Zene, zene...

Virtuelni kafić.
Sve dok ozbiljno ne pripada ni jednoj drugoj kategoriji i podforumu - znači da pripada ovdje.
Bella
Senior
Senior
Reactions:

Re: Zene, zene...

Unread post by Bella »

:hahah
ma da. kao prvo . bogat, ne dolazi u obzir.. :DD znamjastahocu
.............................................................................................Image

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Mislis da nema devojaka kojima bogatstvo nista ne predstavlja? Devojke koje su zadovoljne necim najosnovnijim? Varas se...

deksametazon
Aktivan član
Aktivan član
Reactions:

Unread post by deksametazon »

Ima samo u pjesmama...

Aj, nisam, nisam takva ja
aj, bogatstvo mi ne treba
meni sreco trebas ti
dukati su prokleti

A sa Bobom troši dukate... :DE

Image

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Videh negde kako je golotinjom pocela karijeru. Slikala se za naslovnu stranu. Pa stigla do Bobe :D

Ali nemoj zezati, ima devojaka koje ne gledaju na to. Mozda ove nazovi poznate su bas sve takve da hm je vazna lova ali medju obicnim svetom ima dosta devojaka koje na to ne gledaju. Nisu sve iste, ne treba generalizovati

deksametazon
Aktivan član
Aktivan član
Reactions:

Viktor Igo: „Kad ne bi bilo žena, dijamant bi bio običan kamen.“

Stendhal: „Kod žena ljubav je često spoj strasti i interesa; one rijetko odvajaju jedno od drugog.“

Balzak: „U ljubavi žena traži sigurnost, a sigurnost je najčešće interes.“

:DE

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

:-? .. mislim da je najvaznije ako zena / djevojka / moze prepoznati... bar i u sitnicama.. ludjaka.... bjezat :skippp

evo sta moze uchiniti.. mushkarac. zena tako shto rijetko. .nisam cula da se desilo

.............................................................................................Image

deksametazon
Aktivan član
Aktivan član
Reactions:

Bella wrote:
Sun Feb 15, 2026 4:33 pm

evo sta moze uchiniti.. mushkarac. zena tako shto rijetko. .nisam cula da se desilo
Imamo mi našu Brčanku Moniku Karan-Ilić.

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

:_)
. ratne situacije, nisu za komentara....ovdje..

deksametazon
Aktivan član
Aktivan član
Reactions:

A što? Valjda je to situacija kada žene bi trebale da pokažu suprotnost muškoj agresivnoj prirodi i da pokažu svoju žensku solidarnost. Njena mati Vera Simonović nije nosila uniformu, a bila je gora od Epsteina. Drzala bordel sa djevojčicama.

Vjetar
* * * * * *
Reactions:

Unread post by Vjetar »

Čitam sad za novi Wuthering Heights (Orkanski visovi), sa Margot Robbie i hajp, pomamu za njim. Prvenstveno ženskog dijela populacije.

I sve bi to bilo okej, da nisam gledao trejler i čitao kritike.

Gledao sam ranije adaptacije tog romana, čitao sam i roman i ima odličnih (a ima ih puno) filmskih adaptacija. Meni je najbolja ona iz 1992. Ali ono što mi upada u oči je da ženska populacija (ojjj ne sve :killm ) voli ovakve filmove, kao ovaj zadnji sa Margot. Nabijene sexom do nivoa da je sex glavna uloga u filmu (ovo skoro da zvuči kao neki tamo filmovi sa nekih tamo stranica :D/ ). Ali bez zeze, filmove koji obiluju strasnim sex-scenama koje su tu skoro samo zbog potrebe da se gledaju te scene i idu dotle da ostalo u filmu padne u drugi plan.

Sjećam se onog Fifty Shades of Grey :fpalm Doslovno gluplji film nisam decenijama prije i poslije gledao, a (isključivo) ženska populacija je slavila taj film i imala kao lektiru i obavezno štivo.

Jel to stvar ženske mašte za da im se nekad u životu desi takva "filmska strast", pa vol(it)e takve filmove, uz koje se prepustite mašti :fiju ?

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

:hahah :hahah :hahah

deksametazon
Aktivan član
Aktivan član
Reactions:

Vjetar wrote:
Sun Feb 15, 2026 8:57 pm

Jel to stvar ženske mašte za da im se nekad u životu desi takva "filmska strast", pa vol(it)e takve filmove, uz koje se prepustite mašti :fiju ?
Gledam seriju 1883. i sada scena kada žena gubi muža u vrijeme pionira i naseljavanja divljeg Zapada i ostala sama i nemoćna pa počne koketirati sa vojnikom koji je tek izašao iz građanskog rata i on njoj kaže...nisam ja za tebe, ja volim slobodu, spavati pod vedrim nebom, kupati se u rijeci, a vi to žene ne volite. A ona njemu...odakle vi muški znate šta mi žene volimo? On je pita....pa šta voliš? Ona kaže....da pojedeš taj tanjir supe što sam ti donijela. Ali to je možda samo u filmovima.

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

deksametazon wrote:
Sun Feb 15, 2026 8:09 pm
A što? Valjda je to situacija kada žene bi trebale da pokažu suprotnost muškoj agresivnoj prirodi i da pokažu svoju žensku solidarnost. Njena mati Vera Simonović nije nosila uniformu, a bila je gora od Epsteina. Drzala bordel sa djevojčicama.
:-?
ta situacija nije svakodnevna... ali eto tebi je bitno da si nashao zenu koja je gora od tog manijaka... pa. i ti si mushkarac valjda. da li da te chitamo , kao 'kopiju epstina'.. :fpalm

deksametazon
Aktivan član
Aktivan član
Reactions:

Bella wrote:
Sun Feb 15, 2026 10:14 pm

:-?
ta situacija nije svakodnevna... ali eto tebi je bitno da si nashao zenu koja je gora od tog manijaka...
"Ne pada snijeg da pokrije brijeg, već da svaka zvijer pokaže svoj trag", kaže narodna mudrost. Kroz razne situacije se otkrivamo ko smo i kakvi smo pa ponajbolje kroz te koje nisu svakodnevne. Padaju tada maske.
Bella wrote:
Sun Feb 15, 2026 10:14 pm
pa. i ti si mushkarac valjda. da li da te chitamo , kao 'kopiju epstina'.. :fpalm
A što bi mene povezivala sa Epsteinom kada ima žena gorih od Epsteina? Kao što je već spomenuta Vera ili Ghislaine Maxwell ili Sarah Kellen ili Nadia Marcinkova....ima ih desetak u tom lancu koje su služile Epsteinu kao logistika. Teško bi to Epstein uspio sve sam.

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

deksametazon wrote:
Sun Feb 15, 2026 11:11 pm
Teško bi to Epstein uspio sve sam.
:-? i nije sam. lista mushkaraca je duga..

deksametazon
Aktivan član
Aktivan član
Reactions:

Bella wrote:
Sun Feb 15, 2026 11:47 pm
deksametazon wrote:
Jeste lista klijenata, ali najistaknutija osoba osuđena za pomaganje bila je žena Maxwell.

biljka
Forumaš godine
Forumaš godine
Reactions:

Unread post by biljka »

deksametazon wrote:
Mon Feb 16, 2026 12:00 am
Bella wrote:
deksametazon wrote:
Jeste lista klijenata, ali najistaknutija osoba osuđena za pomaganje bila je žena Maxwell.
Jedina osoba osuđena u slučaju je ona. Kako čudno, toliki muškarci se spominju, a samo jedna jedina žena osuđena. Ne da ne treba biti, ali... Dajte molim vas
Per aspera ad astra :fiju

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

biljka wrote:
Mon Feb 16, 2026 12:20 am
deksametazon wrote:
Bella wrote:

Jedina osoba osuđena u slučaju je ona. Kako čudno, toliki muškarci se spominju, a samo jedna jedina žena osuđena. Ne da ne treba biti, ali... Dajte molim vas
Pa zar ne verujes sudu i sudjenju ?

biljka
Forumaš godine
Forumaš godine
Reactions:

Unread post by biljka »

Coolio wrote:
Mon Feb 16, 2026 12:44 am
biljka wrote:
deksametazon wrote:

Naravno da vjerujem. Ne vjerujem tužilaštvima koja biraju koga goniti. Trebao bi biti puno veći broj ljudi. Ne da Maxwell ne treba biti u zatvoru, ali još puuuuno ljudi, a ne samo jedna osoba, i tu o moru bogatih muškaraca-jedna bogata žena

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

biljka wrote:
Mon Feb 16, 2026 9:11 am
Coolio wrote:
biljka wrote:

Naravno da vjerujem. Ne vjerujem tužilaštvima koja biraju koga goniti. Trebao bi biti puno veći broj ljudi. Ne da Maxwell ne treba biti u zatvoru, ali još puuuuno ljudi, a ne samo jedna osoba, i tu o moru bogatih muškaraca-jedna bogata žena
Pa naravno da treba. Ovo sam ti naveo primer gde sudovi ne rade svoj posao vec ga obavljaju politicki. Tako je u svemu. I nikada nisu radili kako treba.

biljka
Forumaš godine
Forumaš godine
Reactions:

Unread post by biljka »

Coolio wrote:
Mon Feb 16, 2026 9:36 am
biljka wrote:
Coolio wrote:

Pa naravno da treba. Ovo sam ti naveo primer gde sudovi ne rade svoj posao vec ga obavljaju politicki. Tako je u svemu. I nikada nisu radili kako treba.
Ako ti tako kažeš

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

biljka wrote:
Mon Feb 16, 2026 9:37 am
Coolio wrote:
biljka wrote:

Ako ti tako kažeš
Tako kaze svaka presuda o cemu god da je rec. Uvek nepravedno.

biljka
Forumaš godine
Forumaš godine
Reactions:

Unread post by biljka »

Coolio wrote:
Mon Feb 16, 2026 10:04 am
biljka wrote:
Mon Feb 16, 2026 9:37 am
Coolio wrote:

Ako ti tako kažeš
Tako kaze svaka presuda o cemu god da je rec. Uvek nepravedno.
Pravda je subjektivan osjećaj. Što je meni pravedno, tebi ne mora biti i obrnuto

deksametazon
Aktivan član
Aktivan član
Reactions:

Dodik otišao sa ekipom u Ameriku u sjedište NATO-a i izgovorio vrlo ružne stvari, a onda ovdje u Bosni druga ekipa na Dodika ....vakav je nakav je, svi skupiše političke bodove, a onda dođe jedna ŽENA Radmila i sve to pobrisa. :DE
Zamjenica generalnog sekretara NATO-a Radmila Šekerinska za BN televiziju: "Zato smo tražili od vlasti da se uzdrže od secesionističke i razdorne retorike. Vjerujemo da to nije najbolji put za mir i prosperitet. Uvijek kažemo da NATO neće dozvoliti da se pojavi bezbjednosni vakum i da nećemo dozvoliti nikome da ugrozi mir koji je bilo veoma teško postići.’’

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Ali cuj vica, NATO nece dozvoliti da se ugrozi mir a njihove clanice stvaraju nemir. Dokle vise ove lazi.

Jos im je generalni sekretar neko ko je u Holandiji zeleo da ozakoni pedofiliju i zoofiliju.

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Ostalo je mjesec dana do početka III Međunarodnog Festivala savremene žene u Tuzli
    by Skitnica » » in Vijesti
    10 Replies
    1831 Views
    Last post by Bella
  • U Škotskoj besplatni ulošci i tamponi za sve žene
    by Skitnica » » in Vijesti
    4 Replies
    620 Views
    Last post by Skitnica
  • Istaknute žene
    by Mina » » in Svijet
    10 Replies