Beograd
Re: Beograd
. pa. nisi ti ovdje zvezda foruma.. de pishi i na drugim temama.. halobre
.............................................................................................
Bila sam prije dugo godina na jednom sajmu.
Nekoliko dana.
Pored posla našli smo vremena i za lutanje.
Vodili su me i na one splavove
i u neki lokal gdje je muzika bila saksofonski nastrojena.
Uglavnom lijepa sjećanja, i fini domaćini.. Ništa nisu dali da plaćam(o)
Nekoliko dana.
Vodili su me i na one splavove
Drago mi je cuti da ti je bilo lepo u mom gradu. Dodji opet i uzivaj. Grad uzivanja gde nije bitno ko si i odakle si. Svaki dan je kao vikend. Prepuni kafici,kafane,splavovi...Na mnoge splavove ne pustaju da udje svako, samo odabrani. Hocu reci gledaju na nacin oblacenja.Ina wrote: ↑Fri Jan 09, 2026 11:58 amBila sam prije dugo godina na jednom sajmu.
Nekoliko dana.
Vodili su me i na one splavovei u neki lokal gdje je muzika bila saksofonski nastrojena.
Gde god da krenem taj grad me prat, Beograd moj sebi me vratii...
Jedva cekam leto
shta chekash. idi odmah.
.............................................................................................
Veruj da bih rado ali odmor tek na leto. Beograd pa Majorka 
npr"
..imash masu amerikanaca . kojima je to redovna ruta(vremenski) .odlaska na posaoFlight duration
Düsseldorf, Germany (DUS) to Belgrade, Serbia (BEG)
2h 0m
Nonstop flight
A ne racunas dolazak ranije na aerodrom, pa poceli sve cesce da kasne letovi, pa dok sletis pa cekas torbe i oduziti se na 5-6 sati,nekada i vise.
Mozda nekada odem na vikend tako jer ja radim sada,odmor tek na leto. Za Uskrs ima par dana slobodno,mozda tada skoknem
ma rachunam. NJmechka je to. sve ide kao sat..Coolio wrote: ↑Tue Jan 13, 2026 7:14 pmA ne racunas dolazak ranije na aerodrom, pa poceli sve cesce da kasne letovi, pa dok sletis pa cekas torbe i oduziti se na 5-6 sati,nekada i vise.
Mozda nekada odem na vikend tako jer ja radim sada,odmor tek na leto. Za Uskrs ima par dana slobodno,mozda tada skoknem
no, razocarali su me, na moje zadnje putovanje u SA.... bio shtrajk radnika na aerodromu.. umalo da ostanem.... ta trauma me josh uvijek drzi...
...a mislim da je i bolje . urijediti odlaske. ako imalo hochesh da smanjih nepotrebne troshkove.. na budalashtine..
Meni je Beograd kuca, tako da mi je uvek lepo tamo.
Sto me nisi zvala da dodjem po tebe kada si bila zaglavljena na aerodromu
Sto me nisi zvala da dodjem po tebe kada si bila zaglavljena na aerodromu
..u toj situaciji i bi se zaglavio..
. naravno,da je lijepo. kad dodjesh na par dana, i idesh nazad
Kada ces ti za BG?