Samo da kažem
Re: Samo da kažem
Strucnjak kao ona Brnabicka. Na diplomi joj pise da joj je izdata 30.februaraBella wrote: ↑Sat Nov 02, 2024 1:08 am,, ne da je struchnjak nego. chitajNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Fri Nov 01, 2024 11:46 pmEvo ga neki nas strucnjak
https://www.facebook.com/share/r/QmW1xyy6mpd7P5zE/![]()
![]()
Попадић Драго
Рођен 28.04.1988.године у Пријепољу.
Основно и средње образовање стекао у Пријепољу. 2007. године уписао Географски факултет, Универзитета у Београду, смер просторно планирање где 2011. године завршава основне академске студије са темом дипломског рада „Еколошки профил општине Пријепоље“. 2013. године на истом факултету завршава и мастер академске студије са темом мастер рада „Природни ресурси као потенцијал одрживог развоја недовољно развијених подручја Златиборског округа“.
Учесник више научних скупова што је резултирало и објавом три научна рада на тему просторног планирања, а са посебним освртом на одрживи развој Полимља.
Стипендиста општине Пријепоље за младе таленте, са просеком 10 за школску 2011/12 и 2012/13.
Волонтерски рад у периоду од 2012-2018. године у оквиру Фондације „Ана и Владе Дивац“.
Радно искуство започео ангажовањем у Туристичкој организацији Пријепоља, где је кроз вишегодишње учешће у пројектима, семинарима, студијским посетама стекао значајно искуство у области туризма. Као резултат тог рада био учесник у изради Плана и програма развоја туризма општине Пријепоље.Један део радног искуства стекао у просвети. Дужи низ година провео у привреди. Више од две године био Руководилац организационе јединице брзе поште у Пријепољу, а затим у предузећу које се бави откупом, прерадом и пласманом воћа радио као помоћник директора. Две године радног искуства стекао у Одељењу за урбанизам, Општинске управе општине Пријепоље. Део радног искуства стекао на пословима управљања отпадом
у ЈКП „Лим“ Пријепоље. Од 2021. године ангажован као саветник за локални, регионални развој и улагања у Регионалној развојној агенцији Златибор, локални центар Пријепоље.
2023. године изабран за Председника општине, а исте године од стране Владе РС именован за члана Привременог органа општине Пријепоље и ту функцију обавља до дана данашњег.
Члан Српске напредне странке од 2012. године. Одборник у два сазива Скупштине општине Пријепоље.
Ожењен, отац једног детета.vjerovatno. zenskog.. .inache bi pisalo .. nasljednika
vi ste poseban narod.. mnogo komichni..
.............................................................................................
Mi smo unistena drzava od strane vlasti koja je najgora u istoriji. Nikada nije bila takva diktatura kao sto je sada. A na televiziji kada slusas tece med i mleko.
.............................................................................................
NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Tue Nov 05, 2024 2:50 pmPocelo je sa njim,pa svaki naredni je bio gori. A ovaj sada je najgori
..shta tebi konkretno radi. mlad covjek. kupio dva apartmana... .pokazuje.. da je takva investicija opravdana.. . nema toga ni u americi..
Kupio sam dva apartmana rintajuci u Nemackoj a ne u Srbiji. Pitaj narod iz Srbije sta im ova prevarantska vlast radiBella wrote: ↑Tue Nov 05, 2024 4:40 pmNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Tue Nov 05, 2024 2:50 pmPocelo je sa njim,pa svaki naredni je bio gori. A ovaj sada je najgori![]()
ne znam sta tachno radi ovaj.. ali nikako ne moze biti gori od pomenutog...
..shta tebi konkretno radi. mlad covjek. kupio dva apartmana... .pokazuje.. da je takva investicija opravdana.. . nema toga ni u americi..![]()
Reka Dunav / Srbija 
radi ..sve..da privuche tebe . da kupish ..ulozis novac u Srbiju. plachas porez, i sve ostale komunikalije.. sve skupa.. prihod firmama , s tim i drzavi. . i iznajmish tom narodu, koji iz nekog razloga ne napushta istu. tako. u njihovim ochima ..i ti si neki Vuchic..NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Tue Nov 05, 2024 10:56 pmKupio sam dva apartmana rintajuci u Nemackoj a ne u Srbiji. Pitaj narod iz Srbije sta im ova prevarantska vlast radiBella wrote: ↑Tue Nov 05, 2024 4:40 pmNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Tue Nov 05, 2024 2:50 pm
Pocelo je sa njim,pa svaki naredni je bio gori. A ovaj sada je najgori![]()
ne znam sta tachno radi ovaj.. ali nikako ne moze biti gori od pomenutog...
..shta tebi konkretno radi. mlad covjek. kupio dva apartmana... .pokazuje.. da je takva investicija opravdana.. . nema toga ni u americi..![]()
..
Pozz 
Evo me
Uletim kad imam vremena,ti dobro zdravo kako kucni ljubamac?
Ja tesko izdrzavam sa svojim fakat
Maca moja je moja princeza. Malo upuscana, ali sta cu
Voli me, ne znam ko me jos toliko voli
Slobodna sam danas.
U planu sam napraviti veceru za goste.
Bice grah sa suhum mesom i repom.
Sinoc ostadoh budna do 1 iza ponoci. Rijetko mi se to desi.
Gledala Emily in Paris.
Lijep petak svima zelim
U planu sam napraviti veceru za goste.
Bice grah sa suhum mesom i repom.
Sinoc ostadoh budna do 1 iza ponoci. Rijetko mi se to desi.
Gledala Emily in Paris.
Lijep petak svima zelim
Lijepu vam subotu zelim 
Hej, ja malo kasnim sa odgovorom. Bio na nekom putu.
Kako si mi ti?
Ja sam dobro sto i tebi zelim, sve je pod kontrolom pa cak i kucence
Spavala 10 sati. Prvi put toliko od kada sam dosla iz Bosne. Trebalo mi je.
Kisa je sigurno pomogla
Lijep vam pocetak sedmice zelim
Kisa je sigurno pomogla
Lijep vam pocetak sedmice zelim
-
bakterijasmarsa
- Stručnjak

- Reactions:
Hvala, danas se nije radilo. Slavi se državni praznik. Dan primirja u I svetskom ratu
Sutra je redovan radni dan ali ostaje radost zbog kraće radne nedelje
Sutra je redovan radni dan ali ostaje radost zbog kraće radne nedelje
Legal Alien
Oh pa ni ovdje ne rade drzavne firme.
Veterans Day. Mislila sam da to obiljezavaju samo u US.
I kod mene je sporo danas.
Veterans Day. Mislila sam da to obiljezavaju samo u US.
I kod mene je sporo danas.
stigla obavijest od Harisa
sta mu zena od krajine uradi 
"Govorim ženama da mi ne preskaču ogradu, pod strujom je"
Dobro jutro/dan
Kod mene osvanulo svjeze jutro, vjetar i sunce
Kod mene osvanulo svjeze jutro, vjetar i sunce
Pamuk bio, i ne prozbori.
Lijep vam dan zelim
Lijep vam dan zelim
Petak
Slobodna oba dana vikenda.
Kcerka ce otputovati u Njujork.