Magazin

Teme koje ne pripadaju ni jednom drugom podforumu
Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Re: Magazin

Unread post by Coolio »

Gospodin :jjkkuaas

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Taman uvedu digitalnu valutu, dođe opet neki nazovi virus, proglase pandemiju, ne primite li tzv. lek protiv virusa, op, blokada vaših digitalnih novčića. Ne znam da li studenti spomenuse to i zasto nisu

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Coolio wrote:
Tue May 20, 2025 9:08 pm
:hahah
.............................................................................................Image

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Bella wrote:
Wed May 21, 2025 12:26 am
Coolio wrote:
Tebi smesno ? Lik je legenda :)

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Coolio wrote:
Wed May 21, 2025 12:31 am
Bella wrote:
Coolio wrote:
:hahah i ti pratish ta pisanja... :fpalm zbilja mi je chudno..
.............................................................................................Image

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Bella wrote:
Wed May 21, 2025 12:38 am
Coolio wrote:
Bella wrote:

Ne pratim pisanja vec znam sta ovaj i jos mnogi rade. I zato im skidam kapu

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Bizaran detalj
Obama spomenut na suđenju P Diddyja, svjedok tvrdi da je reper imao tabletu s njegovim likom
. vidi ovo sudjenje.. jel crnac dodje do para. puste ga da se dobro obogati. onda mu skoche za vrat..
eto i Obamu ubacishe.

. mnogima .kao i trumpu je on bio razlog. da sekandiduje . promjnei sve shto je dobrog naparvaio. itd..
.nije,da su crnci 'cvjechke' . imaju neki ludi gen,,,, ali ovoliko reshetanje..je zbilja ochigledno

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Coolio wrote:
Wed May 21, 2025 12:41 am
Bella wrote:
Coolio wrote:

:jbg neko lichno zadovoljstvo. . kome to koristi. :hahah

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Američki glumac Tom Cruise je odgovorom na pitanje vezano za Dan očeva razbjesnio mnoge fanove s obzirom na činjenicu da više od 11 godina odbija vidjeti svoju kćerku Suri Cruise, koju je dobio u braku s Katie Holmes.
Fanovi su ga na društvenim mrežama osudili zbog ovog odgovora. Osim Suri, on ima još dvoje djece - Connora i Isabellu s kojima je u dobrim odnosima.

"A da se možda sastaneš sa svojom kćerkom koju si napustio prije više od decenije?", "Njegov gubitak", "Čovjek je potpuno odvojen od realnosti", neke su od reakcija.

Suri se prije dvije godine odrekla očevog prezimena. Ona i njena majka se, za razliku od Toma, nikada nisu željele biti članice Scijentološke crkve, nakon čega je on prekinuo svaki kontakt s njima.
:-? chuj odvojen od realnosti,a sa dvoje djece ima super odnose.
pa do koga je...

Katie Holmes mu je bio bezveze izbor.. :/*

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Bella wrote:
Wed May 21, 2025 12:46 am
Coolio wrote:
Bella wrote:

Kako ne koristi ako je vec nekoliko puta sakupio novac za lecenje dece a i starijih ljudi

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Coolio wrote:
Wed May 21, 2025 12:58 am
Bella wrote:
Coolio wrote:

Kako ne koristi ako je vec nekoliko puta sakupio novac za lecenje dece a i starijih ljudi
:-? jel to neki vash Batko

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Bella wrote:
Wed May 21, 2025 2:02 am
Coolio wrote:
Wed May 21, 2025 12:58 am
Bella wrote:

:-? jel to neki vash Batko
Nije bitno sto je nas ili vas, vazno je da cini dobro delo. Ima jedan Sead recimo iz Novog Pazara gradi srbinu kucu. O takvim stvarima bi trebali citati svakodnevno ali ne daju, vise im odgovaraju ratne price u kome se narod mrzi. Plase se sloge naroda

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

U dva minuta objasnjeno

https://vm.tiktok.com/ZNdhBdhVY/

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

A evo i koronasa u doba opasne pandemije :hahah

https://vm.tiktok.com/ZNdhkEVV2/

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Coolio wrote:
Wed May 21, 2025 11:08 pm
U dva minuta objasnjeno

a, shta je objasnjo..
. jesu li tebe kontrolisali. i znali shta radish. kako se osjechash itd .roditelji .
. zashto ti nisi eksperimentisao. bar do sada nisi... poznajem osobe .koju su u poznim godinama. preshli na gejizam.. imali djecu. zene. i 'neshto im puklo pred ochina'
da li che tebi ili meni . ili bilo kome .tako shto da se desi// :jbg neznamo josh :hahah

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Bella wrote:
Wed May 21, 2025 11:24 pm
Coolio wrote:
Wed May 21, 2025 11:08 pm
U dva minuta objasnjeno

a, shta je objasnjo..
. jesu li tebe kontrolisali. i znali shta radish. kako se osjechash itd .roditelji .
. zashto ti nisi eksperimentisao. bar do sada nisi... poznajem osobe .koju su u poznim godinama. preshli na gejizam.. imali djecu. zene. i 'neshto im puklo pred ochina'
da li che tebi ili meni . ili bilo kome .tako shto da se desi// :jbg neznamo josh :hahah
Kada narodu nameces nesto a narod glup kao noc on pocne da veruje u to i sam sebe ubedjuje u nesto sto nije. Da nema te propagande, niko ne bi obracao paznju na to. Meni se vala nece desiti jer umem sebe da kontrolisem, Bogu hvala. A objasnio je da se nenormalno ravna sa normalnim i da tako zele poremeceni ljudi koji vladaju politicarima u drzavama

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

A evo i hrvatima stiglo pa ih sada plase da moraju tako.

https://vm.tiktok.com/ZNdhBJLSj/

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Coolio wrote:
Wed May 21, 2025 11:33 pm

. lijepo naglashava, da je imao pravo to potpisati. jer ga je narod izabrao..dakle shta god radi nakon izbora. samo jue njegova odluka. ne pita se vishe narod.
i shta je tu chudno ili strashno..

..za ochekivati je..da che biti pandemija. kojih /kakvih. ne znamo... ali. na osnovu isustva sa kovidom.. ovo shto sada rade i pripremaju se nekim /zakonima/ je sasavim u redu
ko neche da ,postuje te odluke. neka sjedi kuchi. ali ako se kaze.. svi moraju uzeti vakcinu.. i neko neche.. .automatski ga izbaciti iz zdrav sistema za pomoch .. nema zvanja hitne . pet do dvanasest.. :hahah

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Bella wrote:
Wed May 21, 2025 11:51 pm
Coolio wrote:
Wed May 21, 2025 11:33 pm

. lijepo naglashava, da je imao pravo to potpisati. jer ga je narod izabrao..dakle shta god radi nakon izbora. samo jue njegova odluka. ne pita se vishe narod.
i shta je tu chudno ili strashno..

..za ochekivati je..da che biti pandemija. kojih /kakvih. ne znamo... ali. na osnovu isustva sa kovidom.. ovo shto sada rade i pripremaju se nekim /zakonima/ je sasavim u redu
ko neche da ,postuje te odluke. neka sjedi kuchi. ali ako se kaze.. svi moraju uzeti vakcinu.. i neko neche.. .automatski ga izbaciti iz zdrav sistema za pomoch .. nema zvanja hitne . pet do dvanasest.. :hahah
Tu niceg lepog nema. Taj sporazum sa prevarantima kao sto je svetska zdravstvena organizacija podrazumeva da kada god oni izmisle neku pandemiju naredjuju vakcinaciju. Ma kako da necu, evo samo sto nisam. Pa nisam im ja pikado. Mamu svoju neka bodu do besvesti. Kao drugo, znam i ja da ce opet biti neka plandemija cirkuzantska ali se iskreno nadam da ce im ovoga puta ljudi dati odgovor kakav zasluzuju. Meni neko da oduzima slobodu nece sigurno bas kao ni mom detetu. Inace se slazem,neka me skinu sa zdravstvene liste i da mi ne uzimaju novac za zdravstveno osiguranje nego d ostaje meni. Imam ja gde cu ici ako mi ne daj Boze sta zatreba.

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Coolio wrote:
Thu May 22, 2025 12:01 am
Pa nisam im ja pikado. Mamu svoju neka bodu do besvesti. Kao drugo, znam i ja da ce opet biti neka plandemija cirkuzantska ali se iskreno nadam da ce im ovoga puta ljudi dati odgovor kakav zasluzuju. Meni neko da oduzima slobodu nece sigurno bas kao ni mom detetu. Inace se slazem,neka me skinu sa zdravstvene liste i da mi ne uzimaju novac za zdravstveno osiguranje nego d ostaje meni. Imam ja gde cu ici ako mi ne daj Boze sta zatreba.
i kakav che odgovor biti.. :hm mozda zavisi i od zdrav. stanja.ljudi. ako mudu dezorjentisani.. . izginut chemo svi..
. zar ti morash uzeti zdrav. osiguranje.. mislim. kroz plachanje taxe, uzimaju. ali ti ne moeash privatno imati.
tako.. pij chaj kunicu .kad zaglavish.. :-?

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

U BiH živi oko 490 registrovanih osoba sa HIV-om: Stvarni broj je najmanje tri puta veći
https://euronews.ba/magazin/zdravlje/23 ... -puta-veci

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Ovde od plate automatski skidaju za zdravstveno osiguranje. Lepo ostave taj novac ljudima pa kada im ne daj Boze zatreba doktor odu kod privatnika. Samo ti veruj svetskoj zdravstvenoj organizaciji da ti zeli dobro. Ti stvarno mislis da ce ljudi dozvoliti da im bolesnici odredjuju sta moraju sa svojim telom da rade? Sledece je ukidanje kesa i tu ste u modernom zatvoru onda. Ima da ti govori kada,koliko i gde smes da potrosis digitalnog smeca (novca), koliko smes da putujes godisnje da ne bi zagadila okolinu i ostale budalastine. Zalosno je sto ljudi cute na sve to.

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

:-?
. shto se tiche,kesha. danasnja omladina,samo kartice koristi.. s keshom ne znaju ni zivjeti.. da se primjetiti,i prodavnici. da imaju problem vratiti kussur. ko placha keshom :hahah

a stariji. skupljaju poene . koje im nude te kartice. u vidu nekog programa ... pa misle da neshto .dzaba ' dobijaju. hahaah..
. banke naplachuju shtoshta. za sve to. to mi smeta. ali. kosristish shta ti odgovara..

..kao i u svakodnevnim situacijama i izazovima... gledash okolnosti i donosish odluke.. neki ispravne neki ne.. :jbg
. korisitsh dostignucha, u svemu,.ako su dostupna, i po svojoj procjeni. odluchish da ti odgovaraju ..
. kad smo zdravi i mladi.. svijet je pred nama.. ko nazalost oboli.. tek onda vidi . shta je propustio ... :hm