Teorije zavjere COVID-19
Re: Teorije zavjere COVID-19
Pogledajte ovog strucnjaka kako odgovara, tacnije ne odgovara na postavljena pitanja
https://www.facebook.com/share/v/1T3yGYwKfv/
Jao Milomir MarićCoolio wrote: ↑Mon Mar 02, 2026 8:16 amPogledajte ovog strucnjaka kako odgovara, tacnije ne odgovara na postavljena pitanja
Per aspera ad astra 
Nije samo on, svi su odvratni nego je problem nesto drugo. U bolnicama ljudima govore da su se razboleli od kurona vakcine. Sta cemo sada sa ljudima koji su terali i ucenjivali ljude? Ko ce da odgovara za to?biljka wrote: ↑Mon Mar 02, 2026 12:05 pmJao Milomir MarićCoolio wrote: ↑Mon Mar 02, 2026 8:16 amPogledajte ovog strucnjaka kako odgovara, tacnije ne odgovara na postavljena pitanja
https://www.facebook.com/share/v/1T3yGYwKfv/![]()
ko i chevabdzije. isti recept , ukus ,tj gotov proizvod, nije isti.., po ukusu i obliku...
. uche uz istih knjiga.. u glavi procesiraju drugachije to znanje.. pravnici ,ljekari keramichari itd..
nikad me dr nije pitao .jesam li primila vakcinu
.............................................................................................
Na Balkanu sam i nerijetko sam kod doktora i također me niko nikad nije pitaoBella wrote: ↑Mon Mar 02, 2026 6:00 pm![]()
ko i chevabdzije. isti recept , ukus ,tj gotov proizvod, nije isti.., po ukusu i obliku...
. uche uz istih knjiga.. u glavi procesiraju drugachije to znanje.. pravnici ,ljekari keramichari itd..
nikad me dr nije pitao .jesam li primila vakcinuto izgleda postoji samo na Balkanu, da se ogradi o svom neuspjehu lijechenja ...
Per aspera ad astra 
Ova u emisiji govori da doktori sve vise govore da je to uzrok. U Nemackoj ih ima mnogo ostecenih i traze odstetu od drzave. U Sloveniji takodje.
Ko je rekao da sam ja slusao dnovinare? Imas emisije o tome.
Jedan od primera a nazalost ima ih mnogo
40 tableta na dan, dva puta nedeljno idu na kliniku, telo joj demolirano,dete ima traume i vise nemaju normalan zivot. To kaze njena majka. Inace da ti ne saljem dalje i sta ljudi u komentarima pisu,njihove slucajeve itd.
Poenta price je da DNOVINARI svo vreme cute o tome i ubedjivali su narod da su ljudi koji odbijaju neproverene vakcine antivakseri. Sve takve bi trebalo sudski goniti. Sve
Poenta price je da DNOVINARI svo vreme cute o tome i ubedjivali su narod da su ljudi koji odbijaju neproverene vakcine antivakseri. Sve takve bi trebalo sudski goniti. Sve
pa . provjerene su.. eto
.............................................................................................
Samo neka se mi lazemo da je to tako...
shta te briga za druge.
Nije to samo briga za druge nego i sto niko nije odgovarao za toliko unistenih zivota
Zivote unistavaju na svaki moguci nacin, vidis trenutnu situaciju.. Ratovima, zagadenim zrakom, prehranom, medusobnim obracunima.Kao da je doslo vijeme takmicenja ko ce vise stete napraviti na planeti. I kad dodu oni " najaci" pricati kako trebamo voditi racuna i cuvati planetu, a oni je unistise, na sve moguce nacine..
Pa ja svo vreme o tome i govorim. Oni prave problem pa ti nude resenje. I taj rat u Iranu je da se opet izazove problem sa gasom,da opet nema gasa ili da ga ima na kasicicu da bi cene skocile a usput poginu nevini ljudi. Njihove izmisljotine o globalnom zagrevanjnu, klimatskim promenama i slicno...Sami prave sve to pa onda sprovode ono sto su zacrtali. A za kuronu njihovu samo u Nemackoj koliko je ljudi zdravstveno osteceno. Ukucajte na youtube i gledajte izjave ljudi i plac roditelja. I da niko nije odgovoran za to,pocevsi od politicara pa sve do doktora koji su tvrdili da je sve to sigurna zastita.Skitnica wrote: ↑Wed Mar 04, 2026 7:16 amZivote unistavaju na svaki moguci nacin, vidis trenutnu situaciju.. Ratovima, zagadenim zrakom, prehranom, medusobnim obracunima.Kao da je doslo vijeme takmicenja ko ce vise stete napraviti na planeti. I kad dodu oni " najaci" pricati kako trebamo voditi racuna i cuvati planetu, a oni je unistise, na sve moguce nacine..![]()
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 3 Replies
- 709 Views
-
Last post by Peace
-
- 45 Replies