Jubileji

Sva obavještenja vezana za forum, uvođenje novih sadržaja, promjene na forumu svih vrsta, upozorenja i banovani korisnici.
Vjetar
* * * * * *
Reactions:

Re: Jubileji

Unread post by Vjetar »

Igrica je :rolleyes
Skitnica wrote:
Sun Jan 04, 2026 11:34 am
@Vjetar
Most active topic:
Pogodi šta je na slici - pro level
(2900 Posts / 24.50% of your posts)
:killm
Imam predlog :

Mozes li prebaciti ovu temu u pdf Fotografija ?

Hvala ..

Vjetar
* * * * * *
Reactions:

Unread post by Vjetar »

Pustopoljina forum je napunila šest godina postojanja. Možda zvuči kao puno, ali meni se čini da smo tek sad uhvatili pravi zalet.

U proteklih mjesec dva je urađeno (naspavaću se kad umrem :D/ ) puno posla na modernizaciji i optimizaciji foruma. Danas Pustopoljina tehnički, estetski i funkcionalno, objektivno stoji ispred većine foruma u regiji. Drugi možda imaju kvantitet, mi imamo kvalitet. Izbačeno je sve što nas je usporavalo, sređen je mobilni interfejs i optimizovan sistem tako da sve leti. Korištenje vam je sada olakšano i siguran sam - mnogo ugodnije. Rezultati se već vide – Google nas prepoznaje bolje nego ikad, a saobraćaj raste iz dana u dan.

Ono što me najviše raduje je činjenica da smo, uprkos svemu, uspjeli zadržati ovu našu intimnu atmosferu. Danas je forum jako živ; imamo jezgro starih, vjernih članova, ali i dosta novih ljudi koji su prepoznali kvalitet ovog prostora i unijeli novu energiju.

Ovo je tek početak onoga što planiram sa Pustopoljinom, tako da - stay tunned, nećete zažaliti. Hvala svima vama koji ste tu, jer bez vašeg pisanja i doprinosa, sva ova tehnika bi bila samo prazna ljuštura.

<3

Skitnica
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Skitnica »

Sretan rodjendan mongo uspjeha ti ( vam ) zelim, nastavite biti takvi…Vjetar i tebi posebno čestitke na radu / strpljenju .. svaki trud se isplati pa i ovaj oko rada na forumu..Svaka cast!

Bravo i ostalima… :klap

Sretno dalje!! <3

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Neka je srecan rodjendan forumu :)

Zelim ti da ti forum bude sve uspesniji i lepsi, tacnije da nastavi uzlaznom putanjom kojom je krenuo.

Ostajem mu veran :D

Zivi mi i zdravi bili :chrs

Skitnica
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Skitnica »

335 započetih tema… :jee.

Idem do 500 pa sta bude… :D/