer je Vels bio bolji,imao vise sansi ali juce je Bosna bila bolja iako opet kazem da su Bosnu pokusali da pokradu jer cist penal nije sviran u nadoknadi vremena. Da le bila obrnuta situacija svirali bi ga iste sekunde za Italijane.
Da se igralo 11 na 11 mislim da Bosna ne bi uspela da se vrati iz minusa od jednog gola ali ovako, totalno zasluzen prolaz Bosne, bili su bolji.
I penali nisu bili nakon 90 nego nakon 120 minuta
Kakve veze ima to sto su penali sreca? Treba doci do penala. Bosna em sto ima kvalitet, zasluzeno je prosla.
Mozda je protiv Velsa prosla na srecu jer je Vels bio bolji,imao vise sansi ali juce je Bosna bila bolja iako opet kazem da su Bosnu pokusali da pokradu jer cist penal nije sviran u nadoknadi vremena. Da le bila obrnuta situacija svirali bi ga iste sekunde za Italijane.
Da se igralo 11 na 11 mislim da Bosna ne bi uspela da se vrati iz minusa od jednog gola ali ovako, totalno zasluzen prolaz Bosne, bili su bolji.
I penali nisu bili nakon 90 nego nakon 120 minuta
ne traba dochi do penala... ako si bolji..
.. i najbolji igrachi ..nisu najbolji izvodjachi penala.. . ne znam pravila. ko ih izvodi , bira igrache i ko prvi izvodi,od dva tima. tako sve to utiche ,vjerujem na ishod.. a da je chista . euforija pobjede. nije
zemlja se digla.. haj lijepo.. s obzirom kakva je situacija u svijetu.. koja me vishe brine nego uspjesh neke zemlje u fudbalu
.
.............................................................................................
- biljka
- Forumaš godine

- Posts in topic: 6
- Reactions: 1462
Pa Hrvatska je itekako kvalitetna reprezentacija, pa joj je služila sreća na Svjetskom. To što se ode na penale ne znači da je nekvalitetno, već da je stvarno bare-bare ili npr. kao sinoć koliko su Italijani bili u odbrani i ne mogu probiti nikako. Napada nema, ali su se skoncentrisali da ne prime gol i jednostavno ne ide.Bella wrote: ↑Wed Apr 01, 2026 4:05 pmdeksametazon wrote: ↑Wed Apr 01, 2026 2:30 pmTi ako ubaciš Nikoli u mrežu loptu sa 11 m dobiješ od mene 10.000€. To se studira.![]()
ostavi te pare u neki penzioni fond..
.. fudbal je da se u igri pogodi mreza. odakle god.. a penali... srecha.. ako su oni odraz kvaliteta tima..zashto se ne uvede.. da se pobjeda dobija samo. penalima. na kraju cirkusa.. tj ganjanja okruglog predmeta
koliko ..ono ---90 min
![]()
A statistika je pokazala da smo realno bili bolji. Slažem se da ih je bilo 11 da možda i ne bismo, s druge strane šta bi bilo da je dosuđen penal... Ima puno tih "ako i šta bi bilo kad bi bilo". Ono što stoji je da bih ja prva rekla da su prošli na sreću i okej, svaka čast, ali je na sreću. Međutim to sinoć nije bio slučaj i ovo izadanje u kojem su je dobro i puno bolje od svega što sam bar ja gledala godinama od njih
Per aspera ad astra 
. i pobjednici i gubitnici . su sa nekim kvalitetima.. tkz profesionalni igrachi..... nije za ochekivati da che pojedinci biti, svi tu negdje. neki imaju izrazitu nadarenost, neki stekli radom..... a konachan rezultat. borebe dva tima. zavisi od mnogi chega... najednostavnije rechi. pobjednik je imali srechu.... shta drugo, kad su svi u pet deka..
.. moj kriterij je. ako se pobijeda odluchena na penale.... nije mi 'prava pobjeda'... ali eto. kad je tako .. to je to.. ..
.. ali ovoliki urnebes u drzavi, pa i ne iznenadjuje me.. takvo podneblje...
nacheljik opshtine odluchuje da se rad iste odgodi do 12 sati...
koliko je narodu poremetio normlalan zivot i izbor da neshto odradi taj dan..
..a shta mi je zbilja iritirajuche je familija dzeko.. sa zubatom zenom . na svokoj moguchoj prilici ,s tim idu i djeca.
zbilja ne znam koji je to fol.. .pa i drugi igrachi imaju familije.. hoche li ih i oni podrzati na terenu.... pridruziti se.. ubaciti ih u neku humanitaru. za dodatnim prihodom itd..
mozda Cato , zna odgovor. bilo bi interesantno..
.. moj kriterij je. ako se pobijeda odluchena na penale.... nije mi 'prava pobjeda'... ali eto. kad je tako .. to je to.. ..
nacheljik opshtine odluchuje da se rad iste odgodi do 12 sati...
..a shta mi je zbilja iritirajuche je familija dzeko.. sa zubatom zenom . na svokoj moguchoj prilici ,s tim idu i djeca.
- biljka
- Forumaš godine

- Posts in topic: 6
- Reactions: 1462
Pa naravno da bi pobjeda bila slađa da je u 90 minuta. Stoji. Za Općinu čudno, ali ovom narodu malo lijepih vijesti fali za ovoliku sreću i ja mislim da je to prelijepoBella wrote: ↑Wed Apr 01, 2026 7:09 pm. i pobjednici i gubitnici . su sa nekim kvalitetima.. tkz profesionalni igrachi..... nije za ochekivati da che pojedinci biti, svi tu negdje. neki imaju izrazitu nadarenost, neki stekli radom..... a konachan rezultat. borebe dva tima. zavisi od mnogi chega... najednostavnije rechi. pobjednik je imali srechu.... shta drugo, kad su svi u pet deka..
nacheljik opshtine odluchuje da se rad iste odgodi do 12 sati...koliko je narodu poremetio normlalan zivot i izbor da neshto odradi taj dan..
![]()
..a shta mi je zbilja iritirajuche je familija dzeko.. sa zubatom zenom . na svokoj moguchoj prilici ,s tim idu i djeca.zbilja ne znam koji je to fol.. .pa i drugi igrachi imaju familije.. hoche li ih i oni podrzati na terenu.... pridruziti se.. ubaciti ih u neku humanitaru. za dodatnim prihodom itd..
A ovo za Amru što si rekla mi je baš ružno. Žena je lijepa. Džeko kao najbolji igrač reprezentacije tolike godine logično da povlači i svoju porodicu. Znamo i za Ronaldovu i Messijevu. A iskreno meni je Amra fina i pristojna, po mom mišljenju ne glumi ništa. Mislim da nekad u prošlosti jeste iskakala iz frižidera, ne sjećam se toliko, ali mladost i sve. Sad mi je sasvim okej
Per aspera ad astra 
. zena je lijepa.. .ne svakome. meni nema karizme... ne znam zashto. ali 'uzima zrak'...
ne svidjaju mi se ti tipovi zena..za druzenje.. a ni gledati..
. osim toga . instagramusha... . nishta loshe u toj opredjeljenosti... ali je i dalje itekako prisutna eto . prilika i sinoch.. i sa djecom.... ne razumijem da toliko djecu forsiraju u javnosti. valjda petoro imaju..
mozda neka agenda
..a dzeke i djokovicha je zbilja previshe. guraju li / promovishu li oni nove talente. osim svoje blize familije)ili bi da samo oni ostanu zapisani u istoriji
. osim toga . instagramusha... . nishta loshe u toj opredjeljenosti... ali je i dalje itekako prisutna eto . prilika i sinoch.. i sa djecom.... ne razumijem da toliko djecu forsiraju u javnosti. valjda petoro imaju..
..a dzeke i djokovicha je zbilja previshe. guraju li / promovishu li oni nove talente. osim svoje blize familije)ili bi da samo oni ostanu zapisani u istoriji
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 7 Replies
- 84 Views
-
Last post by biljka
-
- 21 Replies