Samo da kažem
Re: Samo da kažem
.
.............................................................................................
..koja generacija ide na koncerte Brene...
.............................................................................................
.danas primjetih[ FACEBOOKPOST] 
I ja sad primjetih.
Lijep dan svima zelim
Nisam nesto mogla spavati, probidila se oko 2 iza ponoci i prevratala se do sehura. Sa sehura se opet prevrtala do 8am.
Ovo mi se desava kada imam na pomolu nekih dogadjanja pa puno planiram, tada nisam opustena.
Lijep dan svima zelim
Nisam nesto mogla spavati, probidila se oko 2 iza ponoci i prevratala se do sehura. Sa sehura se opet prevrtala do 8am.
Ovo mi se desava kada imam na pomolu nekih dogadjanja pa puno planiram, tada nisam opustena.
di ste to primjetile
Ne gledam bukvalno vec gledam sta cu da mu organizujem, kupim itd.
Daj neki predlog sefice
Otkad gledam koji film da pogledam…
izgleda da neću pogledati ni jedan .. 
Per aspera ad astra 
nisam ni ja pregledala.. filmove. ali meni trebaju, oni koji su na amazon prime.. a zatim dolazi red. ko glumi/kad je snimljeno..
.od svih .nekih proslava. rodjendan mi je jedan medju
dakle... za poklin shta kupiti derishtu..
Coolio wrote: ↑Wed Mar 26, 2025 10:44 pmKakav ti je to izraz "deriste" ? Nisi bas ljubitelj dece ili?!
Slobodan mi dan sutra. Mislim ne idem na posao, ali imam tonu obaveza.
Ujutro imam termin za taxu.
Mislim se da li napravim baklavu, nisam je pravila tri bajrama.
Trebala bih obaviti shoping.
Pravim bajramski rucak za 15ak ljudi.
Lijepo spavajte
Ujutro imam termin za taxu.
Mislim se da li napravim baklavu, nisam je pravila tri bajrama.
Trebala bih obaviti shoping.
Pravim bajramski rucak za 15ak ljudi.
Lijepo spavajte
Predivna zeno, svaka tebi cast
Hello 
. meni je jako simpatichno... s obzirom da se odnosi na decu.. do nekih 8-9 god..
1kg oraha 20km.. 
kod mene $28
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 53 Replies
- 6640 Views
-
Last post by Vanilla
-
- 8 Replies