Amerika
Re: Amerika
"
.............................................................................................
Sta se desilo?
. jedan od prisutnih se onesvijestio. dr Oz kaze da je ok...
..
opet .sam morala ponoviti pisanje. pojavi se..stranica nedostupna. 
..
.............................................................................................
I ovaj Kenedi lazov. Secam se kada je pricao protiv vakcina, kada je dolazio u Berlin na satro proteste protiv korone, glumio vodju, govorio kako ce da hapsi nekog doktora prevaranta Faucija itd.
Dosao na vlast, on i Tramp im dodeljuju nagrade.
Klasicne marionete
Dosao na vlast, on i Tramp im dodeljuju nagrade.
Klasicne marionete
Dzaba, sta god da prica verovatno laze...
Pricao jedno sada radi drugo, uostalom kao i svi drugi...
Pricao jedno sada radi drugo, uostalom kao i svi drugi...
jeste problem, za mlade ljude. ko ih usmjerava, u buduchnost..
. uvijek je bilo 'chudnih'. tehnologije nije bilo. da to sve upratimo. opet. danas.. vidimo sve /chujemo sve/ i opet ..takve izaberemo..
nema nekog rjeshenja.. razumnog.....
..
. gledala sam, te teorije/ konspiracije itd... ne brinu me ..dok je ljudi/zivih bicha . biche i toga... 
Mislis da je to daleko od istine ?
. toliko je istina.. da jednostavno, ne mrdamo....nemoguche, koliko ignorishemo
.. to je to, stanje..
.. to je to, stanje..
. .sinoch. ispred malla.. shoping centra. bila parada..
doshao, deda mraz.. vech..
u mallu. postavljena skalamerija. za slikanje s njim( ispred starbucka, i sad nema stolica za sjedenje i ispijanje kafa )...
pa ..zar u novembru da krene.
u mallu. postavljena skalamerija. za slikanje s njim( ispred starbucka, i sad nema stolica za sjedenje i ispijanje kafa )...
Od Amerike sve pocinje, prvo tu kod vas se izreklamira poremecenost,onda to dolazi uzapadnu Evropu,iz zapadne Evrope ide dalje na Balkan
.mislim, da je redoslijed . obrnut
.. svi eksperimenti se probaju u Srbiji, pa Bosni.. itd.... i, ostatak svijeta, odluchuje. shta ponoviti..
Ne bih rekao da je obrnuto.
I ove gej parade, prvo su pocele po Nemackoj i gde sve vec dok su kod nas navijaci branili bilo cega vezano za to. E sada kada je ova nakaradna vlast potplatila sve sto je mogla, vise niko ne pravi problem tome. Sve rade sto im se naredi. Cak su i noc vestica uveli kao slag na tortu. Postali smo najzatucanija nacija....
I ove gej parade, prvo su pocele po Nemackoj i gde sve vec dok su kod nas navijaci branili bilo cega vezano za to. E sada kada je ova nakaradna vlast potplatila sve sto je mogla, vise niko ne pravi problem tome. Sve rade sto im se naredi. Cak su i noc vestica uveli kao slag na tortu. Postali smo najzatucanija nacija....
. kod mene, nema tih parada..
.. te veshtice . i ostali chudni praznici.. mi ne smetaju.. narod izmislio. da se zabavi. promjeni bar par dana, neshto totalno drugachije... potroshi na to i neshto novca, samim tim i neshto zaradi..
..u mallu mi smeta. dodushe. jer ne mogu piti kafu
meni smeta noc vestica u Srbiji jer tada se slavi Sveti Luka. I taj cirkus maskiranja nikada ranije nije bio kod nas, ali ova nakaradna vlast je tu da sve upropasti,da unisti ljudima veru u Boga. Zalosno ali istinito.
..
a tek vidjeti prste na nogama
..

Omalile joj se a nema para da kupi druge , kriza

https://www.klix.ba/vijesti/svijet/poja ... /260109196Pojavio se snimak ubistva majke troje djece u Minnesoti iz ugla agenta koji je pucao
..
Googlah nesto i naletim na ovu vijest.
Nije lose znati da ima i ovoga u potrazi za boljim zivotom.
Do tebe je, gdje god si.
https://www.nbcmiami.com/news/local/par ... d/3505635/
Do tebe je, gdje god si.
O cemu se radi Peace? Pokusao da otvorim link ali nece...Peace wrote: ↑Sat Jan 10, 2026 2:24 pmGooglah nesto i naletim na ovu vijest.
Do tebe je, gdje god si.
Uhvacen je par, s nasih prostora, prosle god oko ovih do a, u Miamiju.
Pratili su dijete od 6 god koje se samo gradom i prometnim ulicama kretalo, s njim su dosli do stana gdje zivi njih 5 djece, briga o njima najstarije dijete od 12 god.
Djeca nisu imala struje ni hrane, odjeca nije oprana vjerovatno sedmicama, sve je zaudaralo na mokracu, znaci strasna uslovi i nehigijena.
Djeca i ne znaju gdje otac radi, majka im je navodno ostavila 20 dolara da kupe nesto za prigristi. Otac ih je savjetovao da jedu dorucaki i rucak u skoli, jer kuci nema hrane.
Pratili su dijete od 6 god koje se samo gradom i prometnim ulicama kretalo, s njim su dosli do stana gdje zivi njih 5 djece, briga o njima najstarije dijete od 12 god.
Djeca nisu imala struje ni hrane, odjeca nije oprana vjerovatno sedmicama, sve je zaudaralo na mokracu, znaci strasna uslovi i nehigijena.
Djeca i ne znaju gdje otac radi, majka im je navodno ostavila 20 dolara da kupe nesto za prigristi. Otac ih je savjetovao da jedu dorucaki i rucak u skoli, jer kuci nema hrane.