Samo da kažem
Re: Samo da kažem
.. potresno
.............................................................................................
Pozz 
mogao si i ti..
.............................................................................................
Re: Moja glasna razmisljanja
. to je bio krokodil..
.. koja si ti 'mustra'..
Re: Bureci, i pite
Ne nosim nakit, chak ni rucnhni sat.
Ima kod mene ona Jami gotova pita
Prijatno
Re: Bureci, i pite
..ista sam..
. pita na stolu.. nek je 'jami' ko je najbrzi..
.
Ako ih nema puno u nekim drzavama.. to znaci da je manje kriminala od tih kojih nema dovoljno. inache /% crnci u vodechi po kriminalu... mislim da Latinosi nisu tako ludi kao oni...
. nevjerovatno, kako su nespoosbni. za bilo shta... ko je imao koristi od njih .. decenijama..
Re: Magazin
jedno sto nije ok je cijena piletine
jeftinije kupiti cevape, pljeske, fasirano meso..
U mesari Bajra 3 pljeske zapakovane cijena oko 4 KM ili oko 400 grama
Ovo se npr. isplati.
Pa sam sebi praviti burger
jeftinije kupiti cevape, pljeske, fasirano meso..
U mesari Bajra 3 pljeske zapakovane cijena oko 4 KM ili oko 400 grama
Ovo se npr. isplati.
Pa sam sebi praviti burger
Latinosi mi izgledaju kao vise porodicni ljudi...zene muzevi djeca roditelji...i da nekako posteno rade i zarade.Bella wrote: ↑Sun Feb 04, 2024 11:46 pmAko ih nema puno u nekim drzavama.. to znaci da je manje kriminala od tih kojih nema dovoljno. inache /% crnci u vodechi po kriminalu... mislim da Latinosi nisu tako ludi kao oni...
. nevjerovatno, kako su nespoosbni. za bilo shta... ko je imao koristi od njih .. decenijama..
Crnje samo neka mafija neki kriminal neka droga...neki lopovluk...neko sranje...isto cigani iz Švrakinog ili Aneksa ili Gorice kod nas...
. mozda je trenutna cijena piletine ..visoka.. ili narod vishe konzumira.
.. meni je fashirano na zadnjem mjestu .tj sve od krave
.. meni je fashirano na zadnjem mjestu .tj sve od krave
a mlijeko od krave ?
ima i ona mashina za fashiranje...pa se mozhe bash sitno fashirati...
piletina...mislim da se kod nas hrana za njih uvozi...nemamo proizvodnju hrane...dok za goveda krave proizvodimo hranu...
.Latinosi su generalno .malo divlji. nikakvog respekta. npr.. prichaju na tel .deru se. na svom jeziku. itd. crnci su mirniji...
ali kao radna snaga. Latinosi su bolji... za konverzaciju . bolji.. nasmijani su.. . itd.. za razliku od
. ne pijem mlijeko. mad jedem sireve..
.. moguche da je i to.. teze odgojiti pile..
ma nema veze ko je divlji...ako nikog ne dira...ok je
meni su oni kul kako prichaju...isto latino one sapunice..Esmeralda...Huan Antonio
ne volish ni ti gare
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 53 Replies
- 6619 Views
-
Last post by Vanilla
-