Samo da kažem
Re: Samo da kažem
karikiram malo ali recimo da je velika razlika između lita i zime jer su ovdje sve karte bačene u turizam.
tako se sad ima pokoji dan slobodan
s druge strane liti radni dan zna početi u 4h ujutro a završiti u 1 poslije ponoći. to zna bit i po 20h na poslu...i opet se za nekoliko sati ustaješ. to kad je najgore a kad te u tjednu pomazi ždrijeb onda prođeš sa 12-13 h na poslu, manje od toga teško. subote sve radne a moraš biti spreman da će te zvati i nedilju. uglavnom su nedilje slobodne ali zalomi se koja radna.
za normalnu osobu - neizdrživo. u sezonu uđeš sa 100kg a na jesen imaš malo preko 80
Dalmatinac.
Imali smo jos jednog, ali nesto ne dolazi.
Dobro jutro svima
Kafa na stolu, mirise
Imali smo jos jednog, ali nesto ne dolazi.
Dobro jutro svima
Kafa na stolu, mirise
. koliko chesto vidjash te cuke na ulici.. 
.............................................................................................
ne sićam se kad sam ih zadnji put vidio...mislim da ih više ima štajaznam u belgiji 
. i ja. ne sjecham se kad sam vidjela, to tachkasto trchkaralo... jel neki problem.. 
.............................................................................................
pokušavam izguglat di su najpopularniji ali ne ide mi,
ali zato sam naišao na nešto baš žalosno
https://en.wikipedia.org/wiki/Dalmatian ... DalmatiansDalmatince su u velikom broju napustili njihovi prvi vlasnici i ostavili ih u skloništima za životinje. Kao rezultat toga, pojavile su se dalmatinske spasilačke organizacije koje su zbrinule neželjene pse i pronašle im nove domove. AKC registracije Dalmatinaca smanjile su se za 90% tijekom razdoblja 2000. – 2010..[46]
. jao zalosno. , kako su to dozvolili..drle wrote: ↑Thu Dec 19, 2024 4:57 pmpokušavam izguglat di su najpopularniji ali ne ide mi,
https://en.wikipedia.org/wiki/Dalmatian ... DalmatiansDalmatince su u velikom broju napustili njihovi prvi vlasnici i ostavili ih u skloništima za životinje. Kao rezultat toga, pojavile su se dalmatinske spasilačke organizacije koje su zbrinule neželjene pse i pronašle im nove domove. AKC registracije Dalmatinaca smanjile su se za 90% tijekom razdoblja 2000. – 2010..[46]
Teskog dana danas na poslu.
Od jutra. Jedna perosna teska, pa ne uspijes ni zaboraviti, dodje druga. Jos pricamo o drugoj, kad dodje treca.
Upitas se ko li zivi s ovim personama svaki dan…
Ako iko i zivi, ne treba da umre pa da ode u pakao, u paklu je za zivota.
Od jutra. Jedna perosna teska, pa ne uspijes ni zaboraviti, dodje druga. Jos pricamo o drugoj, kad dodje treca.
Upitas se ko li zivi s ovim personama svaki dan…
Ako iko i zivi, ne treba da umre pa da ode u pakao, u paklu je za zivota.
Kako bi bilo dobro da svi ljudi koji rade u javnom servisu tokom decembra mogu otici na odmor odmah iza nove god.
Njima je tada to tako potrebno.
Njima je tada to tako potrebno.
Lijep petak svima zelim 
Pozdrav svima, cvece damama
Ja upravo zavrsio sa poslom, sada imam slobodno do 06.januara
Ja upravo zavrsio sa poslom, sada imam slobodno do 06.januara
ode ti do Majorke..
ha
Hoces sa mnom
Necu Majorku sada, na leto cu
Snimih jednu vikendicu tamo, voleo bih je kupiti
Necu Majorku sada, na leto cu
Snimih jednu vikendicu tamo, voleo bih je kupiti
kupi shta u NJemachkoj... sta che ti imovina. 'na daljinu'
Majorka je Majorka, veruj mi.
Tamo bih ziveo da mogu...
Tamo bih ziveo da mogu...
samo da kažem da bellu odsad zovem belina
ka šta se zove kuca doktora luiđija u našem malom mistu
ka šta se zove kuca doktora luiđija u našem malom mistu
.ah i da zivish. nakon godinu dana. bi poludio, vruchina. guzva . par mjeseci. kao i u Hrvatskoj i onada bi ko @drle ludovao ostale mjeaece. droga./ chokolade/ vino.. sirche..

ovo mi je smišna scena iz malog mista, svi bi tili anđu učit plivat a niko neće malog mirka
ovako ću ja našu @belinu učit
ovako ću ja našu @belinu učit
esam da
ja ću te lagano održavati na površini dok ti radiš ravnomjerne pokrete rukama i nogama
ali ako se budeš divljački bacakala kao anđa morat ću te čvrsto stisnuti
ali ako se budeš divljački bacakala kao anđa morat ću te čvrsto stisnuti

isuse
pobjedila si 
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 53 Replies
- 6628 Views
-