Nasilje

Teme iz psihologije
Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Re: Nasilje

Unread post by Coolio »

Bella wrote:
Thu Mar 26, 2026 3:47 pm
:-?
eto napusti EU, daj primjer. i snimi se na tiktok :hahah
.. a za ovaj sluchaj daj direktan ling.....
https://nova.rs/vesti/svet/devojka-25-z ... utanaziji/

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Coolio wrote:
Fri Mar 27, 2026 6:41 am
Bella wrote:
post naprijed koji si objavio. nije istog sadrzaja..
.manipulacija sudbinom bolesne djevojke
Na psihijatrijskom lečenju je od 13. godine, a dijagnostikovani su joj opsesivno-kompulzivni poremećaj i granični poremećaj ličnosti.
i tebi je krivac EU, ne osobe.mushakrci koji su je zlostavljali.. takvu kakva je.. :/*
.............................................................................................Image

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Bella wrote:
Fri Mar 27, 2026 1:13 pm
Coolio wrote:
Fri Mar 27, 2026 6:41 am
Bella wrote:
post naprijed koji si objavio. nije istog sadrzaja..
.manipulacija sudbinom bolesne djevojke
Na psihijatrijskom lečenju je od 13. godine, a dijagnostikovani su joj opsesivno-kompulzivni poremećaj i granični poremećaj ličnosti.
i tebi je krivac EU, ne osobe.mushakrci koji su je zlostavljali.. takvu kakva je.. :/*
EU je bolesna jer je izmislila dobrovoljnu eutanaziju. Takodje je bolesna jer su je oduzeli od roditelja da bi bila zasticena u domu gde su je silovali migranti. Zbog tog silovanja je pokusala samoubistvo a zatim su joj nasli da ima taj poremecaj licnosti. Sve je bolesno na zapadu. Mada uglavnom od Amesike sve i dolazi. Sav taj budalizam

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Coolio wrote:
Fri Mar 27, 2026 1:36 pm
EU je bolesna jer je izmislila dobrovoljnu eutanaziju. Takodje je bolesna jer su je oduzeli od roditelja da bi bila zasticena u domu gde su je silovali migranti. Zbog tog silovanja je pokusala samoubistvo a zatim su joj nasli da ima taj poremecaj licnosti. Sve je bolesno na zapadu. Mada uglavnom od Amesike sve i dolazi. Sav taj budalizam
gdje to pishe.. chitash li ti shta si postao link :hahah
je u dva navrata - jednom joj je to učinio bivši dečko, a drugi put trojica mladića 2022. godine.
..nije izmislila... eutanazija.. je ok. treba da bude dostupna, svakom zivom bichu..
. moguche su manipulacije..ali vjerujem da ima proces do konachnog izvrshenja
..zar iko moze gledati/voljenu osobu da se 'pati' :-?
haha dobar ti izraz 'budalizam'a znam da mislish na Srbiju, ona je kolijevka nevidjenih, ali ches ti Ameriku, ne bi li je ja pomenula .vech jesam .****** :hahah :jbg
.............................................................................................Image

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Bella wrote:
Fri Mar 27, 2026 1:44 pm
Coolio wrote:
Fri Mar 27, 2026 1:36 pm
gdje to pishe.. chitash li ti shta si postao link :hahah
je u dva navrata - jednom joj je to učinio bivši dečko, a drugi put trojica mladića 2022. godine.
..nije izmislila... eutanazija.. je ok. treba da bude dostupna, svakom zivom bichu..
. moguche su manipulacije..ali vjerujem da ima proces do konachnog izvrshenja
..zar iko moze gledati/voljenu osobu da se 'pati' :-?
haha dobar ti izraz 'budalizam'a znam da mislish na Srbiju, ona je kolijevka nevidjenih, ali ches ti Ameriku, ne bi li je ja pomenula .vech jesam .****** :hahah :jbg
Evo kako su je na silu odveli od svojih
https://x.com/i/status/2037494864607064232

To je i izmisljeno za manipulacije.

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

A evo ti u Kanadi kako lepo upakovase reklamu. Prevaranti poremeceni

https://x.com/i/status/2037478342140551410

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Evo da procitas o njenom zivotu

https://x.com/i/status/2037475407469957305

Sve ih treba na robiju i kljuc baciti u bunar,zabetonirati im resetke

biljka
Forumaš godine
Forumaš godine
Reactions:

Unread post by biljka »

Cooliov izvor informacija:
Image
Dovoljno

A ja iskreno ne znam sa bih ikad mogla nekoga podržati ako želi izabrati takvu smrt. Podržavam eutanaziju u smislu da pruža dostojanstven odlazak i ako je zabranimo onda ispada da smo humaniji prema životinjama nego prema ljudima, ali lično sa ljudima oko sebe željela bih da se bore do zadnje i da budem tu uz njih, da im dajem vjetar u leđa. Opet većina ljudi ili nemaju nekoga ko bi ih motivisao za to ili i da imaju ne žele da se pate, pa zašto ne bi imali priliku da odu na miran i dostojanstven način
Per aspera ad astra :fiju

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Coolio wrote:
Fri Mar 27, 2026 2:16 pm

:hahah
a nisi chuo ...'otishao na bolje mesto'. kaze tvoja 'religija'..pa kad je tako dobro. shta chekamo 90 godina da nam se desi. :hahah da konachno uzivamo

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

biljka wrote:
Fri Mar 27, 2026 2:44 pm
Image
Dovoljno

A ja iskreno ne znam sa bih ikad mogla nekoga podržati ako želi izabrati takvu smrt. Podržavam eutanaziju u smislu da pruža dostojanstven odlazak i ako je zabranimo onda ispada da smo humaniji prema životinjama nego prema ljudima, ali lično sa ljudima oko sebe željela bih da se bore do zadnje i da budem tu uz njih, da im dajem vjetar u leđa. Opet većina ljudi ili nemaju nekoga ko bi ih motivisao za to ili i da imaju ne žele da se pate, pa zašto ne bi imali priliku da odu na miran i dostojanstven način
Nije taj lik moj izvor informacija nego link koji on izbaci uzmem od njega. Imas link od videa na njegovom profilu, od spanskog dnevnika. Cela Spanija bruji o tome. Nemoj buikvalno da gledas na sve. Kakve veze ima ko je izbacio informaciju,nije je on kreirao nego je samo prosledio. Mogao sam link odakle hoces da ti izbacim. Imas i po novinama,dnevnicima ili gde vec ti volis da se informises

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Bella wrote:
Fri Mar 27, 2026 2:45 pm
Coolio wrote:
Fri Mar 27, 2026 2:16 pm

:hahah
a nisi chuo ...'otishao na bolje mesto'. kaze tvoja 'religija'..pa kad je tako dobro. shta chekamo 90 godina da nam se desi. :hahah da konachno uzivamo
Niste ni svesni koliko mutnih radnji se tu mogu izvesti sa ljudima koji nisu pri cistoj svesti. I kakvih ljudi ima. Takve prevare da potpisu eutanaziju za cas,jer ljudi nisu svesni sta cine.

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Coolio wrote:
Fri Mar 27, 2026 2:22 pm

... kako to ti rjeshavash kao veliki ' vernik' , zabetonirati ih.. :pomeo2 alo. ko si ti.. chitash li shta pishesh .

i ovo su podmetanja
На крају је имала преиспитивање и хтела да одустане, али лекари-монструми су јој рекли да је процедура покренута и њени органи већ резервисани за трансплантацију.
Нису дозволили ни најбољој пријатељици да је види, поприча са њом и можда је одговори.
. organi donorani.. ako je istina da je to njena zelja.. :jbg neko ko hoche da zivi , neche da umre, zar to nije plemenito. od nje, i takvom dati shansu za srechom, ne da se pati....
dakle. bi li ti odbio donatora, za pomoch bliskoj osobi ?

“I want to die pretty, I’ll wear the most beautiful dress I have, I’ll put on makeup”.

Despite being surrounded by family in her final hours, she made a clear request: “I have told my family they are invited to say goodbye, but not when they give me the injection. I don’t want anyone inside, I don’t want them to see me closing my eyes”.

Her desire was to die in her room—her “comfort zone”—and in solitude.
:-? pochitaj, koristi google za prevod

https://www.merca20.com/who-was-noelia- ... age-of-25/

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Bella wrote:
Fri Mar 27, 2026 4:23 pm
Coolio wrote:
Fri Mar 27, 2026 2:22 pm

... kako to ti rjeshavash kao veliki ' vernik' , zabetonirati ih.. :pomeo2 alo. ko si ti.. chitash li shta pishesh .

i ovo su podmetanja
На крају је имала преиспитивање и хтела да одустане, али лекари-монструми су јој рекли да је процедура покренута и њени органи већ резервисани за трансплантацију.
Нису дозволили ни најбољој пријатељици да је види, поприча са њом и можда је одговори.
. organi donorani.. ako je istina da je to njena zelja.. :jbg neko ko hoche da zivi , neche da umre, zar to nije plemenito. od nje, i takvom dati shansu za srechom, ne da se pati....
dakle. bi li ti odbio donatora, za pomoch bliskoj osobi ?

“I want to die pretty, I’ll wear the most beautiful dress I have, I’ll put on makeup”.

Despite being surrounded by family in her final hours, she made a clear request: “I have told my family they are invited to say goodbye, but not when they give me the injection. I don’t want anyone inside, I don’t want them to see me closing my eyes”.

Her desire was to die in her room—her “comfort zone”—and in solitude.
:-? pochitaj, koristi google za prevod

https://www.merca20.com/who-was-noelia- ... age-of-25/
Poslusaj sta kaze njen advokat

A pise ti, htela je da povuce potpis a rekli su joj nema nazad, rezervisani su ti organi...Kakva dobra volja, o cemu pricas

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Coolio wrote:
Fri Mar 27, 2026 4:25 pm
oslusaj sta kaze njen advokat

A pise ti, htela je da povuce potpis a rekli su joj nema nazad, rezervisani su ti organi...Kakva dobra volja, o cemu pricas
:hahah :fp
treba da se vjeruje advokatu . u ovom sluchaju . izgubio. ima - minus u karijeri..

a prije svega. tvom 'jakom izvoru' informacija.. :hahah

a majka
Her mother Yolanda said she did not agree with her daughter's decision but "respected" it.

biljka
Forumaš godine
Forumaš godine
Reactions:

Unread post by biljka »

Coolio wrote:
Fri Mar 27, 2026 4:17 pm
biljka wrote:
Fri Mar 27, 2026 2:44 pm
Image
Dovoljno

Nije taj lik moj izvor informacija nego link koji on izbaci uzmem od njega. Imas link od videa na njegovom profilu, od spanskog dnevnika. Cela Spanija bruji o tome. Nemoj buikvalno da gledas na sve. Kakve veze ima ko je izbacio informaciju,nije je on kreirao nego je samo prosledio. Mogao sam link odakle hoces da ti izbacim. Imas i po novinama,dnevnicima ili gde vec ti volis da se informises
Ali on očito spinuje...

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

.. shta je izvor inf :
Gang-rape victim, 25, dies by euthanasia after father's legal challenge fails

Noelia Castillo Ramos was raped on two occasions, once by her ex-boyfriend and the other by three boys in 2022
sk news

.. napishe se bombastichan naslov . nigdje objasnjenja za tako shto. tri boys.. . pogotovo da su imaigranti...
. sve ovo bitno se zanemaruje. da bi se digla pozornost na . 'zloupotrebu' sistema
In 2021, Spain became the fourth European Union country to legalise euthanasia and assisted suicide for people with incurable or severely debilitating conditions.

The law was passed despite years of strong opposition from Catholic and conservative groups in the country.

However, an opinion poll in 2019 found 90% of Spaniards were in favour of decriminalisation.

To qualify, patients must first make two requests in writing - 15 days apart - followed by consultations with medical professionals not previously involved in their care.

If approved, those wanting to end their lives must then submit another request to a regional committee of experts who then make a final decision.

Under the law, medical workers can refuse to participate on grounds of belief.
i ovo mi je chudno da se tolerishe.. saznadoh od poznanice. da njena kcherka nije htjela da uchestvuje u porodu zene. jer nije po njenom vjerovanju tj njene religije.. i ona napusti sobu..
:fpalm i drzava treba da joj da platu. i kad sjedi.. ne odradjuje ono,za shto je tu.. :hahah :??

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Bella wrote:
Fri Mar 27, 2026 5:45 pm
.. shta je izvor inf :

Noelia Castillo Ramos was raped on two occasions, once by her ex-boyfriend and the other by three boys in 2022
sk news

.. napishe se bombastichan naslov . nigdje objasnjenja za tako shto. tri boys.. . pogotovo da su imaigranti...
. sve ovo bitno se zanemaruje. da bi se digla pozornost na . 'zloupotrebu' sistema
In 2021, Spain became the fourth European Union country to legalise euthanasia and assisted suicide for people with incurable or severely debilitating conditions.

The law was passed despite years of strong opposition from Catholic and conservative groups in the country.

However, an opinion poll in 2019 found 90% of Spaniards were in favour of decriminalisation.

To qualify, patients must first make two requests in writing - 15 days apart - followed by consultations with medical professionals not previously involved in their care.

If approved, those wanting to end their lives must then submit another request to a regional committee of experts who then make a final decision.

i ovo mi je chudno da se tolerishe.. saznadoh od poznanice. da njena kcherka nije htjela da uchestvuje u porodu zene. jer nije po njenom vjerovanju tj njene religije.. i ona napusti sobu..
:fpalm i drzava treba da joj da platu. i kad sjedi.. ne odradjuje ono,za shto je tu.. :hahah :??
Samo ti veruj sistemu i drzavi. Novinari zacas ispeglaju stvari.

biljka
Forumaš godine
Forumaš godine
Reactions:

Unread post by biljka »

Vjerovat ćemo random profilima na twitteru :D/

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

biljka wrote:
Fri Mar 27, 2026 7:11 pm
Ako sam ja sinoc gledao utakmicu Vels-Bosna i izbacim na twitter snimak.

Da li to narod veruje meni ili onome sto vidi na tom videu?

biljka
Forumaš godine
Forumaš godine
Reactions:

Unread post by biljka »

Coolio wrote:
Fri Mar 27, 2026 8:28 pm
biljka wrote:
Fri Mar 27, 2026 7:11 pm
Ako sam ja sinoc gledao utakmicu Vels-Bosna i izbacim na twitter snimak.

Da li to narod veruje meni ili onome sto vidi na tom videu?
Pa zavisi. Možda napišeš "Gledao sam tu i tu utakmicu", a izbaciš video koji nema veze s tom utakmicom

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Coolio wrote:
Fri Mar 27, 2026 6:45 pm
Bella wrote:
Fri Mar 27, 2026 5:45 pm
.. shta je izvor inf :

sk news

Samo ti veruj sistemu i drzavi. Novinari zacas ispeglaju stvari.
..o chemu se ovdje radi ..

kakv sistem :-?
. poenta je .za ili protiv. eutanazije.. sve ostalo shto navodish je razvodnjavanje:migranti, najbolja prijateljica. kradja organa itd.. te 'budalizme' :hahah
novinari.. :hahah . ko mumije. shta im vlasnik kaze, poznati stav kuche gdje primaju platu.. ..to i objave..

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Mostaru kojeg je savladala prodavačica? Policija ga još nije uhapsila
:-? dakle, da je ubijena.. :jbg

..vjerujem da je reagovala , Instinktivno borba za zivot, ne da sachuva invetar..

.u buduche, kad se tako shto desi. prodavachi treba da napuste radnju..

https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /260331153

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Metanović bio živ u trenutku kada su ga monstrumi Pranjić, Šljivo i Ćorić bacili sa balkona, prije toga ga satima tukli
:-? sta se deshava ,sa komshijama.. znaju ko shta jede u ulazu. a ne chuju ovakavo nasilje... nemoguche da nije bilo buke....

sauchesnici :-?

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Vršnjačko nasilje
    by Skitnica » » in Vijesti
    20 Replies
    1980 Views
    Last post by Kamilica
  • forumsko nasilje
    by fjaka » » in Psihologija
    20 Replies