Zauvijek zgodne i lijepe
Re: Zauvijek zgodne i lijepe
Muz prokomentarisa a i ja se slazem
- Kako su nekad srbijanke bile lijepe zene, ali ovo sad sto vidis na srpskim tv kanalima je katastrofa i uzas, ne bi cojek znao zasto su se tako upropastile…
Ne znam kako je na ulicama.
Bas se pitah kako je na ulicama?
Coolio, I @Bakterijasmarsa, kako je?
Kcerka je po povratku iz Pariza odusevljena kako evropske zene drze do oblacenja i njegovanja.
Kaze - mama, nisu samo mlade zene sredjene, vec i one u 50im, 60im, 70im…
- Kako su nekad srbijanke bile lijepe zene, ali ovo sad sto vidis na srpskim tv kanalima je katastrofa i uzas, ne bi cojek znao zasto su se tako upropastile…
Kcerka je po povratku iz Pariza odusevljena kako evropske zene drze do oblacenja i njegovanja.
Kaze - mama, nisu samo mlade zene sredjene, vec i one u 50im, 60im, 70im…
Peace wrote: ↑Fri Feb 13, 2026 12:40 pmMuz prokomentarisa a i ja se slazem
Kaz5uote]
Ja cu ti reci za Beograd posto sam iz njega...Tu ti je ujedno i najvise dama, mada ih ima i po Novom Sadu...Nazalost, vreme je takvo da je vise onih devojaka koje su, pa da budem blag reci cu "unakazene" sto plasticnim operacijama sto losim odabirom garderobe...
Ima i mladih dama ali je znatno vise starijih, 40+, 50+ pa nadalje...Bas drze do sebe. I ako nekada posetite Beograd, uglavnom ih mozes sresti setajuci Knez Mihailovom, pa prolaskom kroz nju izbijas na Kalemegdan...Sada ih imas i u tom delu koji zovu Beograd na vodi ali tamo je i dosta sponzorusa ili kako da ih nazovem...One koje se udaju za ljude koji imaju tu nekretnine...
Dame mozes sresti i u Skadarskoj ulici iliti Skadarlija, to je ako volite pravi boemski zivot...Preporucujem restoran "Tri sesira"![]()
Lepo obucene zene mozete sresti i setnjom kroz trzne centre Usce i Delta City...
Spomenuh Novi Sad, tamo devojke tacnije mislim na dame takodje jako drze do sebe i bas bas lepo se oblace...
.............................................................................................
.............................................................................................
novi ben

Da prodjes Sarajevom ili gde god videces lepse i zgodnije...ali ova je "poznata"
nechesh...
kudsam poshla..
Ma gde neces, ima ih koliko hoces i lepsih i zgodnijih...
To ti je isto kao stil oblacenja...Ako vidimo poznatu licnost da je obukao roze recicemo wow a da isto to neko od nas obuce, rekli bi gledaj budalu...
To ti je isto kao stil oblacenja...Ako vidimo poznatu licnost da je obukao roze recicemo wow a da isto to neko od nas obuce, rekli bi gledaj budalu...
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 1 Replies
- 738 Views
-
Last post by Ina
-
- 19 Replies