Ispratimo staru godinu
Re: Ispratimo staru godinu
Treba to znat razvuci.
I meni je prosla brzo. Cudno ali mi deluje kao da se vreme ubrzalo.
. da, jako brza godina.
. puno dogadjaja. vjerujem da je razlog. dolazak trumpai svakodnevni shokovi njegovog ponashanja kao i ljudi oko njega ....
. vrijeme lijepo. toplo. nemam osjechaj da je 'zima'.. iznenadila sam se da je vech bozic, i shoping atmosfera. koju i nisam osjetila.ovih dana...
. no. raduje me..da nisam morala kupovati poklone... takva je situacija..
. NG, e vech je komad mesa u frizideru. cheka kobnu noch
.............................................................................................
Meni je izgledala sporo. Ono bas sam imala vremena za sve, za sebe najvise.
Kcerka je tacno u ovo doba prosle god preselils u NYC. Bila je kod nas u Januaru, u Martu, u Maju, u Augustu ovdje s bracom, u Septembru svi zajedno h Bosni, u Novembru mi kod nje.
To mi je vazno, plasila sam od ove daljine, da nas ne udalji dusevno.
Sin je ove god zavrsio fakultet. Posto je nekako mature. Taj zivot tamo bez nas mnogo ga cemu naucio.
Proveli smo stvarno kvalitetno vrijeme u domovini ovog ljeta. Dosta s roditeljima.
Quad i oni dani po planinama, vjerujte, jedva cekam da ponovimo. Sad pazim na muza vise, ono moras zivjeti i biti zdrav, ja to ne mogu sama.
To mi je bilo nesto najljepse. Predivno je kad partneri uzivaju jednako u nekim aktivnostima, a mi u tome jesmo.
Finansijki, dobra je god bila.
Imala sam vremena citati, i pratiti sta stvarno ja volim. Osjecam vece zadovoljstvo sobom nego ranijih god, i manji strah, sto opet jest vece prepustanje zivotu.
Da sumiram, dobra godina.
Kcerka je tacno u ovo doba prosle god preselils u NYC. Bila je kod nas u Januaru, u Martu, u Maju, u Augustu ovdje s bracom, u Septembru svi zajedno h Bosni, u Novembru mi kod nje.
To mi je vazno, plasila sam od ove daljine, da nas ne udalji dusevno.
Sin je ove god zavrsio fakultet. Posto je nekako mature. Taj zivot tamo bez nas mnogo ga cemu naucio.
Proveli smo stvarno kvalitetno vrijeme u domovini ovog ljeta. Dosta s roditeljima.
Quad i oni dani po planinama, vjerujte, jedva cekam da ponovimo. Sad pazim na muza vise, ono moras zivjeti i biti zdrav, ja to ne mogu sama.
To mi je bilo nesto najljepse. Predivno je kad partneri uzivaju jednako u nekim aktivnostima, a mi u tome jesmo.
Finansijki, dobra je god bila.
Imala sam vremena citati, i pratiti sta stvarno ja volim. Osjecam vece zadovoljstvo sobom nego ranijih god, i manji strah, sto opet jest vece prepustanje zivotu.
Da sumiram, dobra godina.
Dobro je sve ispalo. Zdravlje OK, posao OK, privatan zivot zadovoljavajuci….
Kod mene je mogla malo bolja biti ali dobro, idemo dalje. Nadamo se da ce 2026 biti ta 
Povreda stopala, povreda kolena, povreda ledja...Sve na treningu. Dva meseca sam vec na bolovanju. Ali od 05.januara eto mene nazad na poslu a i treningu
..neka si nam ziv i zdrav......ali ne bi se ti vratio u mom biznisu

.............................................................................................
Koji je to tvoj biznis, eto zivog me interesuje
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 102 Replies
- 10466 Views
-
Last post by Peace