Zene, zene...

Virtuelni kafić.
Sve dok ozbiljno ne pripada ni jednoj drugoj kategoriji i podforumu - znači da pripada ovdje.
Bella
Senior
Senior
Reactions:

Re: Zene, zene...

Unread post by Bella »

:kaafa
. pratim..
.............................................................................................Image

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Svima nama muskarcima su zene slaba tacka...Jednostavno to je tako :)

Vjetar
* * * * * *
Reactions:

Unread post by Vjetar »

Image
Between wealth and love (1869) by William-Adolphe Bouguereau

deksametazon
Aktivan član
Aktivan član
Reactions:

Unread post by deksametazon »

Ovo sam našao, nemojte mene optužiti za mizoginiju. :st.
Bajke funkcionišu na principu „jakih kontrasta“.

Za bajku je ključno da dijete odmah zna da postoje samo dvije uloge za ženu: princeza i vještica.

biljka
Forumaš godine
Forumaš godine
Reactions:

Unread post by biljka »

deksametazon wrote:
Tue Feb 03, 2026 4:25 pm
Ovo sam našao, nemojte mene optužiti za mizoginiju. :st.
Bajke funkcionišu na principu „jakih kontrasta“.

Za bajku je ključno da dijete odmah zna da postoje samo dvije uloge za ženu: princeza i vještica.
Bajke i jesu veliki dio problema vezanih za uvjerenja i predrasude dok se odrasta. Maćehe su uvijek zle, junakinje su lijepe, zlikovci su ružni, žena uvijek čeka svog spasitelja koji je logično princ na bijelom konju, svaka priča završava brakom itd.
Per aspera ad astra :fiju

Dmr
Aktivan član
Aktivan član
Reactions:

Unread post by Dmr »

Coolio wrote:
Fri Jan 30, 2026 10:06 am
tebi nesto bas posebno :D

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Dmr wrote:
Tue Feb 03, 2026 7:55 pm
Coolio wrote:
Fri Jan 30, 2026 10:06 am
tebi nesto bas posebno :D
Sta cu kada ih volim :D

Peace
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Peace »

U banki danas, ispred nas mlada zena na njoj zelene helanke i neka kratka - do pupka jaknica…
Svi izrezi se ocrtali.
Muz prokometarisa - haman ko gola…
Pitam - kako je to vidjeti?
- Kako kome, kaze.
Muskarcu, pitam?
- Lijepo je gledati, kaze, samo je nekulturno, i niko ne bi volio da je to njegova zena.

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Peace wrote:
Wed Feb 04, 2026 10:11 pm
U banki danas, ispred nas mlada zena na njoj zelene helanke i neka kratka - do pupka jaknica…
Svi izrezi se ocrtali.
Muz prokometarisa - haman ko gola…
Pitam - kako je to vidjeti?
- Kako kome, kaze.
Muskarcu, pitam?
- Lijepo je gledati, kaze, samo je nekulturno, i niko ne bi volio da je to njegova zena.
Pametno covek rekao. Zena koja se namece nije za normalnog muskarca. Ja dok sam ziveo u Beogradu, imao sam jednu curu, na prvi izgled sve super. I kada razgovaras sa njom vokabular sirok, nije prosta. I drugar moj (igrali smo u istom fudbalskom klubu tada) slavio rodjendan, zakupio jedan deo splava i pozvao nas. Ja kada sam je video to vece, mene je ziv blam pojeo. Kao da je juce bilo se secam. Cizme neke metarske, minic u zivotu kraci nisam video, gace joj se videle nonstop a gore neki kao top,jedva grudi pokrio ali se bradavice ocrtavale (ne znam kako da napisem drugacije ). A bila u nekom dugackom mantilu kada smo krenuli, ja to nisam ni video dok nismo stigli na splav pa je skinula mantil. Devojke od mojih drugara lepo bile obucene, imale su neke i kratke mini suknje ali gore zatvoreno ili gore neki top dole farmerice, tako nesto. A ova moja, kao da sam je na plavom mostu pokupio. Ziv me blam pojeo zbog ljudi. I tacno vidis,svi u nasem drustvu je gledaju,maltene im na celu pisalo da se cude 🤣.

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

wrote:
Thu Feb 05, 2026 2:10 am
Devojke od mojih drugara lepo bile obucene, A ova moja, kao da sam je na plavom mostu pokupio. Ziv me blam pojeo
.. :jbg o tome pishem , ne kontash izmedju redova

.. takav si...problem na kvadrat :-? kako nishta ne pokuspish od tih silnih drugara..

:DD
.............................................................................................Image

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Bella wrote:
Thu Feb 05, 2026 2:54 am
wrote:
Devojke od mojih drugara lepo bile obucene, A ova moja, kao da sam je na plavom mostu pokupio. Ziv me blam pojeo

.. takav si...problem na kvadrat :-? kako nishta ne pokuspish od tih silnih drugara..

Ja problem? Zbog?

Pa nisam ja dosao u gacama?

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Coolio wrote:
Thu Feb 05, 2026 3:27 am
Bella wrote:
wrote:

Ja problem? Zbog?

. nema razlike. ko da jesi. s kim si takisi :DD

Peace
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Peace »

Moze i ovo ovdje.

Susjedi mojih roditelja, ljudi u 80im, pozvali moje danas na veselje.
Kcerka im se razvela, drugi put.
Ljudi su tradicionalni, i drze brak za svetinju, ali ipak kod njihove je kcerke za slavlja sto se raspao.
Prvi muz je varao s kucnom prijateljicom, preciznije s kumom njihove djece. Na koncu je otisao sa njom.
Drugi bio baraba sam takva. Pio i lunjo, nikad nije radio, a pio je i hodo od njene plate.
I to bi ona durala, da nije bilo psihickog i fizickog nasilja. Nekih 15 god nije joj dopustao da razgovara sa svojom sestrom, jer se ova nekad zauzela za nju…Roditeljima nikad nije mogla pokazati neku milost, jer je on uglavnom uzimo njenu platu, a njoj je ostavljo sicu.
Na koncu ju je na prevaru uzeo da svidi kucu, koju je ona i samo ona otplacivala godinama, njegovoj djeci…
Sad ce sudom vracati.

Svi smo sretni sto je konacno slobodna. Sve i da ne vrati kucu, bar neka njega nema.

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Bella wrote:
Thu Feb 05, 2026 3:33 am
Coolio wrote:
Bella wrote:

Ja problem? Zbog?

Bili smo u vezi mozda tri meseca. Ne mogu ja da je ucim ponasanju niti odredjivati sta ce da oblaci. Prekinuo sam vezu dva dana nakon rodjendana.

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Peace wrote:
Thu Feb 05, 2026 4:10 am
Moze i ovo ovdje.

Susjedi mojih roditelja, ljudi u 80im, pozvali moje danas na veselje.
Kcerka im se razvela, drugi put.
Ljudi su tradicionalni, i drze brak za svetinju, ali ipak kod njihove je kcerke za slavlja sto se raspao.
Prvi muz je varao s kucnom prijateljicom, preciznije s kumom njihove djece. Na koncu je otisao sa njom.
Drugi bio baraba sam takva. Pio i lunjo, nikad nije radio, a pio je i hodo od njene plate.
I to bi ona durala, da nije bilo psihickog i fizickog nasilja. Nekih 15 god nije joj dopustao da razgovara sa svojom sestrom, jer se ova nekad zauzela za nju…Roditeljima nikad nije mogla pokazati neku milost, jer je on uglavnom uzimo njenu platu, a njoj je ostavljo sicu.
Na koncu ju je na prevaru uzeo da svidi kucu, koju je ona i samo ona otplacivala godinama, njegovoj djeci…
Sad ce sudom vracati.

Svi smo sretni sto je konacno slobodna. Sve i da ne vrati kucu, bar neka njega nema.

Uvek ti je zao kada procitas ovako nesto i nazalost,u danasnje vreme to nije retka stvar. Svakakvih slucajeva ima. I nije normalno sta sve zene trpe.

Mada u neku ruku zene su ponekada same krive sto toliko godina trpe to i cute dok sa druge strane, kakav im je zakon u drzavi, prinudjene su na cutanje. Nista bolje nije ni u Srbiji gde veliki broj zena trpi nasilje i gde je krajnji ishod uzasan. I sve je to zbog zakona koji je nikakav. Osude ih na godinu,dve i 'ajmo ispocetka.

Svaka zena treba da napusti muskarca cim prvi put digne ruku na nju. Bez da ista ceka,oprasta i pada na price.

biljka
Forumaš godine
Forumaš godine
Reactions:

Unread post by biljka »

Coolio wrote:
Thu Feb 05, 2026 6:26 am
Bella wrote:
Coolio wrote:
Bili smo u vezi mozda tri meseca. Ne mogu ja da je ucim ponasanju niti odredjivati sta ce da oblaci. Prekinuo sam vezu dva dana nakon rodjendana.
Sve kao ne braniš ti ovo i ono, nisi ljubomoran bla bla bla, a prekineš sa djevojkom zbog outfita koji je obukla na party :doh

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

biljka wrote:
Thu Feb 05, 2026 11:11 am
Coolio wrote:
Bella wrote:

Sve kao ne braniš ti ovo i ono, nisi ljubomoran bla bla bla, a prekineš sa djevojkom zbog outfita koji je obukla na party :doh
Pa ja Biljko draga ne branim, ja joj nista nisam rekao na tu temu. Meni samo nije prilicilo da se zabavljam sa devojkom koja ide maltene gola po gradu. Ja sam je ostavio da nadje decka kome to odgovara. Niti sam je ucenio niti sam joj bilo sta rekao. Ti odmah na pogresno...

biljka
Forumaš godine
Forumaš godine
Reactions:

Unread post by biljka »

Coolio wrote:
Thu Feb 05, 2026 11:19 am
biljka wrote:
Coolio wrote:

Pa ja Biljko draga ne branim, ja joj nista nisam rekao na tu temu. Meni samo nije prilicilo da se zabavljam sa devojkom koja ide maltene gola po gradu. Ja sam je ostavio da nadje decka kome to odgovara. Niti sam je ucenio niti sam joj bilo sta rekao. Ti odmah na pogresno...
Pa da, nisi joj zabranio. Samo si je ostavio

I kažeš da ide gola po gradu, a prije si napisao da je imala mantil preko. Znači djevojka se ispod obukla za party. Duge čizme, suknjica i top-tako se puno djevojaka u klubovima oblači

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

biljka wrote:
Thu Feb 05, 2026 11:25 am
Coolio wrote:
Thu Feb 05, 2026 11:19 am
biljka wrote:

Pa da, nisi joj zabranio. Samo si je ostavio

I kažeš da ide gola po gradu, a prije si napisao da je imala mantil preko. Znači djevojka se ispod obukla za party. Duge čizme, suknjica i top-tako se puno djevojaka u klubovima oblači
Jesi li nekada bila na splavu recimo? Znas li kakve se devojke oblace tako kako se ona obukla? Imala je mantil, ja govorim o nacinu oblacenja kada je skinula mantil. I zivo me interesuje koji normalan muskarac bi voleo da ima takvu devojku.

Ja je nisam niti ucenio, niti sam ljubomorisao niti umem da radim nesto od toga. Ja smatram da imam prava da biram kakvu curu zelim, bas kao sto kada je neka cura sa mnom ima prava da odluci da li sam ja taj ili ne. To je kod mene tako prosto, bez reci iza ledja, bez bolesnih ljubomora,dreke itd.

Niti sam ja ovu devojku vredjao. To je njen fazon oblacenja, ona to voli, mene je iskreno bilo sramota. Ja da sam roditelj zenskog deteta, ne znam kako bih se osecao da mi dete tako izadje u grad. I to nije bila suknjica, to je bilo nesto tri puta krace od mini suknjice. Ko god je zeleo mogao je gace da joj vidi. Kao da je imala dve krpice na sebi,eto taj fazon.

Ne kazem ja, ima muskaraca koji vole takve da setaju ali ja ne, jer meni to govori nesto drugo o curi...

Mini suknja,cizme itd. to je lepo obuci ali ovo sto je ona tada obukla se tako ne zove i daleko je od toga...Vise je licila na neku go go igracicu

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

:jbg 100% nije ovako izgledala. kad ju je upoznao.. nego bash, kako je opisana

Image

Vjetar
* * * * * *
Reactions:

Unread post by Vjetar »

Bella wrote:
Thu Feb 05, 2026 2:02 pm

Image
Bilo bi super da smo svi ovako, nevezano za vjeru. :D

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Bella wrote:
Thu Feb 05, 2026 2:02 pm

Image
Stvar je ukusa. Meni se devojka koja seta maltene gola nije svidjala. Mozda za vezu bez obaveza ali da mi bude devojka,da je takvu upoznam sa roditeljima ili bilo kim, izvini ali mene bi bilo sramota.

Peace
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Peace »

Muz ostao raditi do 1 iza ponoci.
Kad je dosao kuci, cula sam auto. Ustala, ( iako je govorio da ne trebam) i dok se tusirao, pripremila supu i ugrijala pitu.
Dok je jeo, ubacila njegov radni ves u masinu, i skuhala mu caj.

Zeza se sutradan na tell s prijateljom - da znas kako me zena pazi, da joj duze trajem :hahah
Prvo je govorila - sto si ba do tih sati radio, ali kad sam reko koliko sam zaradio, rekla je - sto nisi jos osto :hahah

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

. u toplim krajevima. je sasvim ok.... zavisi i od godina i situacije......u 20. im je ok. biti u kratkom shorcu... pola guze vidljivo. ali je to , sportska odjecha. dnevna. ne haline pripijene ili suknje. sa visokim shtiklama itd..... zavisi i od izgleda.. kose shminke itd.. sve to moze biti prihvatljivo.

.. kako se dalo primjetiti. forumash je postao slike.sa pripijenim farmerkama. i majicom. ne znam kako je disao. to je isti izgled kao ta opisana djevojka. :hahah pa nashli se. i vidi vraga. sebe ne vidi :fpalm

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Eh da ti mogu sliku poslati da vidis na sta je to licilo. Da mi ne drzis pridike napamet. I tebi cu ponoviti, do nije bila ni kratka suknja, ni mini suknja, ni kratki sorts, to je bilo nesto tipa Jelene Krmeljuse, ne znam kako drugacije da ti opisem. Neke krpice koje jedva prikrivaju intimni deo. Izgledalo je kao da sam je pokupio na plavom mostu, ako znas sta ima na plavom mostu u Beogradu. Kao neka go go igracica. Svi se cudili celo vece. Zamisli kada je uspela u Beogradu gde svacega ima da joj se cude. Ako imate brata, nadjite mu jednu takvu da se ponosite.

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Ostalo je mjesec dana do početka III Međunarodnog Festivala savremene žene u Tuzli
    by Skitnica » » in Vijesti
    10 Replies
    1831 Views
    Last post by Bella
  • U Škotskoj besplatni ulošci i tamponi za sve žene
    by Skitnica » » in Vijesti
    4 Replies
    620 Views
    Last post by Skitnica
  • Istaknute žene
    by Mina » » in Svijet
    10 Replies