Pogodi šta je na slici - pro level
Re: Pogodi šta je na slici - pro level
Nekakav ocjeđivač na koji staviš nešto mokro pa voda sa predmeta curi ovim rubovima za spužve, četke, sapun....
Ne sluzi nizasto mokro...deksametazon wrote: ↑Tue Jan 06, 2026 9:02 pmNekakav ocjeđivač na koji staviš nešto mokro pa voda sa predmeta curi ovim rubovima za spužve, četke, sapun....
Razvlači se do oko 20 cm, a opet ne ide u mokro.
Da li je od aluminija?
Da li je od aluminija?
Ne razvlaci se..
Jel postoji razlika izmedu razvuci / otvoriti / rasiriti ?
Kad se rasiri .. bude velicine mozda i manje Od 20 cm..
Jeste od al.
Jel postoji razlika izmedu razvuci / otvoriti / rasiriti ?
Kad se rasiri .. bude velicine mozda i manje Od 20 cm..
Jeste od al.
Pa logicno, lampa 
Znam da je ironija,
ali meni sve više liči na neku aluminijsku krpu pošto se razmotava i veličinom staje u šaku
A meni se čini kao da ima staklenu površinu s gornje stranedeksametazon wrote: ↑Wed Jan 07, 2026 6:54 pmZnam da je ironija,
ali meni sve više liči na neku aluminijsku krpu pošto se razmotava i veličinom staje u šakuda bi se tom krpom ili tim predmetom polirale sudopere, pločice i ostale površine u kuhinji i kupatilu gdje zbog vode se stvara kamenac.
Ne razmotava se...deksametazon wrote: ↑Wed Jan 07, 2026 6:54 pmZnam da je ironija,
ali meni sve više liči na neku aluminijsku krpu pošto se razmotava i veličinom staje u šakuda bi se tom krpom ili tim predmetom polirale sudopere, pločice i ostale površine u kuhinji i kupatilu gdje zbog vode se stvara kamenac.
Nije pisala sam nista za odrzavanje cistoce, ako sam pisala o koristeju u kuhinji i kupatilu je sa odredenom namjenom..Moguce i neka odredena zanimanja da to koriste..
Sve je od istog materijala.Vjetar wrote: ↑Wed Jan 07, 2026 9:29 pmA meni se čini kao da ima staklenu površinu s gornje stranedeksametazon wrote: ↑Wed Jan 07, 2026 6:54 pmZnam da je ironija,
![]()
jojjjjjjjjj nemam metar sad da mjerim..Kad se otvori bude velicine moje sake..deksametazon wrote: ↑Wed Jan 07, 2026 6:34 pmAko je manje od 20 cm kada se raširi to onda imam i ja.![]()
Kolike je debljine kada se raširi?
Znači da je kišobran na razvlačenje, raširivanje, produžavanje. Pritisneš ono dugme i on iskoči.
Pa logično, aluminijska, razvlači se, to što je manjih dimenzija može na prozor u kupatilu.
Šta će na stolu 
A zar ti to ne liči na Skitnicu? Ona je iznad tih formi da se roletna mora koristiti samo na prozoru. Klasična i standardna roletna za sto.
Mozes čuvati i u ladici u spavaćoj sobi ako ćemo po toj logici…deksametazon wrote: ↑Thu Jan 08, 2026 3:10 pmPa logično, aluminijska, razvlači se, to što je manjih dimenzija može na prozor u kupatilu.
Može i u džep da stane.. Sto bi to trebalo biti na prozor u kupatilu ..
Nije roletna.
Je li, nekakav alat?
Da li se koristi za higijenu tijela ili stana?
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 9 Replies
- 1506 Views
-
Last post by joker
-
- 612 Replies