Samo da kažem
Re: Samo da kažem
Dobro vece 
neki od zakona kod mene :
.. zabranjeno je jesti svježi sir u nedjelju poslije 18:00.
Protivzakonito je pecati dok vozite preko mosta.
Protivzakonito je izbacivanje gasa na javnom mestu posle 18:00 u četvrtak.

.. zabranjeno je jesti svježi sir u nedjelju poslije 18:00.
Protivzakonito je pecati dok vozite preko mosta.
Protivzakonito je izbacivanje gasa na javnom mestu posle 18:00 u četvrtak.
.............................................................................................
Pa gde si ti to mati draga
Sme li da se dise sredom posle 18:00h ?
Ne znam jel meni samo stopa kad otvaram neke teme ili i drugima 
.kod mene, sve ok
.............................................................................................
Ja sada usao...i kod mene je sve ok...
Onda je do mene 
Prikaci se na mene i teraj

Ako opet zapne
Ja sam ti tu, ti samoc cimni

Dobro 

. pohvalno..
Sto znaci da nije kriminalac 
. nije imati tetovazu i biti kriminalac. .. poznajem ih puno.. jao.. cijelo tijelo u tetovazi.a totalno. mirni tipovi.. mada s nekom dozom .. anksioznosti.. ali.. ne da ugrozavaju druge.. . mada i to je upitno. da li neki strah kod njih ipak. prevagne pa naprave neke nepromishljene radnje.. prema drugima.
Lana, drago mi je sto nam svracas
Ima li Kamilice?
Ima li Kamilice?
Naravno,ja sam vise mislila na ovo hapsenjeBella wrote: ↑Tue Aug 13, 2024 5:25 pm![]()
. nije imati tetovazu i biti kriminalac. .. poznajem ih puno.. jao.. cijelo tijelo u tetovazi.a totalno. mirni tipovi.. mada s nekom dozom .. anksioznosti.. ali.. ne da ugrozavaju druge.. . mada i to je upitno. da li neki strah kod njih ipak. prevagne pa naprave neke nepromishljene radnje.. prema drugima.![]()
Pih i to kako ima zgodni frajera pa im i tetovaza stoji
Lana wrote: ↑Tue Aug 13, 2024 5:34 pmZene, da li me to ogovarate kada nisam tuBella wrote: ↑Tue Aug 13, 2024 5:25 pm![]()
. nije imati tetovazu i biti kriminalac. .. poznajem ih puno.. jao.. cijelo tijelo u tetovazi.a totalno. mirni tipovi.. mada s nekom dozom .. anksioznosti.. ali.. ne da ugrozavaju druge.. . mada i to je upitno. da li neki strah kod njih ipak. prevagne pa naprave neke nepromishljene radnje.. prema drugima.![]()
Ccc
Meni ste vas dve lepe i niste kriminalke
Naravno,ja sam vise mislila na ovo hapsenjegdje on kaze da je dobar misleci nije neki kriminalac
![]()
Pih i to kako ima zgodni frajera pa im i tetovaza stoji![]()
Takve smo ti mi zene 
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 53 Replies
- 6627 Views
-
Last post by Vanilla