Samo da kažem
Re: Samo da kažem
Cetvrtak, vec.
Ne stigoh vas jucer pozdraviti, bila na poslu do 7 pm.
Sutra slobodna.
Lijep vam dan
Ne stigoh vas jucer pozdraviti, bila na poslu do 7 pm.
Sutra slobodna.
Lijep vam dan
Jedva čekam da se naspavam. 
kad chesh
.............................................................................................
Ne znam iskreno. Ja pijem svako drugi treci dan kozije mlijeko, pijem sok od cvekle ali mozda ono casicu malu jer je bas jak i pijem neke domace sokove sa aronijom.. uzela sam curokotovo ulje i aloa veru ali nikako da sa nakanim da redovno uzimam jer imaju oboje bas ruzan ukus . :/
I opet jutros malo krvi bilo
Kontam da je vjerovatno od caja vruceg
Kontam da je vjerovatno od caja vruceg
. jesi li ishla na pregled kod drugog dr....
.............................................................................................
.. bilo gdje da radi. na forumima mozda imaju imena dr.
.. uvijek se to preporuchuje. second opinion. dr imaju razlichita iskustva i pristup lijechenja... kod tebe sporo ide oporavak...
ovaj chaj je kreja postala plucnjak'(procitaj na google detalje) kupila sam ga i pijem navecher. pomaze mi kod kashlja.. tako. probaj ga i ti... ugodan je za piti...
Pa ne ide, standarno je da se tuberkuloza lijeci 6 mjeseci, ja sam u cetvrtom mjesecu. Tek poslije 6 mjeseci cu znati jel trebam i dalje da se lijecim ili sam izljecena.Bella wrote: ↑Thu Dec 14, 2023 7:17 pm.. bilo gdje da radi. na forumima mozda imaju imena dr.
.. uvijek se to preporuchuje. second opinion. dr imaju razlichita iskustva i pristup lijechenja... kod tebe sporo ide oporavak...
ovaj chaj je kreja postala plucnjak'(procitaj na google detalje) kupila sam ga i pijem navecher. pomaze mi kod kashlja.. tako. probaj ga i ti... ugodan je za piti...

Petak, lijepi i slobodni
Dan isto lijep, suncan i pohladan.
Spavala do 9:30h.
Dan isto lijep, suncan i pohladan.
Spavala do 9:30h.
bila 15 stepeni ali neki hladan vjetar. sad je vech opet na 23 . oblachno..
Munčawww moj..tak to...hladno u Sarajevu...Tak eto nekim poslom...tak
moj Munčoglu
moj Munčoglu
. i kod mene .sitna kisha biche cijeli dan i u nedelju... onda nastavlja prema Peace
vidi pozhelila me
Munčoglu moj...
chitam sad knjigu
The Count of Monte Cristo - Alexandre Dumas

chitash li ti shta osim foruma i vijesti
gledam yt
ovo je nevjerovatno. kako rade i koja spretnost.. i cijene proizvoda oko $ 3,00.
dzaba..
ovo je nevjerovatno. kako rade i koja spretnost.. i cijene proizvoda oko $ 3,00.

Kako sam sinoc slabo spavala. A radna subota bila, jedva se jutros odvojila od kreveta. I vrijeme je bilo za spavanje, dan vazdan oblacan i pohladan.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 53 Replies
- 6620 Views
-
Last post by Vanilla
-
- 8 Replies