Pušači i bivši pušači...
Re: Pušači i bivši pušači...
Imam jednu kolegicu pusi el. cigarete… aman sto to dimi…
ne znam kako ono nazvati sto ispusta iz sebe … 
.............................................................................................
Sad kad je hladno, muz ispusi 2-3 u dnevnom boravku. Kako ode iz kuce, ja gasim grijanje i otvaram prednja i zadnja vrata, i jedan prozor, te tako drzim nekih pola sata da se kuca izraci.
Jutros sirim roletne i osjetim da se cuju na duhanski dim. Danas cu in skidati, da oh dubinski operem.
Izasla jedan dan u moju uobicajenu setnju, a muz otisao s ljudma na kahvu. Na svom povratku, pokupi i mene.
Znate, znace bar onaj koji ne puse,, kada nakon sto ste sahat i po vani, na cistom, hladnom zraku, pa nekon toga sjednete u auto pored nekoga ko je bio u zatvorenom prostoru s nekoliko pusaca…trazila sam da mi stane, da izadjem iz auta.
Nema smisla da mu tek opranu jaknu opet perem, pa sam je stavila vani, da se zraci. Unosim je nakon 8 sati, pomirisem je, jos se cuje.
Vratim je vani i ostavim preko noci. Nakon nekih 24 sata nije se vise cula i mogla sam je vratiti u ormar s drugim jaknama.
Boze, jest se tesko navici ako niste pusac na zivot s pusacem. Zapravo ne da je tesko, to je nemoguce.
Jutros sirim roletne i osjetim da se cuju na duhanski dim. Danas cu in skidati, da oh dubinski operem.
Izasla jedan dan u moju uobicajenu setnju, a muz otisao s ljudma na kahvu. Na svom povratku, pokupi i mene.
Znate, znace bar onaj koji ne puse,, kada nakon sto ste sahat i po vani, na cistom, hladnom zraku, pa nekon toga sjednete u auto pored nekoga ko je bio u zatvorenom prostoru s nekoliko pusaca…trazila sam da mi stane, da izadjem iz auta.
Nema smisla da mu tek opranu jaknu opet perem, pa sam je stavila vani, da se zraci. Unosim je nakon 8 sati, pomirisem je, jos se cuje.
Vratim je vani i ostavim preko noci. Nakon nekih 24 sata nije se vise cula i mogla sam je vratiti u ormar s drugim jaknama.
Boze, jest se tesko navici ako niste pusac na zivot s pusacem. Zapravo ne da je tesko, to je nemoguce.
šta je reć da si ti tako tip top zdravi život a on pušač, šta ne utječeš na njega 
Danas prvi put nakon sto sam se vratila iz Bosne, (2,5 mjeseca) ugledah zenu s cigarom, Ruskinja.
Nemam iskustva nikakvih vezano za ovu temu...Nikada u zivotu cigaretu nisam zapalio, niti bilo sta drugo...
Nikada me nije ni privlacilo...
Nikada me nije ni privlacilo...
bravo za tebe 
Kakva je situacija
?
Nikada u zivotu zapalio nisam, niti me je to privlacilo...
Sportski duh skitnice moja, sportski duh

Sportski duh skitnice moja, sportski duh
I ja sam vala sportski duh…
svaki dan nakoracam se …sto neko u sedmicu ne pređe … 
Kada ces dokoracat do Düsseldorfa 
Industrijski sam tip sav

.............................................................................................
Šesta godina kako sam prestala pušiti.
Ja cu opet da se pohvalim....Nikada cigaretu u ruku nisam uzeo,niti zapalio...Niti cu 
zapali brt. da vidimo. mozda nas sunce ogrije
A ne znam da li to ima veze sa karakterom.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 10 Replies
- 2007 Views
-
Last post by Lana
-
- 22 Replies