Studenti Srbije kandidati za Nobelovu nagradu za mir
Re: Studenti Srbije kandidati za Nobelovu nagradu za mir
Studente treba podržati oni su pokretaci društvenih primjena, mladi donose novu energiju i hrabrost za promjene..Problem u Srbiji sto ista politička scena se vrti godinama bez ikakvih promjena ka boljem..I nadam se da će istrajati, srušiti sistem koji “uguši”sve u državi a i u susjedstvu ..Coolio wrote: ↑Tue Mar 25, 2025 11:28 am90% tih ljudi na protestima se iskreno bori za promene ali su problem ljudi koji vode proteste i koji crpe energiju naroda na setnje i ostale gluposti. Zato su i postavljeni tu. To je ono sto govorim za N1 i Nova S. Oni su satro nezavisni a motaju jedne te iste u krug,tacnije one za koje imaju dozvolu. Sve je reziran cirkus a narod nazalost naivan.Skitnica wrote: ↑Tue Mar 25, 2025 9:46 amVrijeme i istorija, naravno, pokazat će kako će se razvijati politička scena, ali mislim da se svi možemo složiti da , strastvena borba za promjene zaslužuje poštovanje i pažnju....![]()
U svakom slučaju, iako se neki protesti danas mogu smatrati "cirkusom", to ne znači da nema i onih koji su iskreni i bore se za promjene koje su od suštinskog značaja za cijelo društvo...
Sve to stoji samo ovi ne traze smenu Vucica. Izbegavaju to. Samo setaju do mile volje i imaju zahteve za pad nadstresnice i nesto u vezi fakulteta. Da zele da sruse sistem ostali bi ispred skupstine u onolikom broju a ne bi ih poslali kuci uz pesmice. SmesnoSkitnica wrote: ↑Tue Mar 25, 2025 7:45 pmStudente treba podržati oni su pokretaci društvenih primjena, mladi donose novu energiju i hrabrost za promjene..Problem u Srbiji sto ista politička scena se vrti godinama bez ikakvih promjena ka boljem..I nadam se da će istrajati, srušiti sistem koji “uguši”sve u državi a i u susjedstvu ..Coolio wrote: ↑Tue Mar 25, 2025 11:28 am90% tih ljudi na protestima se iskreno bori za promene ali su problem ljudi koji vode proteste i koji crpe energiju naroda na setnje i ostale gluposti. Zato su i postavljeni tu. To je ono sto govorim za N1 i Nova S. Oni su satro nezavisni a motaju jedne te iste u krug,tacnije one za koje imaju dozvolu. Sve je reziran cirkus a narod nazalost naivan.Skitnica wrote: ↑Tue Mar 25, 2025 9:46 am
Vrijeme i istorija, naravno, pokazat će kako će se razvijati politička scena, ali mislim da se svi možemo složiti da , strastvena borba za promjene zaslužuje poštovanje i pažnju....![]()
U svakom slučaju, iako se neki protesti danas mogu smatrati "cirkusom", to ne znači da nema i onih koji su iskreni i bore se za promjene koje su od suštinskog značaja za cijelo društvo...![]()
Kreću za Strasbourg biciklima studenti …04.04..
Neka im je sa srećom ..
Neka im je sa srećom ..
Sretno i od mene.
Bolje je da poduzimaju bilo šta nego ništa.
Koliko mi je poznato Kosovo nema ambasadu u Bg. Imaju samo kancelariju za vezu..
Ma šta će spominjati ambasadu Kosova, Kosovo nije Srbija, oni su preokupirani problemima u svojoj državi ..
Pa kada su drzava zasto nemaju ambasadu? Zasto ih pola sveta ne priznaje a druga polovina naterana da prizna? Zasto traze od Srbije da se odrekne Kosova ako to nije Srbija? Kosovo je okupirano i tako ce biti dokle god je zlocinacki nato tamo. Inace ovaj na vlasti im daje deo po deo, postepeno izdaje drzavu dok vice da im ga nikada necemo dati. Zato je i postavljen. A ovi studenti mu sluze za skretanje paznje. Ko zna sta vlast sve izdaje dok se ljudi bave studentima. E tako i vama u Bosni. Dok se bavite cirkuzantskim hapsenjem Dodika ko zna sta se uvodi ili sprovodi. To cete saznati kada vec sve bude gotovo kao i mi iz Srbije. Samo se vi tripujte da ce studenti nesto da vam promene...
-
bakterijasmarsa
- Stručnjak

- Reactions:
studenti u blokadi krenuli su jutros biciklima u Strazbur, kako bi se obratili Savjetu Evrope u vezi sa svojim zahtjevima i činjenicom da institucije Srbije ne reaguju na njih.
..
.............................................................................................
Preko 100 svjetskih država prizna Kosovo … a ne prizna ih šaka jadaCoolio wrote: ↑Thu Apr 03, 2025 2:00 pmPa kada su drzava zasto nemaju ambasadu? Zasto ih pola sveta ne priznaje a druga polovina naterana da prizna? Zasto traze od Srbije da se odrekne Kosova ako to nije Srbija? Kosovo je okupirano i tako ce biti dokle god je zlocinacki nato tamo. Inace ovaj na vlasti im daje deo po deo, postepeno izdaje drzavu dok vice da im ga nikada necemo dati. Zato je i postavljen. A ovi studenti mu sluze za skretanje paznje. Ko zna sta vlast sve izdaje dok se ljudi bave studentima. E tako i vama u Bosni. Dok se bavite cirkuzantskim hapsenjem Dodika ko zna sta se uvodi ili sprovodi. To cete saznati kada vec sve bude gotovo kao i mi iz Srbije. Samo se vi tripujte da ce studenti nesto da vam promene...
Nemaju ambasade tamo gdje nisu priznate … kako je to moguće biti ne priznat a imati ambasadu / nema logike…
Niko nikog ne tjera da prizna..zašto bi Kosovo trebalo biti Srbija…
Kada li će na Makedoniju i Crnu Goru navaliti …Iskreno se nadam da i neće, mladi ne razmišljaju zatucano o “velikoj Srbiji” kao zemlji ljudskih prava… Mladi žele promjene, socijalnu sigurnost… posao, državne ustanove bez korupcije…Nije im do rata..
Studenti su mladi ljudi pametniji od pojedinih trenutnih rukovodilaca..Mladi žele promjene… i tebi bi dosadilo da jedeš i najbolji hranu danima..a kamo li da ne poželiš novog predsjednika..i promjene u skladu sa željama….Jer vide svaka institucija državna samo uz korupciju funkcise…
Ja ne znam kakav čovjek moraš biti da te protesti ne dotiču i kažeš sebi “pa hajd narod želi promjene, idem se skloniti sa vlasti, prepuštam im svoje mjesto”…ma jok ko magarci … idu / ne osvrću se…
Zašto nazivate NATO zločincima ???
Zato sto su bombardirali BG???
Zašto ne nazovete zločincima sve one koji su gađali Sarajevo, držali pod opsadom …
Ispaljeno 50.000 tona artiljerijskih projektila na grad.Halooooo je li to nije zločin ???
Koji to mi? Govoris mi u mnozini.Skitnica wrote: ↑Thu Apr 03, 2025 2:22 pmPreko 100 svjetskih država prizna Kosovo … a ne prizna ih šaka jadaCoolio wrote: ↑Thu Apr 03, 2025 2:00 pmPa kada su drzava zasto nemaju ambasadu? Zasto ih pola sveta ne priznaje a druga polovina naterana da prizna? Zasto traze od Srbije da se odrekne Kosova ako to nije Srbija? Kosovo je okupirano i tako ce biti dokle god je zlocinacki nato tamo. Inace ovaj na vlasti im daje deo po deo, postepeno izdaje drzavu dok vice da im ga nikada necemo dati. Zato je i postavljen. A ovi studenti mu sluze za skretanje paznje. Ko zna sta vlast sve izdaje dok se ljudi bave studentima. E tako i vama u Bosni. Dok se bavite cirkuzantskim hapsenjem Dodika ko zna sta se uvodi ili sprovodi. To cete saznati kada vec sve bude gotovo kao i mi iz Srbije. Samo se vi tripujte da ce studenti nesto da vam promene...![]()
Nemaju ambasade tamo gdje nisu priznate … kako je to moguće biti ne priznat a imati ambasadu / nema logike…
Niko nikog ne tjera da prizna..zašto bi Kosovo trebalo biti Srbija…Veći su zločinci oni koji ne priznaju NATO… Srbija je gnijezdo ratnih zločinaca .. danas ih u Srbiji ima koji su radili zločinac po BiH preko 50…zamisli koja država možeš biti da skrivaš ratne zločince …
Ne čude me studenti sto žele promjene u zemlji koja sve želi na borbu / rat/ okupaciju pa to i silom.. od Slovenije preko Hrvatske Bosne pa i Kosova ….
Kada li će na Makedoniju i Crnu Goru navaliti …Iskreno se nadam da i neće, mladi ne razmišljaju zatucano o “velikoj Srbiji” kao zemlji ljudskih prava… Mladi žele promjene, socijalnu sigurnost… posao, državne ustanove bez korupcije…Nije im do rata..
Studenti su mladi ljudi pametniji od pojedinih trenutnih rukovodilaca..Mladi žele promjene… i tebi bi dosadilo da jedeš i najbolji hranu danima..a kamo li da ne poželiš novog predsjednika..i promjene u skladu sa željama….Jer vide svaka institucija državna samo uz korupciju funkcise…
Ja ne znam kakav čovjek moraš biti da te protesti ne dotiču i kažeš sebi “pa hajd narod želi promjene, idem se skloniti sa vlasti, prepuštam im svoje mjesto”…ma jok ko magarci … idu / ne osvrću se…
Zašto ne nazovete zločincima sve one koji su gađali Sarajevo, držali pod opsadom …
Ispaljeno 50.000 tona artiljerijskih projektila na grad.Halooooo je li to nije zločin ???
Moji post koji god da procitas videces da kazem da prezirem svakog zlocinca bilo da je iz Srbije, Bosne,Hrvatske ili odakle god. Dakle svakom iz Srbije koji je ubijao nevine po Bosni zelim da mu se vrati 1000 puta gore. I takve treba zakljucati u neku tamnicu i baciti kljuc. Ali isto to zelim i svakom takvom bosancu ili koje god druge nacije da je. Neces mi valjda reci da ih u Bosni nema i da nema ljudi koji su srbima cinili zlocine? Toliko javnih priznanja ima od svedoka. Tako i za zutu kucu gde su neki vadili organe civilima iz Srbije. Ne mozes ti jedne osuditi a za druge se praviti kao da ne znas. I nije lepo da poistovecujes bilo koga sa bolesnim mozgovima koji su mogli bilo koje neduzno bice maltretirati,silovati i ubiti. Sta su u hrvatskoj uradili ljudima iz Srbije,ne vojsci nego narodu koji je tamo ziveo. Kakav je koncentracioni logor bio u Jasenovcu i koliko je stotina hiljada nevinih ljudi tamo ubijeno? Inace da dodam da je narod Srbije pronasao Karadzica,Mladica,Milosevica itd.i predao ih sudu koji je vise politicki sud nego neki koji bi da istera pravdu ali nema veze, narod je reagovao. Sto je dovoljan dokaz da ne podrzava zlocine. E sada, ja nisam prisustvovao tome pa da znam ko je,sta je i da li je radio pa zato i ne govorim niokome direktno, vec mrzim svakoga ko je zlocine cinio. A sam Bog zna ko je,sta i kako radio pa ce takvi i njemu na istinu.
A nato je zlocinacka organizacija jer je sve normalne i lepe zemlje rasturila,pokrala i zavadila. Ubedljivo najveci zlocinci. I oni su ti koji bi sve silom. A Srbiju su bombardovali mimo svih zakona, bas kao i druge zemlje. I oni ce kad tad Bogu na istinu. Pola arapskog sveta su pokrali. I ti to podrzavas.
I da, da je Kosovo drzava ne bi zvali ovog naseg i onog albanskog prevaranta na pregovore. To je okupirani deo Srbije koliko god televizija i novine lagale. Na Kosovu su ti manastiri i crkve stare po par vekova. Sve srpsko. Ali znaju natovci za rudnik, pa satro su tu zarad nekakvog mira dok pokradu sve sto se pokrasti moze. Pa kada odu ostave same dve zavadjene strane (Srbija/Albanija) . Tako to rade nato zlocinci
Vi odnosi se na građane Srbije ..Coolio wrote: ↑Thu Apr 03, 2025 3:11 pmKoji to mi? Govoris mi u mnozini.Skitnica wrote: ↑Thu Apr 03, 2025 2:22 pmPreko 100 svjetskih država prizna Kosovo … a ne prizna ih šaka jadaCoolio wrote: ↑Thu Apr 03, 2025 2:00 pm
Pa kada su drzava zasto nemaju ambasadu? Zasto ih pola sveta ne priznaje a druga polovina naterana da prizna? Zasto traze od Srbije da se odrekne Kosova ako to nije Srbija? Kosovo je okupirano i tako ce biti dokle god je zlocinacki nato tamo. Inace ovaj na vlasti im daje deo po deo, postepeno izdaje drzavu dok vice da im ga nikada necemo dati. Zato je i postavljen. A ovi studenti mu sluze za skretanje paznje. Ko zna sta vlast sve izdaje dok se ljudi bave studentima. E tako i vama u Bosni. Dok se bavite cirkuzantskim hapsenjem Dodika ko zna sta se uvodi ili sprovodi. To cete saznati kada vec sve bude gotovo kao i mi iz Srbije. Samo se vi tripujte da ce studenti nesto da vam promene...![]()
Niko nikog ne tjera da prizna..zašto bi Kosovo trebalo biti Srbija…Veći su zločinci oni koji ne priznaju NATO… Srbija je gnijezdo ratnih zločinaca .. danas ih u Srbiji ima koji su radili zločinac po BiH preko 50…zamisli koja država možeš biti da skrivaš ratne zločince …
Ne čude me studenti sto žele promjene u zemlji koja sve želi na borbu / rat/ okupaciju pa to i silom.. od Slovenije preko Hrvatske Bosne pa i Kosova ….
Moji post koji god da procitas videces da kazem da prezirem svakog zlocinca bilo da je iz Srbije, Bosne,Hrvatske ili odakle god. Dakle svakom iz Srbije koji je ubijao nevine po Bosni zelim da mu se vrati 1000 puta gore. I takve treba zakljucati u neku tamnicu i baciti kljuc. Ali isto to zelim i svakom takvom bosancu ili koje god druge nacije da je. Neces mi valjda reci da ih u Bosni nema i da nema ljudi koji su srbima cinili zlocine? Toliko javnih priznanja ima od svedoka. Tako i za zutu kucu gde su neki vadili organe civilima iz Srbije. Ne mozes ti jedne osuditi a za druge se praviti kao da ne znas. I nije lepo da poistovecujes bilo koga sa bolesnim mozgovima koji su mogli bilo koje neduzno bice maltretirati,silovati i ubiti. Sta su u hrvatskoj uradili ljudima iz Srbije,ne vojsci nego narodu koji je tamo ziveo. Kakav je koncentracioni logor bio u Jasenovcu i koliko je stotina hiljada nevinih ljudi tamo ubijeno? Inace da dodam da je narod Srbije pronasao Karadzica,Mladica,Milosevica itd.i predao ih sudu koji je vise politicki sud nego neki koji bi da istera pravdu ali nema veze, narod je reagovao. Sto je dovoljan dokaz da ne podrzava zlocine. E sada, ja nisam prisustvovao tome pa da znam ko je,sta je i da li je radio pa zato i ne govorim niokome direktno, vec mrzim svakoga ko je zlocine cinio. A sam Bog zna ko je,sta i kako radio pa ce takvi i njemu na istinu.
A nato je zlocinacka organizacija jer je sve normalne i lepe zemlje rasturila,pokrala i zavadila. Ubedljivo najveci zlocinci. I oni su ti koji bi sve silom. A Srbiju su bombardovali mimo svih zakona, bas kao i druge zemlje. I oni ce kad tad Bogu na istinu. Pola arapskog sveta su pokrali. I ti to podrzavas.
I da, da je Kosovo drzava ne bi zvali ovog naseg i onog albanskog prevaranta na pregovore. To je okupirani deo Srbije koliko god televizija i novine lagale. Na Kosovu su ti manastiri i crkve stare po par vekova. Sve srpsko. Ali znaju natovci za rudnik, pa satro su tu zarad nekakvog mira dok pokradu sve sto se pokrasti moze. Pa kada odu ostave same dve zavadjene strane (Srbija/Albanija) . Tako to rade nato zlocinci
Ja nikada nisam rekla da nije bilo žrtava na svim stranama, niti ću reci …
Svi u Srbiji imaju anti NATO stav, zanemaruju razlog tog bombardiranja …
Realnost je takva da Kosovo funkcionira i ako nije priznato od Srbije..Činjenica je da vise od 25 godina nije pod kontrolom Srbije ..
Kosovo je izgubljeno onog trenutka kada je politika Slobodana Miloševića odlučila da rješava stvari silom, a NATO je samo završio ono što je Srbija započela.
I da…
Tema su studenti / ne Kosovo…
.............................................................................................
Pa lepo si rekla "politika" . Politika prevarantska i prepuna nepravde. Drze sve pod svojom kontrolom,mogu da ti prikazu da su svi osim njih zlocinci. Tako je i Obama dobio Nobelovu nagradu za mir a poubijao milione ljudi. Kazes srbi bi Makedoniju i Crnu Goru a pola Crne Gore albanci,pola Makedonije albanci,cak su im i u politici gomila albanaca. Posle ce i njima nato da okupira deo zemlje.Skitnica wrote: ↑Thu Apr 03, 2025 3:34 pmVi odnosi se na građane Srbije ..Coolio wrote: ↑Thu Apr 03, 2025 3:11 pmKoji to mi? Govoris mi u mnozini.Skitnica wrote: ↑Thu Apr 03, 2025 2:22 pm
Preko 100 svjetskih država prizna Kosovo … a ne prizna ih šaka jada![]()
Ja nikada nisam rekla da nije bilo žrtava na svim stranama, niti ću reci …
Svi u Srbiji imaju anti NATO stav, zanemaruju razlog tog bombardiranja …
Realnost je takva da Kosovo funkcionira i ako nije priznato od Srbije..Činjenica je da vise od 25 godina nije pod kontrolom Srbije ..Istorija i manastiri su jedno a politička realnost nešto drugo..
Kosovo je izgubljeno onog trenutka kada je politika Slobodana Miloševića odlučila da rješava stvari silom, a NATO je samo završio ono što je Srbija započela.![]()
I da…
Tema su studenti / ne Kosovo…![]()
A tema su studenti koji teraju ljude da se setaju do iznemoglosti.
Studente niko ne tjera sami to žele…
siti su diktature ..
Je li nisu bili ?
Bili su nekoliko puta..Je li vlast Srbije koristi za demonstrante ono sto ne smije koristiti ? Zvučni top, posljedice mogu imati dok su živi ..
Idu dalje neka im je sa srećom …korak po korak.. ako ništa (a sumnjam da neće biti primjene)bar su pokušali nisu sjedili skrštenih ruku i nogu …
.. kako che nadokanditi, izgubljene sate. gradivo.. . uplachen novac za shkolovanje. roditelji prodali. stoku, da im obezbijede buduchnost...
ccc
Jah eto trebamo iz kuce ih bodriti da šute i trpe??? Trebamo ih pustiti da budu robovi u svojoj zemlji ??
Gdje su svi oni “pametni “ koji imaju ideje kako šta treba i kako se sistem mjenja??
Nema ih nigdje, lakše je sjediti i kritikovati ..
Čemu će im fakultet u državi u kojoj moraš imati vezu da bi došao so posla za koji si studirao? Takva im budućnost treba i to podržavate ..?
Ma
Gube vrijeme da, a šta gube ako ne reaguju ?Sta ako ostanu “zadovoljni “stanjem ovakvim kakvo je, gube priliku za bolje društvo, bolje obrazovanje… Trebaju li prihvatiti trenutno korumpirano društvo ? Je li to ok ?
Umesto da se krivica prebacuje na studente, da li se zapitate ko ih je doveo u situaciju da moraju da protestuju umjesto da uče? Ako sistem funkcioniše kako treba, ne bi ni bilo potrebe za izlaskom na ulice..
Je li normalno trpiti i raditi kao da je sve ok, ili rizikovati i pokušati nešto promjeniti iako to nosi neke gubitke …?
Studenti mogu preko ljeta nadoknaditi sve propušteno.. znaju vrlo dobro šta rade..
Nije problem u studentima sto protestuju, problem je narodu koji nije uz njih ..
Gdje su svi oni “pametni “ koji imaju ideje kako šta treba i kako se sistem mjenja??
Nema ih nigdje, lakše je sjediti i kritikovati ..
Čemu će im fakultet u državi u kojoj moraš imati vezu da bi došao so posla za koji si studirao? Takva im budućnost treba i to podržavate ..?
Ma
Gube vrijeme da, a šta gube ako ne reaguju ?Sta ako ostanu “zadovoljni “stanjem ovakvim kakvo je, gube priliku za bolje društvo, bolje obrazovanje… Trebaju li prihvatiti trenutno korumpirano društvo ? Je li to ok ?
Umesto da se krivica prebacuje na studente, da li se zapitate ko ih je doveo u situaciju da moraju da protestuju umjesto da uče? Ako sistem funkcioniše kako treba, ne bi ni bilo potrebe za izlaskom na ulice..
Je li normalno trpiti i raditi kao da je sve ok, ili rizikovati i pokušati nešto promjeniti iako to nosi neke gubitke …?
Studenti mogu preko ljeta nadoknaditi sve propušteno.. znaju vrlo dobro šta rade..
Nije problem u studentima sto protestuju, problem je narodu koji nije uz njih ..
. nije nishta problem. kad studenti. promijene svijet/ dikatatore. imat che podrshku naroda.. .. 
Skitnica wrote: ↑Thu Apr 03, 2025 11:17 pmJah eto trebamo iz kuce ih bodriti da šute i trpe??? Trebamo ih pustiti da budu robovi u svojoj zemlji ??![]()
Nema ih nigdje, lakše je sjediti i kritikovati ..![]()
Ma![]()
![]()
Je li normalno trpiti i raditi kao da je sve ok, ili rizikovati i pokušati nešto promjeniti iako to nosi neke gubitke …?![]()
Nije problem u studentima sto protestuju, problem je narodu koji nije uz njih ..![]()
Ma daj. Setanje do besvesti u reziji vlasti. Eno ga Djokovic kupuje bicikle studentima da se voze do Brisela ili gde vec a super je sa Vucicem. Ma bravo bre. Videces na kraju epilog svih tih protesta. Bolje se spremaj da se boris za slobodu ako ti ukinu kes. Samo ti veruj ovim placenicima sto setaju narod. Prevaranti na vlasti uzivaju
Ma samo ti ne vjeruj..Coolio wrote: ↑Fri Apr 04, 2025 7:13 pmSkitnica wrote: ↑Thu Apr 03, 2025 11:17 pmJah eto trebamo iz kuce ih bodriti da šute i trpe??? Trebamo ih pustiti da budu robovi u svojoj zemlji ??![]()
Ma![]()
![]()
Je li normalno trpiti i raditi kao da je sve ok, ili rizikovati i pokušati nešto promjeniti iako to nosi neke gubitke …?![]()
Nije problem u studentima sto protestuju, problem je narodu koji nije uz njih ..![]()
Ma daj. Setanje do besvesti u reziji vlasti. Eno ga Djokovic kupuje bicikle studentima da se voze do Brisela ili gde vec a super je sa Vucicem. Ma bravo bre. Videces na kraju epilog svih tih protesta. Bolje se spremaj da se boris za slobodu ako ti ukinu kes. Samo ti veruj ovim placenicima sto setaju narod. Prevaranti na vlasti uzivaju
Evo videces skitnice. I da ti dovedu drugog, dovesce ti jos gore jer to da se narod pita na izborima je samo iluzija ili bajka. I napisah jos pre par meseci da ti ekonomski forum nacrtanom pesnicom najavljuje proteste sirom sveta i lagano jedna po jedna zemlja izlaze na ulice. A ove nase studente podrzava Marina Abramovic ako znas ko je to. Cak i njenu sliku nose vodje tog protesta. Jadni su ti takvi protesti. Zao mi je naivnog naroda koji sledi takve nazovi vodje.Skitnica wrote: ↑Fri Apr 04, 2025 7:37 pmMa samo ti ne vjeruj..Coolio wrote: ↑Fri Apr 04, 2025 7:13 pmSkitnica wrote: ↑Thu Apr 03, 2025 11:17 pmJah eto trebamo iz kuce ih bodriti da šute i trpe??? Trebamo ih pustiti da budu robovi u svojoj zemlji ??![]()
Ma![]()
![]()
Ma daj. Setanje do besvesti u reziji vlasti. Eno ga Djokovic kupuje bicikle studentima da se voze do Brisela ili gde vec a super je sa Vucicem. Ma bravo bre. Videces na kraju epilog svih tih protesta. Bolje se spremaj da se boris za slobodu ako ti ukinu kes. Samo ti veruj ovim placenicima sto setaju narod. Prevaranti na vlasti uzivaju![]()
Otprilike ovako
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 66 Replies
- 7258 Views
-
Last post by Grofica