Kosa - suha, masna, normalna, maske i tako to…
Re: Kosa - suha, masna, normalna, maske i tako to…
Djevojke sa kratkom kosom kažu da imam, a i svako par godina se ja šišam na kratko. Mada nikad toliko kratko
Najviše se bojim toga što sam ja baš girly. Rijetko me možeš vidjeti u hlačama, uvijek sam u haljini, pa ne znam kako će to izgledati. Plus mi je zeznuto za posao jer radim nešto gdje moram izgledati reprezentativno
Per aspera ad astra 
Dakle, zaklučak? 
Per aspera ad astra 
Može izgledati lijepo. Hrabra si, no ipak razmisli.biljka wrote: ↑Fri Mar 13, 2026 10:20 pmDjevojke sa kratkom kosom kažu da imam, a i svako par godina se ja šišam na kratko. Mada nikad toliko kratko
Najviše se bojim toga što sam ja baš girly. Rijetko me možeš vidjeti u hlačama, uvijek sam u haljini, pa ne znam kako će to izgledati. Plus mi je zeznuto za posao jer radim nešto gdje moram izgledati reprezentativno
Naravno. Vjerovatno će stajati još nekoliko mjeseci ideja dok ne odlučim jesam li toliko hrabraCapri wrote: ↑Fri Mar 13, 2026 10:27 pmMože izgledati lijepo. Hrabra si, no ipak razmisli.biljka wrote: ↑Fri Mar 13, 2026 10:20 pmDjevojke sa kratkom kosom kažu da imam, a i svako par godina se ja šišam na kratko. Mada nikad toliko kratko
Per aspera ad astra 
Ako ti je sitnija glava samo naprijed 
Jesteeeee. Nije mi to problem, već sam baš mršava. Da ne bude kosturasto
Per aspera ad astra 
kosturasto moze biti dobro 
Ma ne znam. Ne bih da izgledam bolesno
Per aspera ad astra 
pa nemoj onda odmah na keca, probaj nesto fazonirati prvo. Recimo Amra Cerkezovic meni jedna od najljepsih zena i to s kratkom kosom i mrsava 
taj 'kec' je zahtjevan.. sedmichna posjeta frizeru onom Senadu shto je napasno smije
.............................................................................................
Po stoti put, ako je lijepa - lijepa je sa bilo kakvom frizurom. Ako i nije, džaba frizura ili bilo šta 
Amra je dechko 
.............................................................................................
Ma kad je bal, nek je maskenbal
Per aspera ad astra 
Zar svako mora na neku glumicu ili glumca ličiti? Budite svoji i originalni. Svaki ćelavi muškarac sa trodnevnom bradom sebe opisuje kao Jason Stathama a ono neki Ramiz iz čekrčića.
Sa koprivom sto god da uradis nećeš pogresiti..
Mozes sve sto si navela..
*U berbu ne idi bez duplih rukavica..
Dobra i zdrava je kopriva..
samo što primjer za moju prirodno kovrdzavu i suhu kosu onda je potrebna i jakooo dobra, više nego po običaju, hidratacija.
A sišam se inače sama. Desna strana je zadnji put ispala kraća od lijeve.
A iza vrata ostavim inače duže.
Moraću ovo popraviti nekako
Opet sama

samo što primjer za moju prirodno kovrdzavu i suhu kosu onda je potrebna i jakooo dobra, više nego po običaju, hidratacija.
A sišam se inače sama. Desna strana je zadnji put ispala kraća od lijeve.
A iza vrata ostavim inače duže.
Moraću ovo popraviti nekako
Na kovrdjavoj kosi se jako malo mogu uočiti greške. Šta koristiš za hidrataciju kose?
Moja je nekakva izmedju, ako želim da naglasim kovrdje moram je ubiti, ako želim da bude ravna moram je opeglati. Užas!
Neki dan smo sa frizerkom pričale o ovim navikanim proizvodima tipa kerastase. To što je olaplex nekada bio. Ona govori da je u pitanju dobar marketing a da proizvodi ne sadrže ništa revolucionarno.
Moja je nekakva izmedju, ako želim da naglasim kovrdje moram je ubiti, ako želim da bude ravna moram je opeglati. Užas!
Neki dan smo sa frizerkom pričale o ovim navikanim proizvodima tipa kerastase. To što je olaplex nekada bio. Ona govori da je u pitanju dobar marketing a da proizvodi ne sadrže ništa revolucionarno.