Kakvo je vrijeme kod vas?
Re: Kakvo je vrijeme kod vas?
.sunchano. vedro.ali jako hladno s vjetrichem.. 
.............................................................................................
Kod mene suncano ali je nekih 10-ak stepeni
Meni je smiješno koliko se buke diglo oko 10cm snijega. Kolaps, vanredno stanje…
Brdjani 
Je li to nesto uvredljivo?
Ovde neka kisurina danas...Odvratno
Ja, snijeg je padao.
Ali mislim sa im taj ne moze ostati dugo.
I kod mene proljece. Zapravo bilo je tako toplih dana, da mislis ljeto je stiglo.
Ali mislim sa im taj ne moze ostati dugo.
I kod mene proljece. Zapravo bilo je tako toplih dana, da mislis ljeto je stiglo.
i u Tz prekjuce 20C, u majici kratkih rukava se islo. Danas kolaps, snijega ko u prici i to onaj mokri teski al ostaje, zadrzava se. Autom se ne moze izaci iz dvorista, valja cistiti, pjeske kada ides trotoarima slomiti nogu 
A šta je sa zvukom škripanja snijega u dodiru koraka.. klizanjem, sankanjem, skijanjem (ko zna).. idili što učini čitavu atmosferu tako mirnom i čistom.. zalihama vode što ostavlja.. ponekom pahuljom istopljenom na licu ili dlanu..
Jačanju srca..
Ok al to je zimski snijeg, ovaj proljetni pun vode pa nema nista od tog samo paralise noramlan zivotIna wrote: ↑Mon Mar 30, 2026 5:35 pmA šta je sa zvukom škripanja snijega u dodiru koraka.. klizanjem, sankanjem, skijanjem (ko zna).. idili što učini čitavu atmosferu tako mirnom i čistom.. zalihama vode što ostavlja.. ponekom pahuljom istopljenom na licu ili dlanu..
Jačanju srca..čaja, vatrice u kaminu ili šporetu, tople čokolade ili mirisnog domaćeg kolač u svemu tome..
napokon..

.............................................................................................
Kod mene suncano i toplo...Preko 20 stepeni 
Danas opet dan pocinje lepim vremenom. Tako da sam ga iskoristio za 12km trcanja 
..kod mene ovih dana .vjetar... hladan.. 
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 8 Replies
- 151 Views
-
Last post by Coolio
-
- 33 Replies