Magazin
Re: Magazin
Nisam brate. Shto che mi...
To se prijavili ovi shto nemaju nista....jade
Ona Naida Bojnakova što se udala dobro u Turskoj
Tak to...
Ma ubleha Bgm...Ove socijale treba sve ukinuti. Kakve šehidske, kakve crne stipendije, Rvi.. . ukidaj sve :m.
............ne bih rekla. svi su to s vezama.. kao i to da moraju kupiti neshto.. shto je u danashnje vrojeme jako skupo/ stanovi / ali uslovi su trebali biti strogi....
.............................................................................................
Tak to nekako 
.. mislim da je glupo kupovati dizajnirane torbe/ kofere ..
.............................................................................................
:cc.
Zbog upitne reklame
Zara u Sarajevu pusta: Influenserica snimila stanje u trgovini brenda nakon poziva na bojkot
..
..

.. ah . nije zabavno putovati. jeste planirati.. mozda
pa kad covjek ide da uzhiva onda jeste zabavno...medjutim ako se ide nekim poslom...tak...onda nije zabavno...
Munčowglowwwe
chesto se desi kad isti ide da uziva, ne bude mu zabavno.. a kad ide 'nekim' poslom bude mu jako zabavno
tako nekako...

https://www.klix.ba/lifestyle/gastro/gl ... /231220022Popularna aplikacija
Glovo: Ovo su zanimljive navike naručivanja Bosanaca i Hercegovaca u 2023. godini
Rekordni korisnici dolaze iz Banje Luke
Jedan grad se ističe impresivnim brojevima i nevjerojatnim pričama potrošača. Banja Luka s ponosom može istaći svog lokalnog heroja, korisnika koji je postavio rekord s nevjerojatnih 668 narudžbi u 2023. godini, čija je ukupna vrijednost iznosila oko 10.000 KM. Ovaj korisnik ne samo da uživa u raznolikosti proizvoda na platformi Glovo i to gotovo dva puta dnevno, već i postavlja nove standarde potrošnje.
(VIDEO) Đuska u prvim redovima: Supruga Bećirovića na koncertu Aleksandre Prijović u Tuzli
https://srpskainfo.com/video-djuska-u-p ... c-u-tuzli/
Žao mi ga nije loš momak 

Bio žirant kolegici
Na mrežama se dijeli apel za pomoć hrvatskom glumcu Kristijanu Ugrini, otplaćuje tuđi kredit
Hrvatski voditelj i glumac Kristijan Ugrina godinama otplaćuje tuđi kredit. Htio je pomoći starijoj kolegici i pristao joj biti žirant za kredit. Međutim, ona je preminula te je kredit ostao njemu.
Zbog toga je penzionisana novinarka Anđelka Mustapić pokrenula apel da mu se pomogne otplatiti dug te opisala njegovu situaciju.
"Postoje ljudi koji - i pored svega - ostaju dobri. Takav je naš popularni glumac Kristijan Ugrina. O 'njegovom slučaju' javnost je već više puta bila informirana. Samo informirana, jer glumac Ugrina nije dopustio da ga novinari zagrebu ispod kože. Rekao je samo da je svojoj kolegici i supruzi svog omiljenog profesora sa zagrebačke Akademije dramskih umjetnosti dva puta bio žirant 2011. i da je zbog toga dospio u 'dužničko ropstvo'. Glumica kredit nije vraćala pa je banka redovito, mjesečno, s njegovog bankovnog računa skidala rate, zbog čega je, uz svoj glumački posao, morao raditi štošta: od građevine do raznošenja hrane po gradu", napisala je u statusu na Facebooku.
Otkrila je kako je prije četiri godine glumica umrla, a Ugrina nije više mogao "nositi križ (dug) koji mu je ostavila".
"Sredinom mjeseca banka ga je ovršila zbog, otprilike, 12.000 eura preostalog duga pokojne kolegice. Toliko je do 2020. otplatio od njezinog sveukupnog duga za koji je jamčio", navela je u nastavku.
Objavivši uplatnicu kazala je da vjeruje da će mu kao zajednica pružiti ruku spasa i riješiti ga tereta koji više ne može nositi.
Sam glumac se oglasio za Index.hr te poručio da je saznao za akciju; "Drago mi je da ju je pokrenula i nadam se da će uspjeti".
..
jeste nije dobar....reci mu moj Munčowweee jedan...
:/&%

.Sve zbog Gaze
Voditeljica u Turskoj otpuštena zbog pojavljivanja pred kamerama sa Starbucks kafom
Ta medijska kompanija sa sjedištem u Istanbulu rekla je da "ima razumijevanje i poznaje osjetljivost turskog naroda u vezi s Gazom i brani ih do kraja".
.bojkotovanje proizvoda, kao i svaka kritika upuchena Izraelu, da se karakterishe pod 'antisemitismom' mi je napuhano i besmisleno..
..
lepo okicheno
#bashbezdaha